maszmi 15.11.07, 11:21 Chcemy zamknac duzy pokoj/przedpokoj drzwiami suwanymi, najchetniej chowanymi w scianie.Jaka firme polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grupa_psb Re: Drzwi suwane 09.12.07, 21:12 Jednym z producentów takich drzwi jest firma Pol-Skone Odpowiedz Link Zgłoś
mona1976 Re: Drzwi suwane 10.12.07, 10:32 Ja polecam firme Mikele z Warszawy (siedziba w Lomiankach) Podam namiary na maila. Pozdrawiam Mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Drzwi suwane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:16 Polecam drzwi Dewro - rewelacja - firmę znajdziesz w internecie - robią wszzystko co zechcesz - tylko terminy są odległe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Drzwi suwane IP: *.48.jawnet.pl 13.12.07, 17:38 rewelacja dla emerytowanych konduktorow mozna wpasc do salonu i sprawdzic bilety pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: Drzwi suwane 13.12.07, 19:21 Dzieki,dzieki - dobrze , ze mozna zawsze liczyc na forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_kozina Re: Drzwi suwane 20.12.07, 22:38 Tydzien temu zamontowali mi drzwi szklane, z dwoch tafli 2.30 x 1 m. Drzwi zabudowane sa scianka dzialowa, caly sytem przesuwny, firmy dorma umocowany jest na gorze i zabudowany sufitem podwieszanym, na dole nie ma zadnej prowadnicy na czym bardzo mi zalezalo. Drzwi zamawialam w interno na bartyckiej, czekalam 6 tygodni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś