Gość: pw IP: *.chello.pl 10.12.03, 00:00 Kochani, Proszę o opinię na temat użytkowania sprzętu AGD (piekarnik, płyta ceramiczna, zlew) firmy Teka, najchętniej od użytkownika lub kogoś kto może porównać go z innym. Z góry dziękuję pw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bimp Re: AGD firmy Teka IP: 212.106.180.* 10.12.03, 10:16 Miałem podobny dylemat przed zakupem. Firma u nas mało znana, ale tak było tylko do momentu poznania ich oferty i jakości produktów. Później kupiłem kuchnię do zabudowy oraz zlew z baterią. Jak na razie sprzęt OK. bimp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: AGD firmy Teka IP: 193.194.133.* 10.12.03, 14:53 a jak długo uzytkujesz ten sprzęt? Z czym porównywałes przed zakupem? pw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: AGD firmy Teka IP: 193.194.133.* 11.12.03, 11:20 czy na prawde nikt nic nie wie na temat sprzetu AGD firmy TEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: AGD firmy Teka IP: *.katowice.pl 11.12.03, 11:40 Firma nieznana. Wszyscy kupuja bosze i inne takie. Ja mam mikrofalę w zabudowie TEKA. Robi je ta firma dla Amici w swiom zakładzie w Portugalii. Pół roku na razie więc nie moge nic powiedzieć na temat trwałości. Użyteczność jak każda inna fala. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: AGD firmy Teka IP: *.acn.pl 11.12.03, 14:48 Około roku mam w kuchni zlew i kran firmy TEKA.Włśnie dziś coś mi się stało z tym kranem. Ma on taki prysznic, którym można nalac sobie wody do garnka i to chyba nawalił, bo z dołu zlewu leje się czysta woda. Może to nic poważnego, uszczelka? Takie mam właśnie świeże doświadczenia ze sprzętem tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: AGD firmy Teka IP: 5.3.1R* / 212.121.135.* 11.12.03, 15:31 Też mam zlew i baterię Teki. Zlew jak zlew, jest ok. Ale bateria jest po prostu do kitu, mam ją pół roku i już będę wymieniał bo mnie wkurza. Innych produktów tej firmy nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: AGD firmy Teka IP: *.ists.pl 09.01.14, 21:41 5 lat temu zakupiłem płytę TEKA GKST 60 I4B. Niestety po roku odmówiło posłuszeństwa jedno pole grzejne. Zostało wymienione na gwarancji (bez gwarancji koszt około 500-600zł). Po kolejnych latach uszkodzeniu samoistnemu uległ układ scalony łączący pola grzejne. Symptomy: płyta co jakiś czas się zawiesza i "pika". Koszt wymiany conajmniej 600zł. Koszt zakupu płyty 5 lat temu to około 2500zł. Teraz już nigdy więcej nie postawiłbym na produkty firmy TEKA. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś