mazik30 01.11.03, 23:57 Czy wiecie cos więcęj o tych meblach ? Jakiej są jakości, jaka cena ? Czy warto i gdzie najtaniej kupić w Warszawie a może lepiej w siedzibie producenta ? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asik Re: Meble Wrzosowa IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 03.11.03, 12:23 Kiedy szukałam mebli kuchennych, dałam im plan kuchni (dokładnie wyrysowane, jakie szafki, gdzie i jak), żeby mi wycenili - nic wielkiego - płyty MDF, zupełnie proste, plus blaty - kuchnia nieduża - do zabudowy 2 sciany: jedna 2.30m, druga 2.60m, tylko jedna szafka wisząca + mała wyspa z blatem pośrodku. Zaśpiewali sobie ponad 12 tysięcy - bez uchwytów, montażu, etc. Uśmiałam się jak norka. W innych firmach za to samo chcieli od 7 do 10 tys. W końcu zrobiłam wszystko to, co chciałam u prywatnego stolarza pod Poznaniem za jedyne ... 3 tys. z montażem. Na razie nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaSK Re: Meble Wrzosowa IP: *.katowice.agora.pl 03.11.03, 12:31 O, to miałaś szczęście, bo jak mój mąż pojechał z fachowym planem (zrobionym szczegółowo przez architekta) to Pani mu NIE WYCENIŁA - bo... Oni nie wyceniają gotowych projektów!!! Przyjeżdżają sami (za co inkasują, rzecz jasna) i na miejscu wyceniają. Buty mi spadły! Nam chodziło o baaardzo wstępną wycenę i w innych firmach wyceniali natychmiast. Dodam, że był to projekt dość drogich mebli, więc wszyscy wyceniali natymiast. Wrzosowa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Meble Wrzosowa IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.11.03, 10:24 to się zgadza. U mnie też tak było, że nie chcieli, ale się uparłam i w końcu zrobili, ale czekałam chyba ze 2 tygodnie. I te gadki, tak jak mówisz, że oni sami robią projekt i wtedy wycenę, bo tak nie wiadomo, jakie materiały, itp. Bzdury, dokładnie kobiecie wypisałam, z jakiego materiału, pokazałam jaki blat, wymiary były - tu nie ma nic trudnego- trochę chęci i tyle. Firma, pożal się Boże. beznadzieja totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazik30 Re: Meble Wrzosowa IP: 217.153.131.* 06.11.03, 17:47 Hmm, dziwne. Ja byłem Jupiterze w firmie, która pośredniczy w sprzedarzy mebli Wrzosowa i moje doswiadczenia byly zgoła odmienne. Pani bardzo miła, zrobiła projekt w 15 minut (oczywiście wstępny projekt). Wyceniła wszystko na około 6 000 PLN (Kuchnia ma 6 m2). Tylko to mnie zdziwiło, bo meble wyglądają baaardzo ładnie i solidnie, więc cena mnie miło zaskoczyła. Ciekawe oczywiście jak cena wyglądałaby po pełnych i dokładnych pomiarach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffrogg Re: Meble Wrzosowa IP: *.icpnet.pl 06.11.03, 19:24 hej:) Czy ja dobrze odczytałam - montowałaś kuchnię w Warszawie robioną u stolarza pod Poznaniem ??? jeśli tak to podaj namiary!!! dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Meble Wrzosowa IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 07.11.03, 10:52 hmmm, nie mówiłam, że jestem z Warszawy. Jestem z Poznania, stąd meble robione u stolarza pod Poznaniem nie są niczym niezwykłym. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meble_wrzosowa Re: Meble Wrzosowa 25.03.15, 14:58 Meble wrzosowa - STANOWCZO NIE! jakosc mebli wrzosowa: www.youtube.com/watch?v=C1-0PQNrjfM Odpowiedz Link Zgłoś
annakatarina2 Re: Meble Wrzosowa 26.06.15, 11:07 Również NIE POLECAM - Pan właściciel nie przyjmuje do wiadomości opinii ekspertów. Przerzucą cały ciężar dowodzenia na Klienta. Jestem bardzo zawiedziona - meble do mojej kuchni kosztowały łącznie 60k zł ; wada w montażu kilku elementów jest ewidentna - niestety Właścicielowi trzeba będzie to udowodnić w sądzie :) (bo opinia producenta sprzętu AGD, który wprost pisze ze to wina w montażu :) - nie jest dla niego wiarygodna :) Myślę że to celowa strategia firmy (bo takich wytrwałych Klientów jak ja jest pewnie kilka % reszta odpuszcza ...... a właściciel na tym zarabia. Są takie firmy - szkoda że ja akurat na taką firmę trafiłam (aż szok, że w takich czasach to się jeszcze zdarza). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś