Dodaj do ulubionych

Jak radzić sobie ze stresem

IP: *.dolsat.pl 16.12.03, 16:02
Dzienki za artukuł na pewno mi sie przyda. Do czego to już nie
powiem hehehhe :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagmaa Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:06
    • Gość: Daggma Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:08
      a ja mam jutro i pojutrze testy gimnazjalne wiec tez z tego sobie skorzystam,
      uważam ze sobie poradze :]
    • Gość: Anne Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 22:45
      Cóż, rady zawarte w tym artykule mogą być niewątpliwie pomocne przy zwalczaniu
      lekkiego stresu, ale co ze stresem silnym i długotrwałym, który objawia się,
      np. u mnie długotrwałymi bólami brzucha, pleców i głowy - nawet 3 tygodnie
      dzień w dzień, poza tym napadami zimna i gorąca (na przemian), mdłościami,
      niechęcią do jedzenia i problemami ze snem? Miałam nadzieję, że Wasz artykuł mi
      pomoże, ale się rozczarowałam. Mimo wszystko doceniam dobre chęci...:-)
      • Gość: Wera Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.77.classcom.pl 17.06.04, 10:07
        Anne bardzo Ci współczuję.Stres totalnie zniszczył mój organizm.Bole głowy,bóle
        kręgosłupa,brak łaknienia,bóle brzucha.Cały organizm rozregulowany.Któregoś
        dnia nie wstałam z łozka.Zaczełam sie leczyć.Lekarze sie załamali.Wrzody
        dwunastnicy i żołądka,Torbiele na wątrobie,torbiele w obu piersiach,guzki w
        tarczycy,piasek i kamień w obu nerkach,kręgosłup zwyrodnienia na całym odcinku
        + osteoporoza czy można więcej jeżeli dodam problem z jelitem grubym,oraz silna
        nerwica.Leczenie jednego organu ,szkodzilo drugiemu.To był 1,5-raroczny
        koszmar.Leczenie zaczęłam od przyjmowania hormonów.Pózniej stos lekarstw w
        małych dawkach,tak aby jedno nie szkodziło drugiemu.Jadłam syntetyki garściami
        i czekałam na rezultaty.Jak bardzo chciałam sobie pomóc to wiem tylko ja
        sama.Wydałam majątek na lekarstwa,witaminy,zioła.Cierpiałam dalej.Dzięki
        znajomej poznałam specyfiki,ktore b. mi pomogły.Piję aloes,ktory pomaga mi na
        moje wrzody i uspakaja nerwy.Moja rada Zrób badania,poznaj swoj organizm,a
        pózniej szybko szukaj sposobu na siebie.Farmacja to nie do końca cud świata.
        Zyczę Ci dużo zdrowia i b. szybkiej decyzji co do pomocy sobie.Wera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka