Dodaj do ulubionych

drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 23:49
jestem własnie przed poważną decyzją wyboru drzwi do mieszkania. mam białe
ściany i dębowe podłogi, ale nie chcę mątować dębowych drzwi, bo mi się nie
podobają - macie jakieś doświadczenia z łączeniem różnego rodzaju drzewa?
polecacie szczególnie jakąś firmę? będę wdzięczna za każdą uwagę
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate NIE polecam!!! IP: 62.29.248.* 29.12.03, 10:06
      NIE polecam firmy DOM ART z Bartyckiej pawilon 43!!!!
      Drzwi miałam otrzymać pod koniec listopada... jest koniec grudnia a moich drzwi
      jeszcze nie widziałam!!! ciągle obiecują na jutro a następnego dnia wyłączają
      telefony... jeszcze raz NIE POLECAM!!!

K>
      • Gość: goha Re: NIE polecam!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 22:41
        dzieki za ostrzeżenie...
        czy ktoś jeszcze miał jakieś pozytywne lub negatywne doświadczenia z drzwiami?
        jeszcze raz pozdrawiam
        g
        • Gość: A polecam!!! IP: *.acn.waw.pl 05.01.04, 19:26
          polecam OKTET. Stacjonuja i na bartyckiej i w ttwopex na jerozolimskich.
          Terminowo co do minuty, mahoń, nie za tanie, ale nie najdroższe. pzdr.
          • Gość: anonim Re: polecam!!! IP: 194.9.223.* 06.01.04, 09:13
            Jeśli szukasz tanich drzwi, ale dobrej jakości, to polecam STANEX
            www.stanex.pl. Ja tam kupiłem 3 szt za 1100zł - bardzo ładne i jak za te
            pieniądze to całkiem nieźle wykonane
    • Gość: goha Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 22:45
      ponawiam pytanie-jeszcze nie kupiłam i dalej się waham...
      pozdrawiam
      • Gość: Fly Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: *.gtech.com / 156.24.1.* 15.01.04, 12:01
        www.drewpol-drzwi.pl/drzwi.html
        drzwi ładne....srednio po 850 zl/szt + oscieznice 490 zł/szt + szyby 320 zl/szt
        + klamki od 40 zl/kpl + montaz 150 zl/szt...
        czego to oni jeszcze nie wymysla... szkoda, ze jeszcze nie licza za zawiasy...
        ale drzwi ladne...niestety nie stac mnie na nie...

milego,
        fly
        • Gość: bankroot Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: 193.111.166.* 15.01.04, 12:08
          potwierdzam opinie fly, z ta różnicą, że mam te drzwi od pół roku ;)
          Są po prostu piękne i znakomicie wykonane

bankroot
          • Gość: Fly Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: *.gtech.com / 156.24.1.* 15.01.04, 12:20
            gdzie kupowales swoje drzwi? dawali mi rabat 8% na modlinskiej w w-wie...
            nie zachwalaj tak, bo bedzie mi jeszcze bardziej przykro...a moze zaczne
            oszczedzac? bardzo mi sie podobaja... acha...kazali czekac 2 miesiace od
            zamowienia... tez tyle czekales?
            eech...moze warto? sama juz nie wiem.....potrzebuje tylko 3 sztuki...ale to
            caly majatek dla mnie....
            • Gość: bankroot Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: 193.111.166.* 15.01.04, 12:21
              też na Modlińskiej.
              Dostałem 10 %.
              Czekałem w lipcu 6 tygodni

bankroot
    • Gość: Kasia Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: *.chello.pl 15.01.04, 23:59
      My kupiliśmy drzwi w firmie JAX (Bartycka 24/26 paw.232). Oni sprzedają drzwi
      kilku firm, ale na prawdę solidne i ładne są firmy włoskiej Ferrero Legno. Nie
      są najtańsze, ale zapytaj o linie ekonomiczną - cena bardziej przystępna a
      jakość super. Mieszczą się również w TTWOPEX w Alejach. Życzę trafnej decyzji.
    • Gość: goha Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.04, 23:04
      oglądałam drzwi na stronce - rzeczywiście bardzo ładne - zastanawiam się
      jeszcze nad ceną...
      pozdr
      • michaga Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... 17.01.04, 23:18
        W lutowym numerze czasopisma "Ladny Dom" jest przegląd drzwi różnych
        producentów+ceny
    • Gość: goha Re: drzwi wewnętrzne-jakie, gdzie, za ile... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 22:58
      mam jeszcze jedno pytanie do dzrwi z drewpolu - z czego onw włąściwei są
      zrobione - lite drewno, okleina...? na stronie niestety nie podali takich info.
      dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka