lisia312 05.04.08, 13:51 To chyba nie jest, bo nie widzę odpowiedzi na zadawane pytania. Składy Budowlane- wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blankam Re: forum eksperckie???? 08.05.08, 19:30 I tak się zdarza, dlatego ja grzebię w necie i podoba mi się to forum forum.leroymerlin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
verenar Re: forum eksperckie???? 16.03.09, 20:20 no cóż. nie każde forum eksperckie musi być profesjonalne. tak szczerze, to znam tylko jedno naprawdę solidne, ale niestety nie jest ono budowlane, tylko komórkowe: www.nokaut.pl/f/686,1939.html#1 Odpowiedz Link Zgłoś
doradca_rockwool Re: forum eksperckie???? 20.03.09, 15:54 Witam serdecznie w sprawach wątpliwych, jeżeli potrzebujesz porady jak wykonać prawidłowo ocieplenie, jak prawidłowo wybudować dom,a jakie dobrać materiały i na jakie elementy zwrócić uwagę i nie tylko..., jeżeli masz takie pytania to serdecznie zapraszam! możesz pisać na: modernizacja@rockwool.pl zapraszam również na: www. rockwool.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bugier Re: forum eksperckie???? 16.04.09, 13:23 Ja polecam stronkę http://termodom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
termi-t2 Re: forum eksperckie???? 11.05.09, 12:27 lisia312 napisała: > To chyba nie jest, bo nie widzę odpowiedzi na zadawane pytania. > Składy Budowlane- wstyd!! Nie rozumiem o co Pani chodzi ? jaka informacja Panią interesuje ? może nie udzielono Pani odpowiedzi na pytanie ponieważ problem się powtórzył, nerwy w takiej sytuacji są zbędne Odpowiedz Link Zgłoś