Gość: eryk IP: 195.205.75.* 20.07.03, 19:05 Nie chcę w całej kuchni mieć kafelek Zastanawiam się co dać na ściany .Myślałam o tapetach do malowania.A co Wy byście polecili{tanio}A czy gładz z farbą zmywalną nadaje sie do kuchni?Proszę o propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: co na ściany w kuchni 20.07.03, 22:20 kafle mam tylko na ścianie "roboczej" reszta kuchni to zwykłe tapety od półtora roku nic się z nimi nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panel Re: co na ściany w kuchni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 22:27 Odradzam tapety do kuchni - bardzo żle reagują z wszechobecnym w kuchni tłuszczem oraz wilgocią. Szczególnie w rejonach kuchenki i zlewozmywaka następują ich szybkie przebarwienia i odklejanie. Plecam natomiast kombinacje z połączeniami glazury z panelami ściennymi na bazie MDF. Panele i glazurę użytkuję w swojej kuchni już od około 4 lat i nie mam najmniejszych problemów. Natomiast sufit muszę już malować. Mozliwosci aranżacji jest bardzo dużo - np. ściana z oknem cała w panelach, kuchenna cała w glazurze, a dwie pozostałe ściany z wykorzystaniem obu materiałów w zależności od aranżacji meblowej. Może być np. na tych ścianach pod sufitem pasek paneli, którego spód będzie na równo z wierzchem szafek kuchennych. Dobrze na obu scianach dać również pionowe (około 1m) fragmenty z paneli od podłogi do sufitu - reszta w glazurze. Powodzenia przy projektowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: co na ściany w kuchni IP: 198.155.189.* 22.07.03, 09:52 Ja ma na ścianie mleczna szybę klejoną 6 mm z folia mleczna w środku. Jestem do dziś zachwycona a goście zauroczeni. Łatwa w utrzymaniu i wbrew pozorom bardzo wytrzymała.Polecam . Moż byc jeszcze płyta z poliwęglanu bardzo dobre rozwiazania były zawarte w m jak mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2 Re: co na ściany w kuchni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 10:50 a ja mam lateksową farbę - chyba caparola i jest nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: co na ściany w kuchni IP: 195.205.75.* 22.07.03, 12:44 A tą farbę ma pan na gładzi czy na tapecie?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2 Re: co na ściany w kuchni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 07:40 malowałem już na wcześniej malowany białą, zwykłą farbą tynk. Farba ma konsystencję galaretki /rozc. wodą/więc na raz kryje praktycznie wszystko ew. można dać jakiś podkład. sama farba jest niedroga (ok. 12 zł /litr/ cenę robi pigment czasami bardzo drogi, myślałem tez wcześniej o tapetach strukturalnych z włókna szklanego i na to farbę ale spróbuję tym w przyszłości przedpokój do kuchni to niepotrzebna chyba struktura łatwo brudząca się, ale jak ktoś lubi... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sawiano Re: co na ściany w kuchni 22.07.03, 14:01 Przepraszam ale ja nie rozumiem?? Szyba na scianie??? A jak duza jest ta scianka??? I czy to jest jedna tafla czy tez jest podzielona na kilka sztuk ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: co na ściany w kuchni IP: 198.155.189.* 22.07.03, 14:36 Tafla ma 220cm długości a szerokości 80 tyle co od szfki do okapu mozna kupic nawet 300 cm ale mozna i łączyć jak kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
halik Re: co na ściany w kuchni 23.07.03, 09:49 Czy mogłabyś napisać ile kosztuje takie szkło i gdzie ewentualnie można je znaleźć? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: co na ściany w kuchni IP: 198.155.189.* 23.07.03, 12:04 oczywiście juz mówię ja mam rozmiar 220x 90 cm i zapłaciłam za to klejone szkło dwuwarstwowe z folią w środku i otworami na mocowanie 400 zł . Za takie samo ale pojedyńcze matowe/ polecam bo róznica w efekcie jest nieznaczna / zapłacła bym ok 250 zł . Takie szkła a także cał agame innych np. zbrojonych / też u kogos widziłam/ mozna kupić w Warszawie w PYROFLEXIE na Boremlowskiej maja swoja strone w internecie ale nie pamietam. Pozdrawam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: co na ściany w kuchni IP: 195.217.253.* 23.07.03, 16:06 www.pyroflex.com.pl/ bardzo ciekawy pomysl. Nie masz moze jakichs zdjec kuchni. Jestem bardzo ciekawa jak to szklo wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: co na ściany w kuchni IP: 198.155.189.* 24.07.03, 12:43 mam zdjecia podaj mail to wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: co na ściany w kuchni IP: *.era.pl 24.07.03, 13:22 ja równiez poprosze.. jans31@poczta.onet.pl janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: co na ściany w kuchni IP: 195.217.253.* 24.07.03, 14:56 dosia_dosia@gazeta.pl Bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: co na ściany w kuchni IP: 193.111.166.* 25.07.03, 08:39 Gość portalu: dorota napisał(a): > mam zdjecia podaj mail to wyślę Ja tez chetnie bym zobaczyla karla10@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arwit Re: co na ściany w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:09 Ja tez poproszę o zdjecia arwit@esculap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: co na ściany w kuchni 25.07.03, 13:01 ja tez poprosze!! bardzo ciekawy pomysl z ta szyba, ale strasznie jestem ciekawa jak to wyglada?? czy masz nowoczesna kuchnie? piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studzin Re: co na ściany w kuchni IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 12:12 Gość portalu: dorota napisał(a): > mam zdjecia podaj mail to wyślę Jak możesz to mi wyślij studzin@interia.pl szkło + metal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: co na ściany w kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 00:19 czy mogłabym też prosić o zdjątko? tak się składa, że również urządzam nową kuchnię. Jak wielkie mają być te otworki w szybie? z pozdr. pati fastelavn@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawiano ja tez poprosze o foteczki IP: 194.146.94.* 12.08.03, 14:32 Jesli mozna to ja rowniez chcialbym zobaczyc to cudenko bo jestem w trakcie planowania wygladu calego mnieszkania z kuchnia wlacznie))) moj adres sawiano@gazeta.pl bede bardzo wdzieczny za zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
agan5 Re: co na ściany w kuchni 13.08.03, 08:14 Czy ja też mogę prosić o zdjęcia tej sławnej szklanej ściany? :)) Mój adres: agan5@NOSPAM.gazeta.pl . Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolanna Re: co na ściany w kuchni IP: *.ire.pw.edu.pl 13.08.03, 13:50 ja tez prosze wolanna@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrOlymp Re: co na ściany w kuchni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 17:40 maciekr@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: co na ściany w kuchni IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.07.03, 14:55 Czy mogłabym również prosić o zdjęcie? dziękuję. kosda@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: co na ściany w kuchni IP: *.daminet.pl 31.07.03, 23:48 poprosze tez o zdjecia mariaj2@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
otka7 Re: co na ściany w kuchni 24.07.03, 21:58 Ja również proszę o zdjęcia - otka7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: co na ściany w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 12:24 czy mogłabyś mnie równiez przesłać fę fotkę. Mój mail: mpytel@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
japier Re: co na ściany w kuchni 17.03.04, 09:56 Witaj Jestem właśnie na etapie planowania kuchni.Myslałem o alternatywie dla kafli na scianę i miałem na myśli właśnie szkło.Będę wdzięczny za przesłanie fotek. Pozdrawiam. marek.widel@cexp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: co na ściany w kuchni IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 08.10.03, 18:55 Witaj Dorotko może już za póżno ale czy mogła byś i mnie wysłać zdjecie tej juz sławnej szyby w kuchni ja rowniez jestem w trakcie przebudowy kuchni,i napewno to pozwoli mi na pewien wybór. Podaje adres janusz2110@gazeta.pl DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: co na ściany w kuchni 11.10.03, 12:05 ja nie dostalam... :( pozdrawiam piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co na ściany w kuchni IP: 157.25.119.* 23.07.03, 16:31 Mam płytę metalową - wygląda rewelacyjnie, idealna w utrzymaniu, pięknie komponuje się z szafkami, jest umieszczona na prawie całej ścianie. Jest malowana - więc można dobrać dowolny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
otka7 Re: co na ściany w kuchni 24.07.03, 22:01 A ta płyta jak wygląda? I z jakiej blachy - gdzie i za ile ją można kupić?. Może też jak wyżej, możesz podesłać zdjęcia? Mój adres otka7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co na ściany w kuchni IP: 157.25.119.* 04.08.03, 09:12 otka7 napisała: > A ta płyta jak wygląda? I z jakiej blachy - gdzie i za ile ją można kupić?. > Może też jak wyżej, możesz podesłać zdjęcia? Mój adres otka7@gazeta.pl Niestety zdjęcia nie posiadam. Blacha została zakupiona przez firmę w której zamawiałam meble kuchenne. Blache kupili hurtowni blatów w Lublinie a następnie pomalowali. Blacha to stal nierdzewna i sądze ze nie jest droga. Jeśli Ci bardzo zależy mogę dowiedzieć się o szczegóły. Wystrój w domu mam nowoczesny, kuchnia - stalowo - perłowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meble_kuchenne_vena_opinie Re: co na ściany w kuchni 01.06.14, 07:36 Ja doradzam na ściany w kuchni szybę drukowaną. Meble kuchenne wyglądają przy niej fantastycznie. Szyba jest ciekawym elementem aranżacji kuchni i bardzo łatwym do utrzymania. Meble Kuchenne Vena Lublin Opinie Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: co na ściany w kuchni 27.07.03, 17:05 Gość portalu: eryk napisał(a): > Nie chcę w całej kuchni mieć kafelek Zastanawiam się co dać na > ściany .Myślałam o tapetach do malowania.A co Wy byście polecili{tanio}A czy > gładz z farbą zmywalną nadaje sie do kuchni?Proszę o propozycje! ******** a może farbę do kuchni i łazienek www.darx-dekorator.home.pl/promos.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na ściany w kuchni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 19:36 fajne zdjecie puszka w akwarium pod parasolem :)) kto ci to projektował dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
zoozanna Re: co na ściany w kuchni 29.07.03, 10:03 Ja też poproszę o zdjęcia! Jestem na etapie urządzania kuchni, bardzo by mi się przydały, pls! :) zoozanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saint0007 Re: co na ściany w kuchni IP: 195.94.201.* 29.07.03, 10:48 I ja tez poproszę saint0007@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulos Re: co na ściany w kuchni IP: *.mos.gov.pl 31.07.03, 15:19 Czy ja też mogę otrzymać to zdjęcie - soma@poczta.onet.pl . W najbliższych dniach chcę waśnie coś ze ścianą w kuchni zrobić, bo farba Duluxa do kuchni i łazienek sprawdza się połowicznie. Taka szyba to naprawdę, tak mi się wydaje, świetne rozwiązanie. Będę baaaardzo wdzięczny za podesłanie fotki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: co na ściany w kuchni IP: *.pekao.com.pl 31.07.03, 16:16 a zdjec nie ma :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grafield Re: co na ściany w kuchni IP: *.pentor.com.pl 31.07.03, 17:30 I ja tez poprosze o zdjecia (i szyby i metalu): l_basia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: co na ściany w kuchni IP: 217.137.97.* 01.08.03, 03:23 Kurcze super pomysł, i szkło i metal, mogę prosić o fotki. Dzięki i pozdrawiam :) patrico@tesco.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEZ CHCE OBEJRZEC Re: co na ściany w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.03, 13:34 O rany!Czytajac wasze posty takiej chetki nabralam na obejrzenie Twojej szklanej kuchni,ze rowniez poprosze o wyslanie fotek na adres rzekaa@wp.pl .I z gory za nie dziekuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: co na ściany w kuchni IP: *.nsm.pl 02.08.03, 21:25 Dzisiaj kupiłam m jak mieszkanie nr8 i tam opisany jest montaz płyt z blachy i innych materiałów w łazienkach,ale do kuchni tez sa to pomysły dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoola Re: co na ściany w kuchni IP: *.netia.pl 04.08.03, 10:37 Ja ma na ścianie mleczna szybę klejoną 6 mm z folia mleczna w środku. Jestem do dziś zachwycona a goście zauroczeni. Łatwa w utrzymaniu i wbrew pozorom bardzo wytrzymała. Gdzie coś takeigo się kupuje?? To chyba na zamówienie? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: co na ściany w kuchni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 12:28 Jestem już pewnie setna z kolei ale też chcę to zobaczyć. Proszę kasiazagozda@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: co na ściany w kuchni IP: *.piasta.pl 05.08.03, 20:15 Gratuluję pomysłu!Proszę o fotki na competer@piasta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania.janicka Re: co na ściany w kuchni 12.08.03, 10:31 mam nadzieje że wlaścicielka szyby na ścianie jeszcze zagląda na te stronę poproszę o fotkę i pozdrawiam ania.janicka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wu99 Re: co na ściany w kuchni 12.08.03, 13:21 ja również liczę na dorotę... i proszę o fotki. email: wu99@wp.pl z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegaa Re: co na ściany w kuchni IP: *.acn.pl 12.08.03, 14:50 Jeśli znajdziesz jeszcze chwilę czasu:) przeslij zdjecia na: vegaa@gazeta.pl - właśnie jestem na etapie "planowania" kuchni i jestem ciekawa jak to wygląda, dzięki i pozdrawiam serdecznie V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvo Re: co na ściany w kuchni IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.08.03, 18:18 Będę wdzięczna za przesłanie zdjęć tej niesamowitej, słynnej już szklanej ściany:-)) iak27@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marim Re: co na ściany w kuchni IP: 62.233.135.* 13.08.03, 07:54 Jestem w trakcie zbierania pomysłów na urządzenie kuchni i ściana przysparza mi masę kłopotów. Poproszę o zdjęcia tej szkalnej tafli na mariola21@interia.pl. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annn Re: co na ściany w kuchni IP: proxy / 10.96.1.* 13.08.03, 08:03 ściana wygląda naprawdę świetnie(już widziałam)! teraz pytanie do tych co też widzieli:jakie szafki do niej dopasować? myślałam o korpusach drewnopodobnych (buk, olcha) i białych frontach typu ,,mydełko,, ale to było zanim zobaczyłam ŚCIANĘ POZDRAWIAM I CZEKAM NA RADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: co na ściany w kuchni IP: 198.155.189.* 13.08.03, 09:32 Szyba naprawde wygląda i sprawuje sie super nie brudzi się . Ja bym nie przesdzała ze sprecjalnym doborem frontów. Szczerze mówiąc pomysł na szybe przyszedł kiedy meble juz wisiały szyba jest mleczna więc można ja skomponować z frontem z mleczną szybą Dodam ,że szyby są w róznych strukturach i odcieniach . Widziała tez rozwiązanie z szyba zbrojona wyglądało super ale ja bałam się że w te rowki bedzie wchodził kurz i trudno sie bedzie myła ale nie wiem czy tak jest . Widziałm w miesieczniku M jak mieszkanie rozwiaznie gdzie zamiast szyby była płyta z poliwęglanu to tez jest fajne rozwiaznie . Szybę zamówilam w PYROFLEXIE na Boremlowskiej . Bardzo miła i fachowa obsługa . Płyty z poliwęglanu mozna kupić w Zielonce tam jest bezpośredni dystrybutor Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: co na ściany w kuchni 13.08.03, 14:03 Czy ja też mogę prosić o zdjęcia? Wiem, że jestem ho,ho w kolejce, ale może jeszcze straczy Ci trochę cierpliwości :)) idid@poczta.gazeta.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: co na ściany w kuchni IP: 195.205.108.* 13.08.03, 09:15 Czytała o tej ścianie ze szkła i bardzo mnie to zaintrygowało,jestem na etapie urządzania nowego mieszkanka, jeśli można prosić o przesłanie zdjęcia na adres chilek75@o2.pl, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coral Re: co na ściany w kuchni IP: *.excellent.com.pl / 192.168.0.* 14.08.03, 09:07 Świetny pomysł z tą szybką. Ja również z chęcią bym zobaczyła efekt: wiolak@silesianet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarost Re: co na ściany w kuchni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 17:34 Ja też bym prosił o zdjęcie tej kuchni "ze szkła" :). yarost@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na ściany w kuchni IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 08:57 skoro wszyscy proszą o te zdjęcia to może i ja dostanę. Ten pomysł od dawna chodzi mi po głowie ale jeszcze chcę rzucić okiem na twoją kuchnię Dziękuję serdecznie k_kejti@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beat Re: co na ściany w kuchni IP: 62.29.248.* 15.09.03, 11:37 i ja też poproszę, niedługo biorę się za kuchnię i jestem bardzo ciekawa jak to wygląda z góry bardzo dziękuję beat1@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co na ściany w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 13:07 Czy ja też mogę prosić??? Właśnie zastanawiamy się jak urządzić kuchnię nie kładąc kafelków na ściany. Z góry baaardzo dziękuję :)) anawu@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z wrocławia czy też mogę prosić o zdjęcia IP: *.kom / 10.105.8.* 15.09.03, 22:48 hej czy ja mogę być tą 105 osoba która prosić zdjęcia aniamarek@kn.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
agan5 Re: czy też mogę prosić o zdjęcia 16.09.03, 08:11 I ja poproszę. Będę chyba 106 :) Bardzo dziękuję aniemirowicz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: czy też mogę prosić o zdjęcia IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 07.10.03, 09:46 czy i ja mogłabym prosić o te sławne zdjęcia, bardzo bardzo prosze i dziekuje anka1234@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: czy też mogę prosić o zdjęcia IP: *.waw.getronics.pl / 213.17.160.* 08.10.03, 08:35 Szkło zamiast kafelek w kuchni widzialem w salonie RECAMIÈRE, Wilcza 23 www.recamiere.com.pl/.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: czy też mogę prosić o zdjęcia 08.10.03, 18:12 oczywiscie bez tego "pozdrawiam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagnaw Re: czy też mogę prosić o zdjęcia 12.10.03, 10:35 Czy ja również mogę poprosić o te słynne a jakże interesujące fotki? Z góry dziękuję! A może ktoś inny poza Dorotą może przesłać jej fotki (ktoś kto je od niej dostał), dzięki,pozdro yagnaw@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAINT4 Re: czy też mogę prosić o zdjęcia IP: *.plwaw.energis.pl 17.03.04, 12:24 Doroto. Ja też prosił bym bardzo o przesłanie zdjęć twojej kuchni. saint4@gazeta.pl Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata-lia Re: co na ściany w kuchni IP: *.broker.com.pl 06.10.03, 12:57 Polecam panele ścienne w kolorze ciepłego brązu (miodowy odcień). Ciepło i przytulnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: co na ściany w kuchni IP: *.dedicate.pl 07.10.03, 08:52 Witam U mnie na jednej ścianie w kuchni z kolei jest korek (30x60)pokryty jakąś warstwą laminowaną, który zwykle daje się na podłegę (występuje w różnych kolorach).W każdym bądź razie ściana jest ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskins Re: co na ściany w kuchni 02.06.14, 11:18 u nas w domu (tzn u rodziców:D) jest właśnie zadrukowane szkło. Bardzo fajnie to wygląda, mama jak narazie nie narzekała na nie więc wydaje mi się, że to fajna opcja, no i godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
tomo8114 Re: co na ściany w kuchni 02.06.14, 17:23 www.portal-otwock.pl/FORUM/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
2stefanek Re: co na ściany w kuchni 21.07.14, 13:04 ja polecam fajna fototapetę: www.fresh-ranking.pl/2921-fototapety-ranking Odpowiedz Link Zgłoś
tynaaa3 Re: co na ściany w kuchni 09.04.17, 13:44 Jak już wcześniej wspomniałam, polecam sprawdzić www.paradyz.com/plytki/kuchenne . Bardzo ciekawe propozycje, na pewno coś wybierzesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: co na ściany w kuchni 20.04.17, 12:06 Ja bym dała szkło. Łatwo się je czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
anet.nowak Re: co na ściany w kuchni 10.07.17, 08:47 Wydaje mi się, że tapety nie są dobrym rozwiązaniem do kuchni. Lepiej pomalować wszystko niezmywalną farbą. Przy okazji możesz za jakiś czas zmienić kolor - gdy tylko Ci się znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
contortion Re: co na ściany w kuchni 13.07.17, 23:00 A ja w ogóle nie mam kafli na ścianach w kuchni :) Są panele szklane, farba i płytki klinkierowe Terca. Wygląda to bardzo dobrze, funkcjonalnie też rewelacja. Klinkier nie chłonie wilgoci i się nie wybarwia, a panele są moim zdaniem lepsze niż glazura. Odpowiedz Link Zgłoś