Gość: pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 19:22 Polecacie czy odradzacie? Mam na myśli zmywarki 45-tki, płyty elektryczne oraz kombajn - piekarnik/mikrofalówka tzw. 2 w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hania Re: AGD marki Siemens IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 00:37 Mam lodówkę z zamrażarką - już 10 lat.Rewelacja,bezawaryjna.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fly Re: AGD marki Siemens IP: 156.24.231.* 29.09.03, 11:13 Haniu, przymierzam sie do kupienia lodowki z zamrazarka siemensa z 1 agregatem, czy masz wlasnie taka? czy masz z 2 agregatami? - pytam, bo niektorzy mowia, ze jak lodowka ma 1 agregat to niezbyt dobrze chlodzi w czesci lodowkowej, ze wedlina nie wytrzymuje 2 dni...prawda to??? czy lodowka chodzi w miare cicho? bede wdzieczna za info pozdrawiam, Fly Odpowiedz Link Zgłoś
pajonkkk Re: AGD marki Siemens 29.09.03, 11:32 A ja ostatnio slyszalem, ze Siemens to to samo co Bosch tylko drozsze. I ze spokojnie mozna kupwac Boscha. A 2 agregaty? Bo ja wiem. Ja kupilem lodowke z jednym agregatem. I nie mam do niej zastrzezen. Pozdr Pajonkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: AGD marki Siemens IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.03, 12:25 Simens to to samo co Bosch, bo się połączyli ,tylko że wzornictwo Siemensa nie oniżyło się do "boszowskiego", i całe szczęście. Ja mam zmywarkę Siemensa już 4 lata i działa, wygląda bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AGD marki Siemens IP: *.chello.pl 29.09.03, 12:52 pajonkkk napisał: > A ja ostatnio slyszalem, ze Siemens to to samo co Bosch tylko drozsze. I ze > spokojnie mozna kupwac Boscha. Jak ja kupowalam pralke siemensa, to bylo odwrotnie. Identyczna pralka z tymi samymi funkcjami, kosztowala kilkaset zlotych drozej. Kupilam siemensa, jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: AGD marki Siemens IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 23:43 Nie potrafię powiedzieć czy ma to coś jedno,czy dwa .Sprawdzałam w instrukcji,ale tam jest tylko obsługa.Comfort electronic tak się nazywa.Jest w niej miejsce na wszystko,jest cicha i odpukać, działa bez zarzutu.Wiem,że decyzja jest trudna,kobiety bardziej zwracają uwagę na model, niż techniczne parametry.Jeżeli moja lodówka ma trochę to dobrze.Myślę,że nie jest to zakup dotrumienny,za kilka lat można ją oddać komuś,kto jest w potrzebie i sprawić sobie coś nowszego.Życzę szybkiej decyzji.Pozdrawiam.Ha Odpowiedz Link Zgłoś
pajonkkk Re: AGD marki Siemens 29.09.03, 12:29 chce wlasnie kupic zmywarke Bosch, tyle ze do zabudowy, wiec wzornictwo nie ma dla mnie wielkiego znaczenia Pajonkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AGD marki Siemens IP: *.crowley.pl 02.10.03, 09:16 Ja mam aktualnie pralkę Siemenns i jestem bardzo zadowolonna. Nic się nie dzieje złego, działa bez zarzutu. Wzornictwo jak by to powiedzieć - nowoczesny minimalizm i to mi się w niej podoba. lada chwila będę kupowała pozostałe sprzęty do domu i z całą pewnością będzie to Siemens lub ewentualnie Bosch. Z tego co wiem to w tych dwóch markach (które tak na prawdę są jedną) należy kierować się już tylko ceną bo cała reszta jest bardzo zbliżona. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: AGD marki Siemens IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 09:15 ja zamówiłam sprzęt Simensa : zmywarke 45 , płyte , i kombajn "quantum speed", odbieram go za ok. 10 dni . czytałam na forum o tym piekarniku i ludzie chwalili go . mam nadzieje być zadowolona. alla Odpowiedz Link Zgłoś