kalinka11 08.08.03, 11:30 Czy ktos z Was kupił i uzywa moze płytki słowackiej firmy Novakor (albo jakos tak podobnie??) I drugie pytanie, gdzie w Warszawie mozna znalezc sklep z duzą ofertą płytek Cersanit?? I jak one się sprawują???? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gargamel Re: Novakor, Cersanit - które???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.03, 14:54 Osobiście nie położył bym sobie płytek z Cersanitu. Kolorystyka i wzornictwo do bani a jakość też nie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Novakor, Cersanit - które???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 17:02 Gość portalu: Gargamel napisał(a): > Osobiście nie położył bym sobie płytek z Cersanitu. Kolorystyka i wzornictwo do > > bani a jakość też nie najlepsza. jest to subiektywna ocena ja kupilem plytki cersanitu seria CERSANIA i jestem bardzo zadowolona przed zakupem szukalem, pytalem i w zasadzie na dzien dzisiejszy nie ma juz roznicy w jakosci plytek co do kupna spory wybor jest w centrum budownictwa na klobuckiej ( najnizsze ceny w wawie ) zasada jest jednak taka ze im dalej od wawy tym taniej ja kupowalem plytki w Tarnobrzegu i cena byla nizsza o okolo 20-25% co przy duzej ilosci plytek jest istotne np cersania berz w wawie kosztowala 38.8 zl za 1m natomiast w Tarnobrzegu 29.9 zl za 1 m podobnie jest z innymi plytakami z ceramiki Paradyz tez roznica miedzy warszawa a sklepem fabrycznym w Tomaszowie jest okolo 7-8 zl na metrze Odpowiedz Link Zgłoś