Dodaj do ulubionych

Meble Wrzosowa

01.11.03, 23:57
Czy wiecie cos więcęj o tych meblach ?
Jakiej są jakości, jaka cena ?
Czy warto i gdzie najtaniej kupić w Warszawie a może lepiej
w siedzibie producenta ?
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: Meble Wrzosowa IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 03.11.03, 12:23
      Kiedy szukałam mebli kuchennych, dałam im plan kuchni (dokładnie wyrysowane,
      jakie szafki, gdzie i jak), żeby mi wycenili - nic wielkiego - płyty MDF,
      zupełnie proste, plus blaty - kuchnia nieduża - do zabudowy 2 sciany: jedna
      2.30m, druga 2.60m, tylko jedna szafka wisząca + mała wyspa z blatem pośrodku.
      Zaśpiewali sobie ponad 12 tysięcy - bez uchwytów, montażu, etc. Uśmiałam się
      jak norka. W innych firmach za to samo chcieli od 7 do 10 tys. W końcu zrobiłam
      wszystko to, co chciałam u prywatnego stolarza pod Poznaniem za jedyne ... 3
      tys. z montażem. Na razie nie narzekam.
      • Gość: AniaSK Re: Meble Wrzosowa IP: *.katowice.agora.pl 03.11.03, 12:31
        O, to miałaś szczęście, bo jak mój mąż pojechał z fachowym planem (zrobionym
        szczegółowo przez architekta) to Pani mu NIE WYCENIŁA - bo... Oni nie wyceniają
        gotowych projektów!!! Przyjeżdżają sami (za co inkasują, rzecz jasna) i na
        miejscu wyceniają. Buty mi spadły! Nam chodziło o baaardzo wstępną wycenę i w
        innych firmach wyceniali natychmiast. Dodam, że był to projekt dość drogich
        mebli, więc wszyscy wyceniali natymiast. Wrzosowa nie.
        • Gość: asik Re: Meble Wrzosowa IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.11.03, 10:24
          to się zgadza. U mnie też tak było, że nie chcieli, ale się uparłam i w końcu
          zrobili, ale czekałam chyba ze 2 tygodnie. I te gadki, tak jak mówisz, że oni
          sami robią projekt i wtedy wycenę, bo tak nie wiadomo, jakie materiały, itp.
          Bzdury, dokładnie kobiecie wypisałam, z jakiego materiału, pokazałam jaki blat,
          wymiary były - tu nie ma nic trudnego- trochę chęci i tyle. Firma, pożal się
          Boże. beznadzieja totalna.
          • Gość: mazik30 Re: Meble Wrzosowa IP: 217.153.131.* 06.11.03, 17:47
            Hmm, dziwne. Ja byłem Jupiterze w firmie, która pośredniczy
            w sprzedarzy mebli Wrzosowa i moje doswiadczenia byly zgoła odmienne.
            Pani bardzo miła, zrobiła projekt w 15 minut (oczywiście wstępny projekt).
            Wyceniła wszystko na około 6 000 PLN (Kuchnia ma 6 m2).
            Tylko to mnie zdziwiło, bo meble wyglądają baaardzo ładnie i solidnie, więc
            cena mnie miło zaskoczyła. Ciekawe oczywiście jak cena wyglądałaby po pełnych i
            dokładnych pomiarach ???

• Gość: ffrogg Re: Meble Wrzosowa IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 19:24
        hej:)
        Czy ja dobrze odczytałam - montowałaś kuchnię w Warszawie robioną u stolarza
        pod Poznaniem ??? jeśli tak to podaj namiary!!! dzięki:)
        • Gość: asik Re: Meble Wrzosowa IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 07.11.03, 10:52
          hmmm, nie mówiłam, że jestem z Warszawy. Jestem z Poznania, stąd meble robione
          u stolarza pod Poznaniem nie są niczym niezwykłym. ;-)))
    • meble_wrzosowa Re: Meble Wrzosowa 25.03.15, 14:58
      Meble wrzosowa - STANOWCZO NIE!

jakosc mebli wrzosowa:
      www.youtube.com/watch?v=C1-0PQNrjfM
      • annakatarina2 Re: Meble Wrzosowa 26.06.15, 11:07
        Również NIE POLECAM - Pan właściciel nie przyjmuje do wiadomości opinii ekspertów. Przerzucą cały ciężar dowodzenia na Klienta. Jestem bardzo zawiedziona - meble do mojej kuchni kosztowały łącznie 60k zł ; wada w montażu kilku elementów jest ewidentna - niestety Właścicielowi trzeba będzie to udowodnić w sądzie :) (bo opinia producenta sprzętu AGD, który wprost pisze ze to wina w montażu :) - nie jest dla niego wiarygodna :) Myślę że to celowa strategia firmy (bo takich wytrwałych Klientów jak ja jest pewnie kilka % reszta odpuszcza ...... a właściciel na tym zarabia. Są takie firmy - szkoda że ja akurat na taką firmę trafiłam (aż szok, że w takich czasach to się jeszcze zdarza). Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka