Gość: tela IP: 195.205.75.* 09.06.03, 18:44 Czy są specjalne farby +barwniki do kaloryferów ,które nie zatrzymują ciepła? Proszę o nazwę i o cenę!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: farby do kaloryferów 09.06.03, 19:44 jeśli chcesz to naprawdę dobrze zrobić, powinno się oskrobać starą farbę, możliwie "do żywego". później wystarczy Hammerite do kaloryferów kosztuje więcej "niż kilka zł", ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: farby do kaloryferów IP: *.acn.pl 11.06.03, 21:02 Nie proponuję pomysłu poprzednika. W ubiegłym roku skrobałam farbę do żywego , pomlowałam farbą Hammeride i już w tym roku miejscami mi rdzewieje. Nie polecam tej farby, jakkolwiek malowałam nie kaloryfery ale balustradę od balkonu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: farby do kaloryferów 12.06.03, 00:50 tela nie ma kaloryferów na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas1 Re: farby do kaloryferów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 08:47 ja malowałem farbą o wdzięcznej nazwie "Kalorynka" Nie wiem jakie są kolory-używałem tylko białej. GS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobtail Re: farby do kaloryferów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 19:27 Dulux acrylic - akrylowa farba do metalu , bez zapachu 1500 kolorów Odpowiedz Link Zgłoś