joolanta 21.10.03, 12:06 mozecei polecic jakis solidnych i niedrogich cykliniarzy w W-wie? jakie sa ceny za metr? na co zwrocic uwage wybierajac fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi_r Re: cyklinowanie W-wa 21.10.03, 14:55 Ja ci mogę polecić, ale via priva. Masz jakiś adres emaliowy? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: cyklinowanie W-wa 22.10.03, 11:05 No tak, tyle osób pisuje tu jako gośc, że jakoś nie zwróciłem uwagi, ze jestes zalogonowana. Zresztą wczoraj jakis taki przedwczorajszy byłem. Już wysyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cardriver Re: cyklinowanie W-wa 22.10.03, 11:20 za cyklinowanie 33 mkw podlogi debowej i jej lakierowanie (lakier zakupilem osobno i dostarczylem panu od cyklinowania) zaplacilem 620 PLN - Warszawa, Grochów. czy to dużo?? jaka jest warszawska średnia? > joolanta napisała: > mozecei polecic jakis solidnych i niedrogich cykliniarzy w W-wie? > jakie sa ceny za metr? na co zwrocic uwage wybierajac fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluchin Re: cyklinowanie W-wa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 13:03 Witam ja też potrzebuję specjalisty od cyklinowania,czy mogę prosic o informacje na adres maluchin@poczta.onet.pl.Z góry dziękuję. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lipaandrzej2 Re: cyklinowanie W-wa 23.09.15, 12:50 Mnie się udało, wziąłem w ciemno parkieciarza i naprawde zrobił mi pięknie parkiet wycyklinował pięknie żadnych krech nie ma widocznych lakier położony pięknie no i szybko a nie jak inny babrał sie tydzień z 30m2 podłogą:/ polecam Pana Roberta 791-121-113 na fejsie są zdjecia z jego wykonywanych prac także i moją:) www.facebook.com/KrainaParkietuLodz?ref=hl w Warszawie tez robia Odpowiedz Link Zgłoś