andretti 18.02.08, 16:56 ... o matko, przecież ten projekt jest cienki...co widać zwłaszcza w projekcie wnętrz... w sam raz żeby umieścić go np w gazecie "dom" lub M jak Mieszkanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wowo Re: Przyszłość jest teraz IP: 62.29.136.* 18.02.08, 19:19 Nie wybrzydzaj. :) Mi się nawet podoba. Zwłaszcza ten salonik z długim stołem, kanapą i szklanym dachem jest zacny. Dorzućcie jeszcze taką pogodę i biorę. ;) Swoją drogą skąd ta straszna pikseloza na większości zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Nie wiem o czym jest ten artykuł? IP: *.e-wro.net.pl 18.02.08, 19:57 Nie czaję, bo skoro metr szarego betonu w bloku to 7300 (średnia Wrocław) - to o czym w ogóle gadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 super bo ..... 18.02.08, 20:02 nie kościół ,nie ala`dworek i buda dla psa ze stromym dachem ......co najbardziej podoba się w Polsce .....lekki ,inny ,cudowny i drewno.....i roślinność Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Przyszłość jest teraz 18.02.08, 20:04 fantsatyczny bo nie ale dworek ,nie kośćół i buda dla psa ,przestronny inny lekki ,bardzooo mi się podoba !!!!brawo narescie coś innego w tej polskiej tandentnej architekturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architect Re: Przyszłość jest teraz IP: 82.210.179.* 18.02.08, 22:50 ten projekt jest dobry, ale ile lat mozna o nim pisac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Przyszłość jest teraz IP: *.ds.uj.edu.pl 19.02.08, 01:00 Projekt podoba mi się bardzo, ale......Mam tylko takie jedno pytanie, do bólu praktyczne...Kto będzie mył te wszystkie szyby o okna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cmok Przyszłość jest teraz IP: *.hsd1.nj.comcast.net 19.02.08, 02:17 Wyglada jak przystanek autobusowy w ZOO. Jak sie ma taka dzialke jak na obrazkach to sie jedzie chociaz troche w gore zeby jeszcze wycisnac wiecej metrazu. Za metraz mozna potem dostac jakas kase jakby przyszlo do sprzedawania a za krzaki i okna jak w sklepie hydraulicznym - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Przyszłość jest teraz IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 19.02.08, 03:28 Niezła ta altana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boulihacker Przyszłość jest teraz 19.02.08, 07:33 Czy zdjęcia naprawdę muszą być tak fatalnej jakości? Totalna amatorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "budowniczy" Przyszłość jest teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 09:17 Dom piekny, nowoczesny.Mamy dom tradycyjny,a mial byc "inny". Do tradycji zmusil nas plan zagospodarowania przestrzennego,czyli dach min.40`,a marzylismy o bungalowie. Mam pytanie, jak funkcjonuje ten dom gdy nie ma pradu? W miejscowosci/urokliwej/ w ktorej my mieszkamy wylaczenia sa nawet po kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Przyszłość jest teraz 19.02.08, 10:10 no! wreszcie projekt , który mi się podoba. mam tu na myśli ogólną bryłę i wkomponowanie całości bo srodek ziiiiiiiiiiimny, strasznie zimny! jak dla mnie a własnie. ciekawe jak z ogrzewaniem takiej szklarenki mieszkalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero To ??? IP: *.jmdi.pl 19.02.08, 10:14 Domki letniskowe, a nie domy, są beznadziejne, jak polscy architekci, tylko kopiują z innych a ich własne pomysły są do bani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Przyszłość jest teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:25 Własnie ciekawi mnie koszt ogrzewania takiego domu. koncepcja słuszna - koniec z dworkami (teraz to one są jak kwadraciaki z 70/80). Osobiści bym troszkę pozminiał ale koncepcja słuszna - jak się ma fajną działę w zielonej okolicy to taki domek ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anytarchitekt dom spełnia założenia - nadaje sie do publikacji IP: *.calltech.com.pl 19.02.08, 15:20 to staje sie nudne, te ciągłe wymyślanie, jak byc oryginalnym , byle sie wybic i zostac wydrukowanym w czasopismie. Wtedy kaska x10, bo jestem sławny. Chętnie bym chciał, aby autor za karę w nim mieszkał. w miescie, bez 5metrowego muru otaczajacego, na standrdowej dzialce 1000m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Jakosc zdjec! IP: 151.193.120.* 23.02.08, 17:54 Grafika, ktory pomniejszal te zdjecia proponuje wylac z roboty, a przyjac kogos, kto ma oczy. Tych zdjec nie da sie ogladac bez bolu. A dom, domyslam sie, fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famous Przyszłość jest teraz IP: 195.245.213.* 10.03.08, 10:35 Fajny artykuł - tylko dlaczego zawieszono zdjęcia o tak słabej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
moblister Przyszłość jest teraz 18.11.08, 10:33 Według mnie wygląda ciekawie. Co więcej do takiego domku dozucic jakieś ładne dośc lekkie ogrodzenie i bedzie super chatka. Mysle że takie ogrodzenie jak ja załozyłem ostatnio u siebie by pasowało idealnie. A mianowicie panele Bekafor z betafence ładne i tanie i do takiego domku jak znalazł by się komponowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Przyszłość jest teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 15:06 Mi osobiście sie nie podoba cała ta chałupa. A co do tych paneli to wygladają dobrze ale do takiego brzydactwa to nawet ładne panele chyba nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
moblister Re: Przyszłość jest teraz 02.01.09, 15:43 Nie no troche przesadzasz nie jest tak źle z tym domem myslę że jest znośnie a jeszscze takie ogrodzonko i bylo by sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pannadygotka Przyszłość jest teraz 11.11.09, 13:34 mnie się podoba szczególnie otoczenie domu. Sama skończyłam się właśnie budować i teraz został mi tylko ogród. Na razie szukam inspiracji i dobrego ogrodzenia. Ale chyba postawię na nowoczesność i jakość. Widziałam fajne panele z betafence i pewnie w nie zainwestuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kor-ka No właśnie mało przyszłościowy trochę 31.12.13, 07:43 Wygląda ładnie i ciekawie, ale skoro mowa o przyszłości, to ludzie dom budują na lata, a potem różne problemy mogą się przytrafić. A ten dom jest przeraźliwie niepraktyczny. Przyjmując, że właściciele staną się mniej sprawni, a nie będzie ich już stać na służbę, to jak oni w tym parterowym domu otworzą te okna na... piętrze? Jak umyją tę masę okien? Jak zrzucą śnieg z tego płaskiego szklanego dachu? Odpowiedz Link Zgłoś