Gość: Kryspina IP: 213.134.140.* 08.04.03, 15:06 Kochani czy ktoś z was może korzystał z tego sklepu internetowego???? I jakie wrazenia. Ceny wydają się być bardzo atrakcyjne Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bjbax Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet 09.04.03, 10:49 Ja używam ich cen do zbijania cen sklepowych, najczęściej sie udaje. Wiadomo że zostają jeszcze koszty transportu i możliwość uszkodzenia przez kuriera. A jak będzie fabrycznie uszkodzona to co wtedy ?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: some_body Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: *.echostar.pl 09.04.03, 15:16 NO tak. Z drugiej strony - jesli kupujemy w "zwyklym sklepie" to raczej nie podlaczamy kuchenki.., zmywarki czy lodowki na miejscu. Odbiera sie zapakowany karton z magazynu i tyle. Moim zdaniem - to przelamanie bariery psychicznej stanowi problem. Jesli sklep internetowy jest znany i popularny - a w naszym miescie jest serwis danej firmy - w mojej opinii raczej nie ma ryzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: 194.9.223.* 10.04.03, 12:01 Czołem ! Kupiłem u nich pralkę i kuchnię elektryczną. Polecam. Cenowo są bezkonkurencyjni. pozdrawiam Zielony osiedle-floriana.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 02:31 Ja tez u nich kupowalem Jestem zadowolony. Okap Elektroluksa mial ryse i wymienili bez problemów Ekipa przywozaca mogla byc bardziej punktualna ale tak nie mam zastrzezen. Aha od miesiaca idzie faktura Pozdrawiam jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: 212.87.3.* 22.04.03, 15:07 Kupowalam caly sprzet do kuchni, w zwyklym sklepie kosztowalby 11tys ja zaplacilam 9 tys. Przy robieniu duzych zakupow mozna sie troche targowac i ceny sa jeszcze lepsze niz na stronach. Korzystalam ze sklpeu internetowego w Warszawie wiec transport mialam za darmo. Polecam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspina Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: 213.134.140.* 22.04.03, 15:21 Ewa, z jakiego warszawskiego??? mozesz podac adres strony??? Pzdr Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa AGD przez Internet w Warszawie IP: 212.87.3.* 23.04.03, 10:16 www.agdrtv.home.pl hurtownia jest fizycznie gdzies na Mokotowie powodzenia ewa Odpowiedz Link Zgłoś
corzano Nie jestem pewien, ale... 23.04.03, 09:50 ...ta strona chyba nie działa prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: *.acn.waw.pl 23.04.03, 23:53 A ja polecam (dla Warszawy) sklep ARA: www.agdrtv.com. Większy wybór i niższe ceny niż w www.agdrtv.com.pl (przynajmniej jezeli chodzi o sprzęt, który ja kupiłem: AMICA i Gorenje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 12:47 Ja też polecam Arę. Można u nich negocjować ceny. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: www.agdrtv.pl - AGD przez Internet IP: 195.205.44.* 30.04.03, 16:11 w obydwu mozna negocjowac ceny ja kupowalem w agdrtv do wroclawia transport dostalem gratis na 6 sprzetow faktury na czas moge smialo polecic Odpowiedz Link Zgłoś