Gość: nurek IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.06.03, 01:50 Nareszcie kupili i teraz ogrzeja zamek krzyzacki w Malborku :-) inaczej Kaminski by tam niejechal :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: huk Re: Podpisano umowę sprzedaży GPEC IP: *.dew.pl / 192.168.2.* 21.06.03, 13:59 Adamwicz ty bandyto głosowałem na ciebie, a okazało się że jesteś czerwona świnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZERWONY FIUT Re: Podpisano umowę sprzedaży GPEC IP: *.dew.pl / 192.168.2.* 21.06.03, 14:02 Co SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: Podpisano umowę sprzedaży GPEC IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 07:17 strona kupująca zapłaci mu ok. 40 tys. zł, czyli 2 proc. sumy transakcji- Czyli sprzedano za 2 mil.zl?Sam bym to kupil za ta cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: Podpisano umowę sprzedaży GPEC IP: *.crowley.pl 23.06.03, 07:02 Wyjazd Kamińskiego do Malborka świadczy o jego pewności, że transakcja jest pewna, tj. wcześniej przyklepana. Tzw. negocjacje to tylko kiepska maskarada. Czekam tylko na ujawnienie ciemnej strony transakcji, co nastąpi (wg mnie) w ciągu 1 roku. Kto głosował na p. Pawła niech ma żal do siebie. Przewiduję wzrost opłat za "ciepło" o min. 50%. Cieszył bym się z własnej pomyłki (gdyby wzrostu nie było) i za karę nie pił bym piwa przez miwsiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A co z tą .... z LPR ??? 23.06.03, 16:22 O ile wiem, to radni SLD byli przeciw tej grandzie, podobnie radni LPR. Ale - wg prasy - o udzieleniu zgody na ową transakcje przesądziła jedna posłanka z LPR (!!!). Czy ktoś wie coś bliżej o tej ... (po francusku nazywa się to "putain") ? Odpowiedz Link Zgłoś