Dodaj do ulubionych

Panele Classen/wiparquet Pinia drzewo oliwne

05.11.03, 12:44
Czy ktos ma te panele? Mam watpliwosci czy nie sa zbyt sine i nie beda
wygladaly zle we wnetrzu. Chcialam polozyc je w salonie i kuchni (nie wiem
czy na potrzeby kuchni nie jest to zbyt mala scieralnosc). Czy ktos ma jakies
doswiadczenia z nimi?
Druga opcja to klon deska.

www.classen.pl/podlogilaminowane/48302701.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Panele Classen/wiparquet Pinia drzewo oliwne IP: *.pro-futuro.com 06.11.03, 10:42
      Ja chciałam kupić orzech włoski, ale odcień jest zupełnie inny niż w
      internecie. W końcu sie chyba zdecyduje na dąb bagienny .
      Jakiś czas temu był wątek na ten temat na frum...
      poszukaj trochę,
      Pozdr
    • Gość: Andrzej Re: Panele Classen/wiparquet Pinia deska olejowana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 17:33
      Pomyliłaś trochę nazwę tych paneli ;-) Zapewne masz na myśli panele Authentic
      Eco Pinia deska olejowana..... Ostatnio widziałem je u znajomego - wyglądają
      rewelacyjnie! Chociaż to zależy jak masz umeblowany dom. Mój znajomy ma bardzo
      nowoczesne wnętrze a te panele właśnie pasują raczej do nowoczesnych mebli.
      Poza tym, zauważyłem że pinia zmienia odcień w zależności od koloru ścian -
      niezły efekt.
      • Gość: dżo Re: Panele Classen/wiparquet Pinia deska olejowan IP: *.era.pl 18.11.03, 11:06
        A gdzie jest najlepszy wybór tych paneli, narazie widziałam w OBI Castoramie i
        Leroyu, ale wybór jest właściwie żaden.
        Pzdr
        • pajonkkk Re: Panele Classen/wiparquet Pinia deska olejowan 18.11.03, 12:42
          Ja wybralem dab gorski deska z serii Nature.

Jesli jestes z Warszawy to duzy wybor jest w TTW Opex w al. Jerozolimskich albo
          na Bartyckiej. A jesli nie jestes ze stolycy ;-) to sprawdz nawww.classen.pl

Pozdr
          Pajonk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka