Gość: anja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 20:52 Witajcie,gdzie w Warszawie można kupić fajne oświetlenie do mieszkania.Poszukuje czegoś w stylu nowoczesnym.Dzięki za rady. Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabwww Re: oświetlenie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.12.03, 21:16 Gość portalu: anja napisał(a): > Witajcie,gdzie w Warszawie można kupić fajne oświetlenie do > mieszkania.Poszukuje czegoś w stylu nowoczesnym.Dzięki za rady. Po kilku wizytach w różnych marketach, w których działy oświetlenia zazwyczaj charakteryzują się totalnym bezguściem, znalazłem sklep blisko mnie, na Ursynowie - ul. Migdałowa obok stacji Orlenu. Duży wybór, generalnie dość drogo ale zdarzają się wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: oświetlenie IP: *.acn.waw.pl 07.12.03, 23:02 Spróbuj w Luksarcie na Bartyckiej.Naprawdę oryginalne lampy w normalnych cenach.W sobote byłem i znalazłem to czego szukałem,a przedtem zwiedziłem wiele supermarketów i sklepów z lampami w Wawie. www.luksart.pl/ Strona robi wrażenie,nawet troche odstrasza,bo jest dobrze zrobiona i można się spodziewać niesamowitych cen,ale po wizycie stwierdzam,że było warto pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: oświetlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:03 Odwiedz Krulen przy Al. Stanow Zjednoczonych 20A (www.krulen.com.pl - oswietlenie meblowe). Duzy wybor oswietlenia do kuchni i nie tylko. pozdr. jurek Odpowiedz Link Zgłoś
jamyimage Re: oświetlenie 11.02.15, 11:47 Jak nowoczesne i stylowe to Włoskie patt.pl/pl/zyrandole Lub Polskie to z Aquaform Odpowiedz Link Zgłoś
brudos Re: oświetlenie 11.02.15, 13:59 trzeba pochodzic po marketach budowalnych no i po sklepach wnętrzarskich, chyba że masz już coś na oku? Odpowiedz Link Zgłoś
szarpak21 Re: oświetlenie 19.02.15, 21:21 hmmm ... fajne ... kwestia gustu ,,, ja polecam produkty z IKEA ... Odpowiedz Link Zgłoś
re-en Re: oświetlenie 26.02.15, 14:58 ja zamawialam przez internet z elektryczni.com. glownie wlasnie maja lampy do takich minimalistycznych, nowoczesnych wnetrz i mozna u nich znalezc naprawde oryginalne modele, niespotykane w innych sklepach :) Odpowiedz Link Zgłoś