Gość: luk IP: 195.114.160.* 23.09.03, 13:41 Mam zamiar wymienić okna na okna VEKA. Czy warto? Macie doświadczenia z tymi oknami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckm Re: VEKA - okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 16:29 Radzę zwrócić szczególną uwagę na profile, ostatnio jest dużo promocji na profile 5 komorowe w cenie 3 , uważaj to ten sam profil 3 komorowy (głębokość ta sama)ale w nim jest 5 komór.Nabrali na tym spopro ludzi.Profil 5 komorowy powinien być grubszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: VEKA - okna IP: 195.114.160.* 23.09.03, 16:51 oczywiście 5 -komorowe maja wyższą cenę, wybrałem 3 -komory, czyli standard. wiesz może jaka firma robi promocję na 5 komorowe okna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: VEKA - okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 12:32 Sęk w tym że sporo firm robi taką promocję, powtarzam profil 5 komorowy powinien miec większą grubość niż 3 lub 4 komorowy.Promocje polegaja na tym ż e w profil 3 komorowy wciskane są 5 komór.Ja wybrałem rehaua ale jest sporo firm także dla każdego coś miłego w zależności od zasobności portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: VEKA - okna IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 23:25 Widzisz sam Cke-mie że jesteś dyletantem w temacie _nie grubośc a szerokość .Powodzenia w bajerowaniu.Pomniejsz kaliber do słomki do napojów,ckm to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: VEKA - okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 08:27 Tak jest herr ekspert od kiszenia kapusty i kwaszenia ogórów.Sęk w tym że wiadomo co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś