Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne

IP: 156.17.123.* 05.01.04, 11:21
Poszukuję najtaniej we Wrocławiu mebli do kuchni na wymiar.Czy ktoś może mi
pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Daga Re: Meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:06
      Madziu,
      Właśnie kończę urządzanie kuchni. Mam meble z Wolsztyńskiej Fabryki Mebli. Z
      nich jestem zadowolona, niestety z pośrednika, który je dla mnie zamawiał -
      zdecydowanie NIE. Dlatego od razu ostrzegę Cię przed salonem QUATTRO z ul.
      Poświęckiej. Prowadzą go dwie babki, które okazały maximum braku
      profesjonalizmu. Zawaliły termin montażu kuchni (który miał być 18 grudnia), a
      ja nadal egzystuję bez blatów kuchennych. A co za tym idzie: nie mam też ani
      zlewozmywaka, ani płyty i piekarnika, bo nie ma ich na czym zamontować :)
      Z tego, w czym zdążyłam się zorientować, to niedrogie meble są w "Astrze" (na
      parterze), tam robiono dla mnie pierwszą wycenę, za to obsługa była "mało
      zorientowana w temacie", ale być może nie trafiłam na odpowiednią osobę. Poza
      tym mogę Ci wspomnieć o jeszcze jednym salonie: Black&Red&White. Mają podobne
      ceny i ogromny wybór, ich salon jest na ul. Brucknera (kierunek na KORONĘ, ale
      przeciwna strona ulicy). Po drugiej stronie są też meble POLONIA, tam również
      jest studio mebli kuchennych. I tak naprawdę to wszędzie ceny kształtują się
      podobnie. Pamiętaj, że każdy dodatkowy "bajer" w Twoich meblach podraża ich
      koszt.
      Najtaniej byłoby zrobić je u stolarza, ale ja mam wrażenie, że to już nie jest
      ta jakość, co z fabryki. Po prostu inny rodzaj materiału. Gdybyś chciała to
      mogę zdobyć namiary na takiego stolarza, moi znajomi mają od niego całą swoją
      kuchnię. Cenowo jest nieporównywalnie (z salonami oczywiście - w nich
      odpowiednio drożej).
      Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania to czekam, z tym, że odpowiedzi to już
      jutro, bo za 30 min. wychodzę z pracy. Acha, no i nie mogę Ci podać żadnych
      szczegółów cenowych, bo nie wiem jak wielką masz kuchnię i co chcesz w niej
      obudować :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w urządzaniu kuchni
      Daga

• Gość: aga Re: Meble kuchenne IP: 195.205.44.* 05.01.04, 15:35
        Witam, Też przymierzam się do mebli kuchennych. Już nawet sobie wszystko
        wyrysowałam, teraz muszę poszukac ( we Wrocławiu)dobrej, sprawnej firmy ( nie
        salonu, bo drogo), która wykona rzeczywiscie na miarę. Mam parę nietypowych
        rozwiazań. Również będę wdzięczna za jakies namiary. Obiecuję, ze jak sama coś
        znajde to dam znać. Dobrze jest szukać sprawdzonych.
        pozdrawiam
      • Gość: Madzia Re: Meble kuchenne IP: 156.17.123.* 06.01.04, 08:34
        Dzięki!Jeśli mozesz to chętnie skorzystam z tych namiarów na stolarza. Jutro
        podam ci konkretne wymiary kuchni, bo muszę ją zmierzyć.Dzieki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka