Gość: next Re: jak przykleić lustro ? IP: 217.11.136.* 03.09.03, 12:44 ups, za szybko nacisnąłem enter ... wygląda to tak: mam przyklejone płytki i zostawione miejsce na lustro kupiłem lustro na wymiar i okazało sie ze ma grubość 5 mm a dziura na lustro ma głęgokość 9 mm (glazura + klej) czy ktoś sie orientuje co można podłożyć pod lustro aby było równo z powierzchnią płytek ? naciąganie ściany zaprawą będze kłopotliwe - mały otwór trudno będzie zrobic to równo myslałem też żeby przykręcić sklejke a następnie do sklejki przykleić lustro tylko nie wiem czy taka sklejka w łazience nie będzie gniła itp. a może sa inne sztuczki ? next Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: jak przykleić lustro ? IP: *.pekao.com.pl 03.09.03, 12:53 ja osobiście nie bawiłbym się w nic (szkoda roboty). Sklejki nie polecam. Jeśli już to przyklej pod spód 4 mm szybę i do niej przyklej lustro (np. na taśmę samoprzylepną odlicz 1 mm), albo nadłóż to klejem do lustra. 4 mm to nie jest problem (może nawet całkiem fajnie wyglądać). bankroot Odpowiedz Link Zgłoś