Dodaj do ulubionych

Jedynka wraca

17.05.06, 20:20
- Od 1 czerwca powróci "jedynka". Na poprzedniej trasie: od dworca PKP do Tarpna. Właśnie przygotowujemy rozkład jazdy. Chcemy go dostosować do godzin przyjazdów pociągów na dworzec główny. Rozkład musi zaakceptować zarząd miasta. Powinni ucieszyć się pasażerowie zainteresowani dojazdem do Urzędu Pracy i dworca PKP, skąd przejściem podziemnych przechodzą na cmentarz i do Urzędu Skarbowego.
-Twierdzi kierownik zarządu Komunikacj Miejskiej w Grudziądzu.
Obserwuj wątek
    • dodo66 Re: Jedynka wraca 17.05.06, 20:26
      Sprawa Jedynki byla mi prawde mowiac obojetna, ale jak sledzilam ubolewania
      Gdzan nad utrata linii, to sie ciesze:-)
    • leemc Re: Jedynka wraca 21.05.06, 14:38
      Co to ma znaczyć "kierownik zarządu"?
      • magikos Re: Jedynka wraca 22.05.06, 12:41
        A ja chce żeby tramwaj jeździł do Mniszka !!! Po co zwijali tyle torów, kiedys
        były aż do konća Szosy Toruńskiej...... niech odezwa się inni zainteresowani.
        • chetor Re: Jedynka wraca 22.05.06, 14:17
          Ja także chcę tramwaja(!) do Mniszka, ale do samego końca, a nie tak jak był
          kiedyś, tylko do Unii. Było to budowane w tzw. czynie społecznym i szybko
          okazało się, że cała robota była do d***.

PS. A więc Magikos, nie było torów do końca Szosy Toruńskiej.
          • magikos Re: Jedynka wraca 22.05.06, 15:01
            Ok jestes starszy wiesz lepiej,pozdrawiam :]]]]]
            • toja50 Re: Jedynka wraca 22.05.06, 16:02
              Hehe, wszelkie czyny a szczegolnie spoleczne sa do deee
              A o tramwaju do Mniszka prosze juz zapomniec, nie ma sily/finansowej/od 50 lat,
              mozeee kiedys:-) Bedzie dobrze jak jedynka wroci, chociaz ciut watpie.
              • chetor Re: Jedynka wraca 22.05.06, 19:44
                Wróci jedynka, może na krótko, ale musi trochę porobić za wyborczą lokomotywę ;)
                • parkowy Re: Jedynka wraca 22.05.06, 23:30
                  Obecnie fundusze nie są główną przeszkodą,jedynie chęci.Pieniądze można bez problemu dostać z fuduszy unijnych,nleży jedynie odpowiednio się postarać.Oprócz Mniszka i przewidzianych w planach okolic Lotniska,optuję za przdłużeniem linni z Tarpna do Owczarek.W końcu to obecnie też Grudziądz.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka