nemeo 16.09.03, 18:43 Chcę pomalować wewnątrz mieszkanie, jakiej firmy i jaki rodzaj farby użyć / chodzi mi o jak najlepszy stosunek jakości do ceny /. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 54 Re: Jaka farba najlepsza ? IP: 212.160.234.* 16.09.03, 19:58 Polecam super farbę Tikkurila zmywalną {akrylowa -lateksowa}.Litr kosztuje 20 zł. Jest bardzo wydajna nie śmierdzi no super.Jak się gdzieś poplami wystarczy przetrzeć mokrym wacikiem i bez śladu.Musisz ją szukać w sklepach o nazwie Tikkurila bo w innych sklepach nie znajdziesz.Są podane nawet adresy na www.tikkurila.pl Odpowiedz Link Zgłoś
g.i.jane Re: Jaka farba najlepsza ? 16.09.03, 22:23 Mogę polecić Beckersa i Bondexa. W ogóle to, z własnych doświadczeń, radzę kupić farbę droższą a lepszą. Na tym naprawdę nie warto oszczędzać bo jak się kupi byle jaką to po 2 latach trzeba znów malować a droższa wytrzyma i 5 lat a jak się trochę przybrudzi w niektórych miejscach to można ją umyć. Farb Tikkurila nie używałam ale też słyszałam, że dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Jaka farba najlepsza ? IP: *.niepolomice.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 20:34 Tylko Tikurrila!!! To najlepsza farba pod słońcem. I o niebo tansza od Beckersa, a jakością nie ustępuje jej na krok ( wręcz przeciwnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elam Re: Jaka farba najlepsza ? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:36 Tylko trzeba umieć malować tą farbą.Moi fachowcy niektóre ściany pomalowali tak, że wygląda jakby była we wzorki. Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
lutraki Re: Jaka farba najlepsza ? 18.09.03, 10:03 Wg. mojego znajomego, ktory m.in. maluje mieszkania najlepsza jest farba - Bondex, inaczej Dyrup. ANETA Odpowiedz Link Zgłoś
once1 Re: Jaka farba najlepsza ? 18.09.03, 15:54 nemeo napisał: > Chcę pomalować wewnątrz mieszkanie, jakiej firmy i jaki rodzaj farby > użyć / chodzi mi o jak najlepszy stosunek jakości do ceny /. > > pozdrawiam ************************************* koszt pomalowania jednego metra kw 1,31 pln(jedna warstwa w kolorze ) -to chyba dobra cena za farbę wysokiej jakosci w pełni szorowalną (zmywalną). pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Jaka farba najlepsza ? IP: *.swietochlowice.org / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 13:17 Całkiem niezłe są DEKORAL i JEDYNKA. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś