Gość: kapitan bomba IP: 153.19.108.* 23.04.08, 16:46 jak oceniacie to biuro podróży?? był ktoś może z nimi w jakimś ciekawym miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewela_1977 Re: funclub 24.04.08, 11:46 Byłam z nimi w Grecji w 2006r. Nie mam zastrzeżeń, organizacja dobra. Hotel w Olimpic Beach 3 km od Palarii. Plaża piaszczysta, kąpielisko ogrodzone więc meduzy itp stwory nie platały się :). Objazdówka również bez zarzutów - raz w Atenach nie dostaliśmy kolacji z racji opóxnionego przyjazdu. Niemniej rezydent uzgodnił, iż dnia następnego w ramach rekompensaty wydali nam obiad (pierwotnie nie był w planie). Znależli się jednak i tacy, którym pewne rzeczy nie odpowiadały. Jestem jednak zdania, że za cenę oferowaną przez to biuro nie należy mieć wygurowanych wymagań i do pewnych kwestii należy podchodzić z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: funclub IP: *.streamcn.pl 24.04.08, 13:18 Usługa adekwatna do ceny. Ja polecam Chorwację Orebicz Perna ale musisz wiedzieć czego oczekujesz czy niebywale urokliwego miejsca czy komfortu w hotelu , bo komfort to hotel Grand chociaż miejsce już nie tak piękne iale cena z podróżą samolotem 4 razy wyższa z biura Rainbow tours . Byłam w obu miejscach i teraz wybieram w zależności co w danej chwili preferuję.Orebicz polecam zwłaszcza poza sezonem / i czerwiec i wrzesień świetnie ale zupełnie inne walory w każdym okresie/ Odpowiedz Link Zgłoś