groosia 30.04.07, 19:54 Poradźcie jaki kolor rynien wybrać do jasnozielonej elewacji. Okna białe z PCV. Myślę o białych rynnach. Co o tym sądzicie? Czy lepsze będą ciemnobrązowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: rynny - jaki kolor 30.04.07, 20:34 Albo zielone,albo w kolorze dachu. Odpowiedz Link Zgłoś
groosia Re: rynny - jaki kolor 30.04.07, 20:51 Dach jest plaski, kopertowy i raczej go nie widać. Rynny potrzebuje szybko i dostępne są w ograniczonej kolorystyce: brąz, ceglasty czerwony, grafit i właśnie biały. Myślę o białych, ale boję się, ze będzie na nich widoczny brud, kurz, zacieki itp. Czy ktoś kto ma białe może mi doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: rynny - jaki kolor 30.04.07, 21:02 Ale wyobraż sobie po co dodatkowy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: rynny - jaki kolor IP: *.attu.pl 30.04.07, 22:36 Ja mam białe PCV owszem widać na nich brud , ale przynjmniej się nie odbarwiają jak brązowe już 8 rok na dachu i wciąż białe, a jak to komuś przeszkadza to zawsze może je umyć Odpowiedz Link Zgłoś