Dodaj do ulubionych

ekstradycja Ziobry

19.05.26, 09:20
po serii wtop i nieudacznictwa rzucono ten ochłap najwierniejszym z wiernych w zemście politycznej.
I aktyw tuskowo-żurkowy kurczowo się tego trzyma jak ostatni kretyni, bo wiadomo, że żadnej ekstradycji nie będzie a sprawa jest definitywnie zamknięta.
Aktywowi pozostały tylko marzenia i wzajemne pocieszanie się w nieutulonym żalu.
A Ziobro wrócił jako poseł z immunitetem. Tusk pokazał jak to się robi na przykładzie Giertycha właśnie.
Obserwuj wątek
    • opa34 Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 09:40
      właśnie jeszcze nic nie wiadomo,właśnie
    • mateusz572 Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 10:24
      Poza tym właśnie niech złodziej i defraudant siedzi pod skrzydełkami Trumpa.
      Jeden wart drugiego.
      I nie mów mi, że nie jest złodziej i defraudant. Jest bo ucieka jak ktoś kto jest winny właśnie.
      Właśnie.
      • perla.roztocza Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 10:32
        mateusz572 napisał:

> Poza tym właśnie niech złodziej i defraudant siedzi pod skrzydełkami Trumpa.
        > Jeden wart drugiego.
        > I nie mów mi, że nie jest złodziej i defraudant. Jest bo ucieka jak ktoś kto je
        > st winny właśnie.

bujasz i robisz dobrą minę do złej gry, bo chętnie byś widział Ziobrę w areszcie a nie "niech siedzi u Trampa".
        A co do ucieczek winnych, to znaczy, że Giertych jest winny, tak właśnie?
        • rysiek15 Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 10:54
          bujasz i robisz dobrą minę do złej gry, bo chętnie byś widział Ziobrę w areszcie a nie "niech siedzi u Trampa".
          A co do ucieczek winnych, to znaczy, że Giertych jest winny, tak właśnie?

Niewinny Giertych, kiedy przyszli po niego, zemdlał z wrażenia i choć nie mieścił się w karetce został przewieziony do szpitala gdzie przeleżał spokojne by potem czmychnąć do Włoch.
          Uciekł przed kim? przed PiSem?
          No, to teraz Ziober uciekł przed zemstą PO.
          Po dojściu PO do władzy Giertych okazał się niewinny.
          Podobnie będzie z Ziobrą.
          • rysiek15 Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 10:58
            Pan Ziobro choć nie jest z mojej bajki- miał rację nazywając peowców fujarami.
    • mapeta_3 Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 10:40
      Ziobro jest wolnym człowiekiem. Może podróżować po całym świecie, omijając szerokim łukiem państwo bezprawia, jakim jest zarządzana przez volksdeutscha Tuska Polska. Problem miał były wiceminister sprawiedliwości Romanowski, któremu sędzia Łubowski uchylił, wbrew woli niejakiego Żurka, ENA, nazywając przy okazji nierząd volksdeutscha Tuska krypto dyktaturą.
      • mateusz572 Re: ekstradycja Ziobry 19.05.26, 10:59
        mapeta_3 napisała:

> Ziobro jest wolnym człowiekiem. Może podróżować po całym świecie, omijając szer
        > okim łukiem państwo bezprawia, jakim jest zarządzana przez volksdeutscha Tuska
        > Polska. Problem miał były wiceminister sprawiedliwości Romanowski, któremu sędz
        > ia Łubowski uchylił, wbrew woli niejakiego Żurka, ENA, nazywając przy okazji ni
        > erząd volksdeutscha Tuska krypto dyktaturą.

Jak najbardziej mapeta_3
        Poza tym powiem ci, że także chciałbym tak ukraść i być wolnym człowiekiem.
        Jednak znam swoje miejsce w szeregu i zgodnie z hasłem: " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie" nie mam zamiaru nic ukraść.
        Grunt to znać swoje miejsce w szeregu.
        Byłemu ośmioletniemu ministrowi sprawiedliwości wolno było i dlatego jest wolnym człowiekiem pod skrzydełkami Trumpa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka