parkowy 22.12.03, 19:42 ZDROWYCH,SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA,OBFITOŚCI NA STOLE WIGILIJNYM,CAŁĄ FURĘ PREZENTÓW życzy wszystkim forumowiczom i sympatykom naszego forum parkowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja50 Re: dla wszystkich 22.12.03, 21:20 DOLACZAM SIE DO ZYCZEN PARKOWEGO. Zdrowych, pogodnych swiat, smacznego jadla,milych prezentow, dlugich spacerow, umiarkowanej ilosci gosci i sniegu, ciekawych rozmow, spokojnych nocy i wypoczynku oraz od czasu do czasu zagladania na forum, dla wszystkich za i przeciw a nawet obok. Usciski i caluski Toja. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: dla wszystkich 22.12.03, 22:15 I ja również przyłaczam się do moich przedpisców :]]]] dla wszystkcih forumowiczów tych dobrych i tych złych ,tych obecnych i tych nieobecnych ,dla młodych i dla starych ,dla zmotoryzowanych i niezmotoryzowanych i można by tak długo więc się streszczę- zdrowia szczęścia pomyślności - magikos Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dla wszystkich 23.12.03, 00:01 I Ja też:)) ZDROWYCH WESOŁYCH NAJLEPSZYCH wśród najmilszych no i wszystkiego naj naj!!! sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=977 a to, mały wesoły "prezencik" z internetu (dostałyśmy od Martek) Wszystkim miłym forumowiczom bez wyjątku, życzy: naata Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: dla wszystkich 23.12.03, 12:08 Dołączam się do przedmówców i oczywiście życzę wszystkim: Zdrowych, Wesołych, Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Obyśmy w corocznym zgiełku przygotowań nie zapominali o istocie tych Świąt. Chetor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: dla wszystkich 23.12.03, 20:46 Ja także przyłączam się do życzeń web.icq.com/friendship/browse_page/0,,16959,00.html WESOŁYCH ŚWIĄT -dla wsystkich Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Re: dla wszystkich 24.12.03, 10:06 życzę wszystkim w ten zimowy wigilijny dzień zdrowych i wesołych świąt, miłości i radości wsród swoich bliskich, ludzkiego zrozumienia i spełnienia marzeń :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dla wszystkich 24.12.03, 18:36 Mam parę minut wolnego...chętnie zaglądam do swoich przyjaciół forumowych, zyczenia już były a teraz tylko życzę SMACZNEGO :)) Nie przejadajcie się bo....no wiecie! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: dla wszystkich 25.12.03, 15:05 No no naata ma rację ,może być ciężko na żoładku :]]]]]] pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dla wszystkich 26.12.03, 01:17 Niekoniecznie o przejedzeniu mówimy,:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Re: dla wszystkich 26.12.03, 12:55 Naata godz.01.17 - no no pełen podziwu jestem ,nie mów że jadłaś jeszcze coś o tej porze :>:>:>:]]]]]]]]]]pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: dla wszystkich 26.12.03, 20:41 he he he....o tej porze sprzątałam po gościach, no i odpoczywałam, wiadomo przed komputerem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś