Dodaj do ulubionych

SPRZĘT AGD!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 19:30
witam serdecznie!
Planuje zakup sprzętu AGD, czy ktoś coś poleca?jaka firma?
CZY ZNACIE MOŻE ADRESY HURTOWNI??może sklepy internetowe?
potrzebuje WSZYSTKO - kochnie, lodówke, ....kiedyś zmywarke itd!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaagna Re: SPRZĘT AGD!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.03, 17:39
      Polecam Ci sklep www.agdrtv.com.pl - kupiłam u nich pralkę. Razem z
      kosztami przesyłki (Kurier) wyszło mi 200 zł taniej, niż w realu. No i nie
      minęły 24 godz. od złożenia zamówienia, a pralkę mialam w domu (Firma w
      Warszawie, ja we Wrocławiu). Potwierdzają zamówienie mailem i telefonicznie.
      • asztet ODRADZAM !!! 28.10.03, 08:56
        Abslutnie nie! Ani nie są najtańsi (np. MediaMarkt miało przynajmniej dwie
        rzeczy taniej), ani nie są solidni. Jak wszystko idzie dobrze i sprzęt jest w
        magazynach, to może nie ma z tym kłopotu i miałaś szczęście. Mnieniestety
        zwodzili cały tydzień w sprawie kuchni, musiałem przez to przekładać umówiony
        termin montażu szafek -i w dodatku faceci przyjmujący telefony mimo że trzy
        razy obiecywali, że zadzwonią i poinformują mnie o losach wybranego przeze mnie
        modelu kuchni i terminie dostawy - ani razu tego nie zrobili.
        Jeśli więc nie chcecie mieć przygód i nerwów - raczej sobie darujcie ten akurat
        sklep (www.agdrtv.com.pl).

Ponadto obiecywali, że przełozą drzwi w lodówce. Okazało się, że dostaccy nie
        dość że nie byli do tego przygotowani (brak narzędzi), to jeszcze lodówkę
        zaczęli psuć - bo nie potrafili tego zrobić.

Najpierw próbujcie w MediaMarkcie
        A jeśli nie oglądacie każdego grosza z czterech stron - to można skorzystać z
        Euro - przywiozą, wniosą, i jeszcze zabiorą ze sobą tetury i styropian.
    • Gość: Janek Re: SPRZĘT AGD!! IP: *.chello.pl 25.10.03, 17:55
      Odradzam ci sklepwww.agdrtv.com.pl. Chciałem u nich kupić zmywarkę. Na
      zamówienie odpowiedzieli szybko. Umówili się przez telefon na dostawę. Niestety
      pojawił się problem z towarem. Odwołali termin na godzinę przed przywiezieniem.
      Dwa dni do nich dzwoniłem mówili że nie mogą zdobyć tego modelu. Potwierdziłem
      że podtrzymuje zamówienie i od tygodnia nawet się nie odezwali. Totalna olewka.
      Pozatym część cen mają nieaktualnych i są tańsze sklepy od nich. Nie będę ci
      innych polecał bo nie mam żadnych sprawdzonych.
      Pozdrawiam
    • Gość: monika Re: SPRZĘT AGD!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.10.03, 20:07
      moim zdaniem na pewno nie uro , sa drodzy, no chyba ze jest jakas super
      promocja!!!
      bardzo duzy wybor wszystkiego jest w jankach w max media, ale ja zanim cos
      kupie poruwnuje ceny w roznych sklepach, typu ,media markt, w avansie. jesli
      jestes z w-wy albo okolic to w grojcu jest tani skelep z agd ,tyle tylko ze
      wiekszosc na zamowienie, mozna gdzies sobie obejrzec i u nich kupic, maja duze
      roznice cenowe, ja porownywalam z w-wa to niemal przepasc!!!
      • Gość: luki Re: SPRZĘT AGD!! IP: *.netia.pl 27.10.03, 09:24
        czy możesz podać namiary na ten sklep w Grójcu? (telefon)
    • pajonkkk Re: SPRZĘT AGD!! 27.10.03, 13:33
      Planuje zakupy w sklepie sklep.kuchnia.waw.pl/. Pytalem na forum - nikt
      nie odpowiedzial czy cos w tym sklepie kupowal. Ceny maja bardzo atrakcyjne. Na
      Allegro tez mozesz znalez osoby ktore dostarczaja sprzet AGD po atrakcyjnych
      cenach. Daj znac na co sie zdecydowales, ja planuje zakupy najpozniej za miesiac.

Pajonk
    • dywersant1 nie daj się wpakować w szmelc o nazwie Whirlpool 27.10.03, 14:09
      Moje perypetie z pralką Whirlpool już opisywałem na tym forum.
    • Gość: duluka Re: SPRZĘT AGD!! IP: *.demo.pl 27.10.03, 16:23
      Cześć! Polecam firmę ARA z Gostynina - www.agdrtv.com. W środę 22.10 złożyłem
      zamówienie (wszystko do kuchni oprócz lodówki), obiecali dostawę już w
      czwartek. Rano zadzwonili, że nie mają tego modelu zmywarki, ale będą szukać,
      więc przesunęli dostawę na piątek. Godzinę przed umówioną dostawą zadzwonili,
      że będą. Sprzęt oryginalnie zapakowany, z gwarancją. Ceny można negocjować -
      kupiłem taniej niż podają na ich stronie www. Płacisz gotówką (to jedyny
      mankament)przy odbiorze, po obejrzeniu towaru. Nie wiem tylko, co by było,
      gdyby sprzęt nie działał. U mnie wszystko jest OK. - już podłączone. Poprosiłem
      o fakturę, przywieźli razem z dostawą. Po podliczeniu okazało się, że jestem
      ok. 1100 zł (na 3 sztukach) do przodu w stosunku do cen zalecanych przez
      producenta i wystawionych w Media Markt czy Euro (jeszcze drożej). Transport
      dla Wwy 30 zł, dla pozostałych - chyba ok. 100 zł. Polecam! Jeżeli chcesz
      więcej szczegółów pisz na mój priv (duluka@gazeta.pl). Pozdr.!
    • Gość: darbara Re: SPRZĘT AGD!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.10.03, 21:51
      Sprawdź sklep San-Technik paw. 25 na Bartyckiej tel. 559 10 25. Kupiłem u nich
      cały sprzęt do kuchni: zmywarkę, okap, zlew, piekarnik i plytę grzejną.
      Zaoszczędziłem ok. 20% cen katalogowych. Dowóz i wniesienie do mieszkania - w
      cenie. Czekałem na dostawę 4 dni od złożenia zamówienia. Ja jestem z ich usług
      bardzo zadowolony. Gdy będę urządzał łazienkę też się do nich wybiorę.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka