Dodaj do ulubionych

GTŻ w I lidze jest

IP: *.pl / 172.18.1.* 08.09.03, 20:49
Napiszcie moi mili co sądzicie o tym fenomenie,czy jeśli jest kilku naprawdę
zapalonych działaczy ,to można wygrywać mecze ,ściągać tłumy na zawody itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 20:59
      Z tego co wyczytałam w GP, w Grudziądzu właśnie tak działają. GTŻ w I lidze!
      Gratulacje!
      • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:07
        Może, jesteś tam gdzie, Krysiuroz??? :-))

www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20030908/GRUDZIADZ/109080048

A do tematu jeszcze dodam, że jak się chce to można wszystko... no tak, ale
        sponsor zasponsorował, bez kasy trudno cokolwiek zrobić.

• Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.pl / 172.18.1.* 08.09.03, 21:10
          Święta racja ,pieniądze niby szczęścia nie dają ,ale bez pieniędzy jakoś tak
          smutnawo ;) pozdrówka dla aktywnej forumowiczki naaty :*
          • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:15
            Dziękuję, dziękuję. :)
            Pozdrawiam z Tych do T!
            • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.pl / 172.18.1.* 08.09.03, 21:25
              He he z Tych Tych czy z tamTych Tych, no i oczywiście co łaczy cię z moim
              miastem :D pozdrówka :]]]]]
              • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:09
                pozdrówka :]
                • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:27
                  Dzialacze bez kasy to zadne dzialacze, do tego paru zapalencow,no i kibice
                  kochani co lubia jak wygrywaja ich pupile / bo jak przegrywaja to wiecie /No
                  ale pomyslec trzeba ze ta pierwsza liga to nie jest ta pierwsza liga co
                  przedtem. Stara szacowna porzadna pierwsza liga, czyli nic sie nie zmienilo,bo
                  zawsze jezdzili w drugiej,ktora teraz jest pierwsza i tyle gwoli wyjasnienia i
                  nadmiernego cieszenia.Jak w przyszlym sezonie znajda sie w ekstra lidze to beda
                  w pierwszej i to bedzie cud nad cuda.Ale zycze im tego z calej duszy.
                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:57
                    Myślę, że dla Grudziądza GTŻ/dobra drużyna/, wygrywająca jeszcze do tego, to
                    świetna promocja dla miasta. Dlatego prezydent dobrze wiedział na co kasę
                    wydaje.
                    Bardzo dobrze, ja przyłączam się do życzeń Krysiroz, niech wygrywają i
                    rozsławiają nasze miasto.
              • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 22:34
                Gość portalu: maxen napisał(a):

> He he z Tych Tych czy z tamTych Tych, no i oczywiście co łaczy cię z moim
                > miastem :D pozdrówka :]]]]]

wiedziałam od dawna :]D
                • Gość: luzak Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:00
                  oby dzialacze nie poszli w slady polonii bydgoszcz
                  gratuluje
    • chetor Re: GTŻ w I lidze jest 09.09.03, 09:40

> Napiszcie moi mili co sądzicie o tym fenomenie,czy jeśli jest kilku naprawdę
      > zapalonych działaczy ,to można wygrywać mecze ,ściągać tłumy na zawody itp.

Nie tylko zapaleni działacze ale przede wszystkim ta największa "królowa" -
      KASA przyczyniła się do sukcesu. Jasne, sponsorzy są ważni ale równie ważne
      jest jak te pieniądze są wydawane. I tu należą się słowa uznania dla działaczy.
      Są pieniążki, są wyniki, są kibice - i znów... są pieniążki .... itd
      Dobrze się stało dla G-dza, że jest ta I liga, i mam nadzieję, że za rok
      ekstraliga, chociażo o to będzie już dużo trudniej.
      Tak się ciekawie ułożyło, że GTŻ wrócił do I ligi przy pomocy tak nielubianego
      w G-dzu Apatora. Bo to jego zawodnicy przyczynili się znacznie do tego sukcesu.
      Pzdr
      • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 12:21
        Dobra, dobra hehe Chetorku wiemy o co chodzi.:-))
        • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:45
          Nie bardzo się znam, ale wiem, że Apator jest z Torunia :))
          • Gość: parkowy Re: GTŻ w I lidze jest IP: 80.48.150.* 09.09.03, 13:41
            Gość portalu: naata napisał(a):

> Nie bardzo się znam, ale wiem, że Apator jest z Torunia :))
            ------------------------------------------------------------------
            I trafiłaś w sedno.:) a skąd jest Chetor??:)
            • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 13:56
              O!ZgubA się znalazła ;-)
              Wiem,że dzisiaj pozdrawiał z G.!
              Jutro morze być w Kazimierzu ;-)P
              Nie nadążysz za Nim...
              pozdrawiam
              • chetor Re: GTŻ w I lidze jest 09.09.03, 16:43
                Gość portalu: naata napisał(a):

> Jutro morze być w Kazimierzu ;-)P

Nie wiedziałem, że jutro morze może być w Kazimierzu.
                Ale wpadłaś do wody Naata!!!
                pzdr
                • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 17:03
                  Przyznam, że wpadłam, do morza, ale może mało kto zauważy :)P
                  • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:04
                    I tez nikt nie zauwazyl oprocz jednego i to ciagle tego samego. Oj przydalaby
                    sie jakas zmiana, Chetor nie jestes zmeczony?
                    • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:10
                      Czasami odnoszę takie wrażenie, ale z drugiej strony, gdybym Chetora poznała
                      wcześniej z jego działalnosci, to nie odezwałabym sie słowem, ze strachu nooo
                      i.... tremy! Sam sobie winien, po co "zadaje" sie ze mną na forum ;-)P
                    • chetor Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 09:55
                      Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> I tez nikt nie zauwazyl oprocz jednego i to ciagle tego samego. Oj przydalaby
                      > sie jakas zmiana, Chetor nie jestes zmeczony?

Nie, i jeszcze raz nie, Krysiuroz. A jeśli nikt inny nie zauważył to niezbyt
                      dobrze.
                      pzdr
    • chetor Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 09:57
      Miał być tu wątek żuzlowy a porobił się jakiś całkiem inny. Proszę więc o
      kontynuację właściwego tematu. Ale prawdę mówiąc, nie widzę żeby ktoś z G-dza
      specjalnie interesował się żużlem.
      pzdr
      • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 11:30
        Mówią, że jak wejdziesz między wrony...Chyba trza się podciągnąć w temacie, bo
        jak tu na wiklinach kawę pić z jednakowych kubków?
        Na początek mam pytanie?
        Czy sam byłes zawodnikiem, czy jesteś tylko fanem...;-)???
        • chetor Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 13:07
          Tylko i zawsze fanem - ale nie takim fanatycznym :))
          • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 14:51
            Za to czego innego jest fanatykiem, ale nie przejmuj sie grudziadzan malo
            tematow interesuje, a najbardziej praca, no moze kasa. Jednak na swoje mecze
            chodza kurcze , bo kto by zapelnial trybuny. No i przydalby sie lepszy trener
            np Zabik hehe:-)))
            • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:02
              Widzę, że nic mądrego tu nie dorzucę, może tylko wspomnę o młodzieży, która jak
              kiedyś czytałam, ma słabe szanse w rozwijaniu swoich talentów. No, ale jak są
              sponsorzy? Może już niedługo Grudziądz będzie mógł poszczycić się prężną
              drużyną? To na tyle od laika żużlowego i nie tylko :))
              • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.pl / 195.136.126.* 10.09.03, 21:40
                He he ,rzuciłem temat a tu proszę ,kilka stałych osób sobie pogawędki
                urządza,ale spoko...;) mnie to odpowiada :]]]]] ,kiedyś jak tu bywałem 9na
                forum) to jeden wpis na tydzień sie pojawiał ,a teraz :] "aleście się
                rozchulali" ,muszę tu zaglądać częściej - oczywiście w przerwach pomiędzy
                pogonią za pieniądzem po całej Polsce :]]]]](jak to grudziądzanin ;)))) -
                apropos dziś wróciłem ze Śląska , może coś na ten temat powiecie - moje
                spostrzeżenia to: obraz nędzy i rozpaczy - przytłaczający widok kominów i
                brudnych domów:]]]]]] pozdrówka - dla stałych i niestałych forumowiczów.
                • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:59
                  Maxen, możesz objasnić co znaczą ":]]]", nie wiem czy to ma być uśmiech czy
                  szczerzenie zębów???
                  No i fajnie,że podoba Ci się na forum.
                  Szkoda, że Parkowego wcześniej nie spotkałeś bo On tu często zagladał.
                  A i o żużlu wie chyba więcej :}
                  pozdrawiam
                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:01
                    Śląsk, jak cała reszta Polski, są miejsca, gdzie jest super i gdzie diabeł mówi
                    dobranoc.
                    • Gość: parkowy Re: GTŻ w I lidze jest IP: 80.48.150.* 10.09.03, 22:18
                      Niestety,parkowy stracił kontakt z żużlem wieki temu.:(( Trafiłem w jakąś dziurę
                      ozonową w której brek sportów motorowych.Teraz wyrocznią w tem temacie jest
                      oczywiście Chetor.Ale mogłabyś rozszerzyć temat Maxena.Ten śląsk cosik ostatnio
                      często gości na łamach gazet.:)
                      pzdr
                      • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 22:35
                        Parkowy Ty możesz inne sporty uprawiać, wody masz wkoło pod dostatkiem :))
                        Fakt na Śląsku dużo się dzieje.
                        Chetor pewnie wie, bo zawody żuzlowe niedaleko mnie się odbywają i jak znam
                        życie nie raz był na Śląsku :-))
                        • Gość: parkowy Re: GTŻ w I lidze jest IP: 80.51.242.* 10.09.03, 22:45
                          ... i uprawiam,uprawiam.:)Sezon żeglarski,niestety niedługo się skończy.:((
                          • naata Re: GTŻ w I lidze jest 10.09.03, 23:04
                            No to Ci zazdroszczem, ale następne lato i znowu będziesz się cieszył, byle do
                            wiosny :)
                            • krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest 11.09.03, 10:52
                              Maxem pewnie juz na polnocy, bo siedzi cicho, ale powiedz przy okazji,: moze
                              sie cieszyc, ze mieszkamy w Grudziadzu? Powoli zaczynam ale poczekam co
                              naiszesz. Chetorowi np. bardzo sie podoba, prawie codziennie wpada. Pozdrawiam
                              • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 11:59
                                Dobrze jest, jak człowiek czuje się dobrze tam gdzie mieszka, obojetnie gdzie
                                by to było.
                                Ludzie wędrują po świecie w poszukiwaniu swojego miejsca.
                                Dobrze, że Chetor lubi Grudziądz, jeżeli przebywa w nim tak często. :-))

• Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 15:18
                                  Lubi bo musi hehe i sie cieszy, ze lubi musiec.
                                  • chetor Re: GTŻ w I lidze jest 11.09.03, 15:22
                                    Dobrze powiedziane ;-))
                                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 15:27
                                    Trochę trąci to zagadką, ale pomijając cokolwiek jest, jest dobrze, że sie
                                    cieszysz. Wiem o Was tyle co nic i nie wypytuję o więcej, proszę też moje
                                    wypowiedzi traktować adekwatnie do znajomości z Wami.Mam nadzieję, że nie
                                    jestem zbyt weredyczna, nie chciałabym nikogo urazić.
                                    pzdr
                                    • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.pl / 195.136.126.* 11.09.03, 21:10
                                      No tak ,skoro krysia pyta to krysi odpowiem :]]] (wyszczerzone ząbki a jakże)-
                                      GRUDZIĄDZ -miasto moje rodzinne ,tu się urodziłem i tu kiedys
                                      umrę ,ale .....zawsze jest jakieś ale- do tej pory pracowałem tylko w jednej
                                      firmie z g-dza- reszta była i jest spoza, kosmopolitą nie jestem ,więc
                                      podkreślam ,najlepeij czuję się w moim rodzinnym mieście ,mam tu
                                      rodzinę ,znajomych ,przyjaciół i wszystko jest dla mnie znajome- co nie
                                      oznacza ,że nie lubie zwiedzać i poznawać miejsc nieznanych ,to tyle na
                                      początke .....:]]]]]]]]]]]]
                                      • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.03, 22:22
                                        Mam nadzieję, że nie wtrąciłam się do rodzinnej rozmowy, to dotyczy poprzedniej
                                        wypowiedzi
                                        niechcąco jak już...
                                        • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 21:09
                                          Dzieki za wyjasnienia, choc nie ja pytalam a Naata. Nic takiego, wazne , ze
                                          jestes z Grudziadza i czasem sie odzywasz. Witamy wiec i pozdrawiamy.
                                          • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:14
                                            To prawda, witamy i cieszymy się z jeszcze jednego Grudziądzanina.
                                            Pozdrawiam
                                            • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:04
                                              Nie będę taka, dorzucę sobotnie pozdrowienia {zEteru} dla Wszyskich :], :-)
                                              • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 13:55
                                                Jak czytam tytuly watkow, to za chwile sie smieje. Tak skrecaja na inne tory,
                                                ze nijak maja sie do pierwszego. :-))) Macie to samo? Pozdrawiam sobotnio i
                                                goraco.
                                                • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (czwartek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 15:17
                                                  Mamy, mamy, za nic dyscypliny utrzymać nie idzie :))
                                                  Ale co zauważyłam, odzywają sie nowi, powinno cieszyć naszą KrysięRoz, ktos
                                                  jednak czyta to forum :))
                                                  również pozdrawiam sobotnio-niedzielnie
                                                  • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) IP: *.pl / 195.136.126.* 13.09.03, 19:44
                                                    Bardzo dziękuje za miłe powitanie w gronie forumowiczek i
                                                    forumowiczów ,obiecuję dam z siebie wszystko i będę tu tak często jak tylko
                                                    pozwoli mi na to czas, łącze no i antynetowa żona ;), w sobotni wieczór zaś
                                                    pozdrawiam wszystkich czytających ten text :]]]]]
                                                    Apropos tematu - czy to ważne czy wątek trzyma się tematu ,ważne że jest
                                                    rozwijany w jakąkolwiek stronę;)
                                                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 13:27
                                                    No i fajnie,że będziesz wpadał, niech jest miło i sympatycznie.
                                                    Pozdrawiam,Żonę antynetową pozdrów też ;-))
                                                  • krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) 14.09.03, 18:32
                                                    No pewnie, ze nie wazne, tak tylko wspomnialam, ze to smieszne jest i bardzo
                                                    urozmaicone. Tez pozdrawiam i tez zone, moze polubi jak nas poczyta.
                                                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (sobota) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 19:32
                                                    Poczyta, polubi i może coś napisze?? :))
                                                  • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.pl / 195.136.126.* 14.09.03, 21:46
                                                    Prędzej słoń przejdzie przez ucho igielne ,niż moja żona polubi moje kontakty
                                                    internetowe :]]]]]] pozdrawiam w niedzielę
                                                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 22:30
                                                    Pozdrawiam również w niedzielę ;-) Maxena z G???
                                                  • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 22:51
                                                    To musiales Ja porzadnie wkurzyc, czyli siedzisz bez umiaru i zaniedbujesz, a
                                                    tak nie wolno. Prosze sie poprawic to i przychylniej spojrzy. Pozdrawiam.
                                                  • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze jest (niedziela) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 00:29
                                                    To tak, jak ja, ale ja bardziej po nocach, to jeszcze nie tak źle, no nie???
                                                    A żony nie wolno zaniedbywać, Krysia ma rację i juz!
                                                  • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze jest (poniedzieli) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:18
                                                    O nie nie ,to nie tak - prawda zawsze leży po środku - gdyby nie było zazdrości
                                                    o znajomości internetowe to nie byłoby zaniedbania ,poprzez szukanie okazji do
                                                    posiedzenia w necie przedewszystkim ,poza tym jak ktoś nie pracuje od 4 lat -
                                                    to taka osoba czepia się wszystkich o wszystko szukając pocieszenia niewiadomo
                                                    jakiego (mowa o mojej połowicy)- ale jak się nie chce to trudno,mąż zarabia
                                                    tyle że nie musi ;)))))pozdrawiam stałych ;)
                                                  • naata Re: GTŻ w I lidze jest (poniedzieli) 15.09.03, 19:00
                                                    Przede wszystkim ja w to nie wierzę, dziwne skojarzenia,
                                                    Ty siedzisz w necie a ona jest zazdrosna? Czy ona siedzi a Ty jesteś
                                                    zazdrosny??? Nie ma to zastosowania w "chceniu porównania" Na pewno masz
                                                    rację???Przykłady zgubnych znajomości z netu, przede wszystkim z chatów, jest
                                                    bez liku, to fakt! Podkreślam raz jeszcze, TU jest forum publiczne.
                                                    Życzę by żona polubia może znajomych, których Ty lubisz.
                                                    pozdrawiam
    • chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? 15.09.03, 13:13
      Jak podają dzisiejsze Nowości, BKS Polonia zamierza zrobić to samo co kiedyś
      GKM. W takim razie derby będą odbywały się w Grudziądzu i Bydgoszczy. Współczuć
      należy jendak wierzycielom, bo mogą pożegnać się z pieniędzmi. A co będzie z
      Polonią - to dopiero zagadka. W sumie wielka szkoda ale za błędy trzeba ponieść
      karę. Szkoda, że dotyka też kibiców.
      pzdr
      • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 17:15
        Jasna sprawa,że obłowiła się góra tzw."czapa" 4mld złotych drogą nie
        chodzi ,tylko młodych żużlowców i kibiców żal ,szkoda szkoda, starzy żużlowcy
        sobie poradzą -znajdą kluby które będą dla nich odpowiednie ;)- a wszystko
        wydarzy się podobno po Grand Prix w Bydzi :]]] pożywiom zobaczym :]]]]
        pozdrawiam
        • chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? 16.09.03, 09:22
          Zgodnie z zapowiedziami reformy lig żużlowych, kiepsko przedstawia się sytuacja
          GTŻ. Gdy zliwidują II ligę, powiększą I ligę i ekstraklasę, a Polonia B będzie
          w I lidze, to ciężko będzie GTŻ przebić się za rok do ekstraklasy. Musieliby
          się znacznie wzmocnić, a to, wiadomo, wiąże się z pieniędzmi.
          Z docierających pogłosek wynika, że Polonia może być w I lidze razem z Gollobami
          (!), którzy będa mieli udziały w nowym klubie (przeciż jakoś muszą być
          spłaceni). Przez rok wytrzymają, a zarobią w obcych ligach.
          Zobaczymy jak to się potoczy.
          pzdr
          • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.pl / 195.136.126.* 16.09.03, 21:34
            Ja tam wierze w naszych chłopaków, wróci DAdos - na tym torze bedzie coś
            znaczył (nie to co we wrocku) inni tesh powrócą np. Knapp -bdb zapowiadający
            się żużlowiec .......ja wierzę
            pozdr.
            • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:30
              No niby dobrze miec taka wiare, oby Ci sie ziscilo. Jednak Dados najpierw musi
              sie leczyc a co potem nie wie nikt. Ale trzymam za nich kciuki.
              • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.03, 22:53
                Kurczę czytałam o Waszym klubie, ale nie znam, wypada dołączyć do Krysiroz i
                trzymać kciuki no i pozdrowienia :)
                • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 23:35
                  No i maxen chyba nie z tych co sie daja gnebic.:-)
            • chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.??? 17.09.03, 10:47

> Ja tam wierze w naszych chłopaków, wróci DAdos - na tym torze bedzie coś
              > znaczył (nie to co we wrocku) inni tesh powrócą np. Knapp -bdb zapowiadający
              > się żużlowiec .......ja wierzę
              > pozdr.

Fajnie mieć wiarę i to duuużą :) Tak jak pisała Krysiaroz, Dadi musi najpierw
              mieć dobrego lekarza. Wróci(?) - przecież nikt go z GKMu nie wypędzał.
              Knapp - owszem bdb zapowiadał się. A ile lat można się zapowiadać i nie wejść ?!
              Nie myśl, że jestem przeciwko dobremu klubowi w G-dzu. Niech w regionie będą
              kolejne derby, niech GTŻ awansuje do ekstraligi :))
              pzdr
              • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 11:51
                Hmmm piszesz nie wejść :-/ - nie bardzo rozumiem gdzie? :-/ do
                drużyny ,przecież on został wypozyczony do Lublina - ale niech tam ,jeśli sie
                stanie tak jak ma się stać (mam na myśli Polonię) to ja tylko sie cieszę ,ze w
                Grudziądzu będzie mozna oglądać żużel na wysokim poziomie ,przy pełnych
                trybunach ,gdzie oczywiście i mnie nie zabraknie
                dziękuję za aktywność i pozdrawiam
                • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 15:02
                  Niegramotna jestem, ale może się naumiem, a jak szalik dostanę to juz całkiem
                  fanką zostanę...a co?!
                  Na poważnie, życzę Grudziądzanom sławy, choć w czymś będziemy "widoczni",no i
                  trzymam kciuki :)
                  • Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 15:44
                    Powiadasz pelne trybuny, zycze tego z calego serca. Jednak realia sa inne,
                    nawet na GP w Bydgoszczy jest jeszcze mnostwo biletow. Okradziono w Poznaniu
                    Holte, zostal bez samochodu i silnikow, ciekawe na czym pojedzie w Bydgoszczy
                    no i z Apatorem, czyzby Chetor maczal w tym palce? gdzies tajemniczo wybyl?:-
                    )))
                    • chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota 20.09.03, 18:10
                      Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Powiadasz pelne trybuny, zycze tego z calego serca. Jednak realia sa inne,
                      > nawet na GP w Bydgoszczy jest jeszcze mnostwo biletow. Okradziono w Poznaniu
                      > Holte, zostal bez samochodu i silnikow, ciekawe na czym pojedzie w
                      Bydgoszczy
                      > no i z Apatorem, czyzby Chetor maczal w tym palce? gdzies tajemniczo wybyl?:-
                      > )))

