Gość: Gela IP: *.dolsat.pl 16.12.03, 16:02 Dzienki za artukuł na pewno mi sie przyda. Do czego to już nie powiem hehehhe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagmaa Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daggma Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 13:08 a ja mam jutro i pojutrze testy gimnazjalne wiec tez z tego sobie skorzystam, uważam ze sobie poradze :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.acn.waw.pl 16.06.04, 22:45 Cóż, rady zawarte w tym artykule mogą być niewątpliwie pomocne przy zwalczaniu lekkiego stresu, ale co ze stresem silnym i długotrwałym, który objawia się, np. u mnie długotrwałymi bólami brzucha, pleców i głowy - nawet 3 tygodnie dzień w dzień, poza tym napadami zimna i gorąca (na przemian), mdłościami, niechęcią do jedzenia i problemami ze snem? Miałam nadzieję, że Wasz artykuł mi pomoże, ale się rozczarowałam. Mimo wszystko doceniam dobre chęci...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Jak radzić sobie ze stresem IP: *.77.classcom.pl 17.06.04, 10:07 Anne bardzo Ci współczuję.Stres totalnie zniszczył mój organizm.Bole głowy,bóle kręgosłupa,brak łaknienia,bóle brzucha.Cały organizm rozregulowany.Któregoś dnia nie wstałam z łozka.Zaczełam sie leczyć.Lekarze sie załamali.Wrzody dwunastnicy i żołądka,Torbiele na wątrobie,torbiele w obu piersiach,guzki w tarczycy,piasek i kamień w obu nerkach,kręgosłup zwyrodnienia na całym odcinku + osteoporoza czy można więcej jeżeli dodam problem z jelitem grubym,oraz silna nerwica.Leczenie jednego organu ,szkodzilo drugiemu.To był 1,5-raroczny koszmar.Leczenie zaczęłam od przyjmowania hormonów.Pózniej stos lekarstw w małych dawkach,tak aby jedno nie szkodziło drugiemu.Jadłam syntetyki garściami i czekałam na rezultaty.Jak bardzo chciałam sobie pomóc to wiem tylko ja sama.Wydałam majątek na lekarstwa,witaminy,zioła.Cierpiałam dalej.Dzięki znajomej poznałam specyfiki,ktore b. mi pomogły.Piję aloes,ktory pomaga mi na moje wrzody i uspakaja nerwy.Moja rada Zrób badania,poznaj swoj organizm,a pózniej szybko szukaj sposobu na siebie.Farmacja to nie do końca cud świata. Zyczę Ci dużo zdrowia i b. szybkiej decyzji co do pomocy sobie.Wera Odpowiedz Link Zgłoś