IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 13:18
Wydaja sie byc calkiem tanie...
Wiem, ze ja ciagle o tych meblach kuchennych, ale nie moge sie zdecydowac.
Warto sie BRW interesowac, czy kontynuowac watek Ikea?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pas1 Re: BRW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 15:36
      Napisz o jaki model Ci chodzi.
      BRW ma meble zarówno za 2 tys. za całą kuchnię jak i za 20 tys.
      • Gość: Dosia Re: BRW IP: 195.217.253.* 17.06.03, 16:18
        Gość portalu: pas1 napisał(a):

> Napisz o jaki model Ci chodzi.
        > BRW ma meble zarówno za 2 tys. za całą kuchnię jak i za 20 tys.

Oj. Jak sie ciesze, ze znow ten watek :))

Chce kupic BRW meble kuchenne, wersja Capital, fornir i nie wiem na co sie
        zdecydowac tzn. nie wiem, czy kupic fronty gladkie (cale fornirowane), czy
        takie z obramowaniem z drewna, a w srodku fornir. Bardziej podobaja mi sie z ta
        rama drewniana, ale boje sie, ze skoro to drewno, a w srodku fornir to za pol
        roku zmieni to-to kolor i powstana roznice miedzy rama a wypelnieniem.

Poza tym te fornirowane wygladaja na fajne, zupelnie nie jak BRW. Maja zawiasy
        bluma co jest ich niewatpliwa zaleta. Ale wiecej nic nie wiem... :(

Macie jakies doswiadczenia? Please. Bede wdzieczna. Bo zastanawiam sie jeszcze
        nad fornirem Atlasa.
      • Gość: Kawawa Re: BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 11:46
        Cos klasycznego... Insygnata XIV ?? Znajac zycie pewnie wybralam cos w
        okolicach tych 20tys. Potrzebuje ok. 5,5mb zabudowy. A! Czy maja ceny
        narzucone przez producenta, czy np. gdzies w Wawie jest taniej, a gdzies
        drozej...

Pozdrawiam.
        Kawawa

Gość portalu: pas1 napisał(a):

> Napisz o jaki model Ci chodzi.
        > BRW ma meble zarówno za 2 tys. za całą kuchnię jak i za 20 tys.
        • Gość: pas1 Re: BRW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 12:41
          Gość portalu: Kawawa napisał(a):

> Cos klasycznego... Insygnata XIV ?? Znajac zycie pewnie wybralam cos w
          > okolicach tych 20tys. Potrzebuje ok. 5,5mb zabudowy. A! Czy maja ceny
          > narzucone przez producenta, czy np. gdzies w Wawie jest taniej, a gdzies
          > drozej...
          >
          Ceny są różne. Porównywałem 2 miejsca :LAND na Wałbrzyskiej i Belgradzką.
          Taniej na Belgradzkiej chociaż zdarzały sie pojedyncze wyjątki.

Już to pisałem, więc lepiej byłoby poszukać w archiwum, nie chcę być uznany za
          agenta handlowego firmy BRW ;)
          Wydaje mi się, że BRW to dobry stosunek cena/jakość. Mam od prawie roku kuchnię
          Sonia (MDF z osprzętem BLUM), dałem za około 5mb 7tys PLN z montażem i na razie
          jestem b. zadowolony.
          • Gość: Kawawa Re: BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 13:32
            Dzieki. Ja jeszcze podskocze na Grochowska, podobno tam jest tanio (???).
            Biore jesze pod uwage Ikea - Stat, jednak co do Ikea mam pewne watpliwosci po
            doswiadczeniach z kupiona tam kanapa i szafa... sa juz na dzialce ;)
            Pewien Pan ze sklepu z kuchniami w Promenadzie przekonywal mnie, ze jak
            kuchnia kosztuje 7-10tys. "to czego mozna sie po tym spodziewac". Wszystko ok,
            super, ale nie wywale 20 tys. na cholerne szafki, nie mowiac juz o AGD...

Pozdrawiam, no i podciagam.
            • Gość: zz_nowy Re: BRW IP: 193.178.143.* 18.06.03, 13:37
              A ja mam kuchnię zrobioną przez "pana stolarza" od 2 lat. Dałem za nią 3500 z
              montażem.

Nic nie skrzypi, nic nie pęka, nic się nie chuśta, wszystko działa. Kuchnia
              jest solidna (identyczna jak jeden z modeli w BRW) i taka, jaką chciałem
              (znaczy się: podoba mi się :) )

Piastów, każda sobota od 5 rano do około 13 - targowisko. Masa stolarzy.

pzdr

• Gość: Kawawa Re: BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 14:13
                Dzieki za info. Hmmm... Mozna pomyslec o takim rozwiazaniu. Wiesz, tylko boje
                sie jednej rzeczy, np. moj przyjaciel zamowil sobie u jakiegos "speca" z
                Radomia 180m kw. klepki debowej, wplacil zaliczke, bo "spec" musi przeciez
                dostac jakas zaliczke. Mina termin, "spec" sie migal twierdzac, ze cos tam, ze
                drzewa kupic nie moze, a potem ze sprawy rodzinne itd. Nie twiedze, ze wszyscy
                maja tekie podejscie, ale lepiej dmuchac na zimne. Pewnie, ze wolalabym dac
                zarobic komus u kogo krucho z kasa, ale u mnie tez jest juz niekoniecznie,
                wiec trzeba uwazac.
                Ale zobacze, wybiore sie do tego Piastowa. Łatwo znalezc to targowisko? W
                zyciu tam nie bylam :)))

Pozdrawiam.
                • Gość: zz_nowy Re: BRW IP: 193.178.143.* 18.06.03, 14:51
                  MASZ RACJĘ - TRZEBA UWAŻAĆ. Nie prześwietlisz człowieka....

Co do Piastowa to:
                  Jedziesz na Pruszków Jerozolimskimi i skręcasz w prawo na Piastów (tak jak do
                  TESCO) JEdziesz prosto jakieś 600-700 metrów, wjeżdzasz na wiadukt i skręcasz
                  na skrzyzowaniu w prawo. dokładnie nie pamiętam ale za jakieś 100 metrów
                  powinna być jakaś przecznica, na której można zaparczyć. Jak już zaparczysz
                  to... jesteś na targowisku. Jest dość wielkie ale kuchnie da się znaleźć
                  • Gość: Kawawa Re: BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 16:01
                    Dziekiiiiii!!! Wybiore sie w nastepny weekend.

Pozdrawiam.
    • Gość: Dosia Re: BRW IP: 195.217.253.* 18.06.03, 10:45
      Podciagam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka