Gość: Monika IP: 2.4.STABLE* / 195.68.192.* 01.10.03, 14:51 planuję położyć panele w pokoju dziennym, połączone z płytkami w aneksie kuchennym.Prosze o porady i opinie dotyczące najbardziej sprawdzonego producenta!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: PANELE POKOJ DZIENNY IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 02.10.03, 10:29 producentow jest wielu, to jakiego wybierzesz zalezy tylko od tego ile zamierzasz PLN przeznaczyc na m2 i jakie maja byc te panele-drewniane,czy laminowane. Ja kupilam panele laminowane classena o klasie scieralnosci AC4, tez sa laczone z plytkami i wyglada to super, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirkad Re: PANELE POKOJ DZIENNY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 11:07 Ja jak powyżej mam classena (dąb) połączonego a płytkowami przy wejściu z przedpokoju. Wygląda OK jest trwałe i jak na razie (1.5 roku) nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Classen IP: 2.3.STABLE* / *.stoen.pl 02.10.03, 12:43 Ale mają jedną wadę... są niemieckie :-( Odpowiedz Link Zgłoś