To cholernie smutne, ale gdy Holta chciał zostać Polakiem to powinien się tego
                      spodziewać ;-)
                      No, Krysiuroz - gdybyśmy nie byli "po słowie" to bym się "obarził" za te
                      insynuacyje.
                      pzdr
                • chetor Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota 20.09.03, 18:07

> Hmmm piszesz nie wejść :-/ - nie bardzo rozumiem gdzie? :-/

To była taka przenośnia! Jeśli ktoś się długo zapowiada to powinien kiedyś
                  wejść (gdziekolwiek). Gdy się zapowiesz to przychodzisz, prawda?
                  Pzdr :))

• Gość: krysiaroz Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 18:16
                    No nie Chetor o tej porze, ludzie lapac sie za slowniki, a myslalam, ze mam do
                    poniedzialku wolne. Chetorku przecie zartowalam z tymi recami, ale smutne to
                    jest, tylko sie dziwie, gdzie samochod na niestrzezonym trzyma, dziwne co nie?
                    • Gość: naata Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 18:49
                      No to po naszym 'błęndowaniu"! ;-))
                      Ale dobrze,że jesteś, cieszymy się no nie Krysiuroz?
                      Na niestrzeżonym nie trzymaj, wiem cos o tym...niestety!
                  • Gość: maxen Re: GTŻ w I lidze i Polonia B.???sobota IP: *.pl / 195.136.126.* 20.09.03, 18:22
                    no może źle się wyraziłem ,nie zapowiadał ,ale robił postępy w kunszcie
                    żużlowym,ale jak zwał tak zwał - a Holta ściemniacz - czyzby to przed
                    Częstochowska konfrontacją z Apatorem ? ? ? pozdr
                    • chetor Re: Apator II - srebro 22.09.03, 08:05
                      A propos Holty. Skradziono mu silniki i auto ale złodziej(kibic żużla?) silniki
                      oddał.
                      Wczoraj mój zespół zasłużenie przegrał złoto w Cze-wie. CKM był zdecydowanie
                      lepszy. Kto w pierwszych biegach 3 razy dostaje baty 5:1 to nie może wygrać
                      meczu. Chociaż, gdyby w Apatorze był trzeci obcokrajowiec, jak w Cze-wie
                      (patrz:Holta) to też mogłoby być inaczej.
                      Ale Krysiaroz pewnie podwójnie zadowolona, i z soboty, i z niedzieli :)
                      pzdr
                      • krysiaroz Re: Apator II - srebro 22.09.03, 15:38
                        No nie, z soboty owszem baaaardzo ale w niedziele cieszyc sie nie moglam, to
                        taki lokalny patriotyzm jednak dziala no i Ty Kibicu Apatora, ale przegieli,
                        trudno, do nastepnego razu.Pozdrawiam i pocieszam, albo odwrotnie.
                        • Gość: naata Re: Apator II - srebro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 22:44
                          Też oglądałam.
                        • naata Re: Apator II - srebro 23.09.03, 17:03
                          Uważam, że sportowy wątek należy "pielęgnować" :))
                          Nie bardzo się znam ale może czegoś się nauczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka