Dodaj do ulubionych

AGD marki Siemens

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 19:22
Polecacie czy odradzacie? Mam na myśli zmywarki 45-tki, płyty elektryczne
oraz kombajn - piekarnik/mikrofalówka tzw. 2 w jednym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: AGD marki Siemens IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 00:37
      Mam lodówkę z zamrażarką - już 10 lat.Rewelacja,bezawaryjna.Polecam
      • Gość: Fly Re: AGD marki Siemens IP: 156.24.231.* 29.09.03, 11:13
        Haniu,

przymierzam sie do kupienia lodowki z zamrazarka siemensa z 1 agregatem, czy
        masz wlasnie taka? czy masz z 2 agregatami? - pytam, bo niektorzy mowia, ze jak
        lodowka ma 1 agregat to niezbyt dobrze chlodzi w czesci lodowkowej, ze wedlina
        nie wytrzymuje 2 dni...prawda to??? czy lodowka chodzi w miare cicho?
        bede wdzieczna za info

pozdrawiam,
        Fly
        • pajonkkk Re: AGD marki Siemens 29.09.03, 11:32
          A ja ostatnio slyszalem, ze Siemens to to samo co Bosch tylko drozsze. I ze
          spokojnie mozna kupwac Boscha.
          A 2 agregaty? Bo ja wiem. Ja kupilem lodowke z jednym agregatem. I nie mam do
          niej zastrzezen.

Pozdr
          Pajonkkk
          • Gość: ren Re: AGD marki Siemens IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.03, 12:25
            Simens to to samo co Bosch, bo się połączyli ,tylko że wzornictwo Siemensa nie
            oniżyło się do "boszowskiego", i całe szczęście.
            Ja mam zmywarkę Siemensa już 4 lata i działa, wygląda bez zarzutu.
          • Gość: ania Re: AGD marki Siemens IP: *.chello.pl 29.09.03, 12:52
            pajonkkk napisał:

> A ja ostatnio slyszalem, ze Siemens to to samo co Bosch tylko drozsze. I ze
            > spokojnie mozna kupwac Boscha.

Jak ja kupowalam pralke siemensa, to bylo odwrotnie. Identyczna pralka z tymi
            samymi funkcjami, kosztowala kilkaset zlotych drozej. Kupilam siemensa, jestem
            zadowolona!
        • Gość: Hania Re: AGD marki Siemens IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 23:43
          Nie potrafię powiedzieć czy ma to coś jedno,czy dwa .Sprawdzałam w
          instrukcji,ale tam jest tylko obsługa.Comfort electronic tak się nazywa.Jest w
          niej miejsce na wszystko,jest cicha i odpukać, działa bez zarzutu.Wiem,że
          decyzja jest trudna,kobiety bardziej zwracają uwagę na model, niż techniczne
          parametry.Jeżeli moja lodówka ma trochę to dobrze.Myślę,że nie jest to zakup
          dotrumienny,za kilka lat można ją oddać komuś,kto jest w potrzebie i sprawić
          sobie coś nowszego.Życzę szybkiej decyzji.Pozdrawiam.Ha
    • pajonkkk Re: AGD marki Siemens 29.09.03, 12:29
      chce wlasnie kupic zmywarke Bosch, tyle ze do zabudowy,
      wiec wzornictwo nie ma dla mnie wielkiego znaczenia

Pajonkkk
    • Gość: Kasia Re: AGD marki Siemens IP: *.crowley.pl 02.10.03, 09:16
      Ja mam aktualnie pralkę Siemenns i jestem bardzo zadowolonna. Nic się nie
      dzieje złego, działa bez zarzutu. Wzornictwo jak by to powiedzieć - nowoczesny
      minimalizm i to mi się w niej podoba. lada chwila będę kupowała pozostałe
      sprzęty do domu i z całą pewnością będzie to Siemens lub ewentualnie Bosch. Z
      tego co wiem to w tych dwóch markach (które tak na prawdę są jedną) należy
      kierować się już tylko ceną bo cała reszta jest bardzo zbliżona. Ja polecam.
      • Gość: alla Re: AGD marki Siemens IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 09:15
        ja zamówiłam sprzęt Simensa : zmywarke 45 , płyte , i kombajn "quantum speed",
        odbieram go za ok. 10 dni .
        czytałam na forum o tym piekarniku i ludzie chwalili go .
        mam nadzieje być zadowolona.
        alla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka