Dodaj do ulubionych

.....tak najlepiej.......

02.03.02, 19:30
PEWNIE !!! Wszyscy się wykreślcie z NETBiTu !!! Dlaczego jesteśmy takim
narodem, który najpierw ma szczytne idee, a potem wszystko spier.......
Ah...... szkoda gadać. A tak fajnie mogło być. Dlaczego to się zawsze tak musi
kończyć????

Tomcio
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: .....tak najlepiej....... 02.03.02, 19:52
      ja sie nie podpisywalem pod manifestai, nie zamierzam tez wychodzic z netBiT'u
      choc taka mysl kolatala mi sie po glowie, ale sie zastanowilem i uznalem, ze
      bylo by to bezproduktywne itd. itp. najgorsze w tym wszsytkim jest to co
      pisalem-bajoro rozbebrane a sprawcy uciekli zostawiajac to nam w prezencie.

KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ"
    • Gość: atomski Re: .....tak najlepiej....... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:53
      no proszę .jeden ze strusi wyciagnąl głowę z piasku i nawet raczył sie zdziwić
      zastanym obrazkiem :)))

• Gość: atomski Re: .....tak najlepiej....... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:55
        jest i drugi struś . gdzie byliście wczesniej ?
        teraz mamy farmę jak w Strzelcach Dolnych . netbit może robić biznes na
        strusich jajach :)))
      • Gość: #kasia Re: .....tak najlepiej....... IP: 217.96.13.* 02.03.02, 19:56
        krotoss zawsze wszytsko mozna naprawic prawda? przeciez wybaczacie i
        zapominacie.. mozesz pokazac jaka masz krotka pamiec jesli chodzi o bajoro...

masz pole do popisu...
        • krotoss Re: .....tak najlepiej....... 02.03.02, 20:09
          taaa atomski ja sie nie odzywalem wczesniej ha ha ha-brawo! :o) nie byla znana
          moja opinia szczegolnie Tobie i reszcie manifestatntow.

#kasiu a co kcesz wrocic? :o))) przyjedz to pogadamy he he.

ps.Dziwi mnie postawa atomski Twoja w stosunku do .Tomcia. chlopak podpisal
          wasz manifest, poparl Was a teraaz jest (slusznie!!!) zazenowany Wasza
          postawa, a Ty go oczerniasz.. niebywale.
          • #kasia Re: .....tak najlepiej....... 02.03.02, 20:12
            kolego mylisz sie w100%...nie mam zamiaru wracac...

mozecie wybaczyc +

kilka osob nappisalo, ze zgadza sie z zarzutami...
            wiec wybaczajcie a ty jako adwokat diabla masz na prawde pole do popisu..
            aczkolwiek zrobiles juz swoje...

bravo gratulacje..
            • krotoss Re: .....tak najlepiej....... 02.03.02, 20:15
              to lekka ironia byla z tym powotem spox #kasiu Co do innych mam ta swiadomosc,
              inaczej juz bym wycofal oswiadczenie, ktore musialem napisac. Aha no i
              oczywiscie bede ich naklanial do wybaczenia + bo straszne grzechy
              popelnil :o)))

Pozdrowy

• Gość: atomski Krotoss: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 20:15
              1. Co rozumiesz przez słowo OCZERNIANIE ???
              2. Czy to,ze znałem Twoje stanowisko nie zmienia faktu ,ze mogę je chowaniem
              głowy w piasek ? Moim zdaniem tym bardziej
              • Gość: atomski Re: Krotoss: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 20:18
                ups : zabrakło słowa : NAZWAĆ

to nic .powód by bimbnąć kolejny post na chałę forum :)
              • krotoss Re: Krotoss: 02.03.02, 21:17
                Gość portalu: atomski napisał(a):

> 1. Co rozumiesz przez słowo OCZERNIANIE ???
                > 2. Czy to,ze znałem Twoje stanowisko nie zmienia faktu ,ze mogę je chowaniem
                > głowy w piasek ? Moim zdaniem tym bardziej

.Tomcio. chowal popierajac Was? Moim zdaiem jest to oczernianie jego teraz jak
                mu zarzucasz chowanie sie. A mi kolego pisz co chcesz ja jestem strus(choc sie
                mylis zpowtarzam zabieralem glos) to Ty szczur uciekajacy z okretu ;o) narty.
                Aha jeszcze dulicowy szczur robiacy za plecami...

• Gość: Tomcio Re: Krotoss: IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 22:23
                  No jak fajowo.....teraz sobie na mnie pojeździcie. Mnie chodzi o pokój a nie o
                  następną wojnę. JA CHCĘ ABY BYŁO JAK DAWNIEJ !!!!!!!!.

Tomcio

ps. I wypraszam sobie tego strusia (to do atomskiego)
                  • Gość: atomski Re: Krotoss: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 03:53
                    Nie pojmuję treści postu Krotiego . Moge sie domyślać jedynie . Z domysłów
                    więc :

1.Nie chodzi mi o to ,ze w końcu cos napisał pod manifestem czy nie. Przez
                    ponad dwa miesiące harców Krzyżaka wszyscy -łącznie ze mną- trzymali głowy w
                    piasku .Ty Krotoss byłeś najgorszy ,bo wręcz tuszowałeś historię .Słabo to
                    robiłeś i rozsierdziłeś tylko Fina i Kulkę. Juz lepiej było pójść za przykłem
                    kolegów i kolezanek ze strusiej farmy :))))
                    Ja ,kasia i Ted ostatecznie znowu okazaliśmy się najsłabszym ogniwem w strusim
                    interesie i po postach Artiha domagających sie wolności dla całej rodziny ,po
                    postach w stylu : TORUN ZNÓW LEPSZY OD BYDGOSZCZY -nie wytrzymaliśmy.
                    I to jest chyba też wytłumaczenie dla Twojego zarzutu ,ze niby oczerniam
                    Tomcia .Tomcio -padam na kolana ze szczęścia ,ze w końcu raczyłeś napisać co
                    myślisz . Tym bardziej ,ze większośc i tak nie raczyła :))

2.dulicowość - poproszę o definicję słowa dwulicowość (bo o to słowo chyba
                    chodzi?).
                    Jeżeli jednak rozumiesz sens tego słowa to wypadałoby poprzeć jakimiś
                    konkretami. Bo wychodzi na to ,ze uprawiasz lepperiadę sejmową:)))

3. Dlaczego masz wrażenie,ze uciekam z tonącego okrętu ? Ja własciwie to nie
                    mam takiego wrażenia . Mam wrażenie,ze odchodzę z fermy strusiów ,bo boli mnie
                    juz szyja . Poradzicie sobie swietnie .Raz,dwa,trzy -głowy w piasek . Jakos to
                    będzie . I piwko w marcu . to jakie tonięcie ?
                    • krotoss Re: Krotoss: 03.03.02, 10:13
                      powiem Ci kolego atomski tak: zanim nie przestaniesz pisac w stylu "nie
                      rozumimem tresci postu Krotiego" nazywac ludzi strusiami itp. osobiscie nie
                      mam checi z Toba dalej pisac-powod co to da ciagle>obrzucanie sie wiekszymi
                      czy mniejszymi inwektywami, do czego doprowadzi? Wiem,ze Ty sie w tym
                      lubujesz, ale nie dam Ci tej przyjemnosci. Oczywiscie jak przestaniesz z
                      checia Ci odpisze na post. sanki w tym tonie.

Ps.naprawde radze Ci zluzowac z tymi strusiami szczegolnie w stosunku
                      do .Tomcia.
                      • Gość: atomski Re: Krotoss: IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:06
                        krotoss napisał(a):

> powiem Ci kolego atomski tak: zanim nie przestaniesz pisac w stylu "nie
                        > rozumimem tresci postu Krotiego" nazywac ludzi strusiami itp. osobiscie nie
                        > mam checi z Toba dalej pisac-powod co to da ciagle>obrzucanie sie wiekszymi
                        > czy mniejszymi inwektywami, do czego doprowadzi? Wiem,ze Ty sie w tym
                        > lubujesz, ale nie dam Ci tej przyjemnosci. Oczywiscie jak przestaniesz z
                        > checia Ci odpisze na post. sanki w tym tonie.

Niezłe masło maślane . Czyli nie kcem ,ale muszem ???
                        "nie mam chęci" ,ale jednocześnie "chętnie ci odpiszę"

> KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ"

Teraz powinno być coś po łacinie .

> Ps.naprawde radze Ci zluzowac z tymi strusiami szczegolnie w stosunku
                        > do .Tomcia.

Zluzowuję ,zwykle słucham rad mądrych ludzi .

• Gość: Krzyzak Re: Do synka IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 13:11
                      Synek napisał ze powód jego szału wuwołał post j/n.
                      > TORUN ZNÓW LEPSZY OD BYDGOSZCZY -nie wytrzymaliśmy.

Dokładnie brzmi to tak:
                      Temat wątku:
                      A jednak jestesmy lepsi od Bydgoszczy!
                      Przynajmniej do 21.47.
                      Jeżeli nie potrafisz dostrzec żartu w tym zdaniu to nie tylko masz burzę w
                      hormonach ,ale i kłopoty ze wzrokiem.
                      Wracając do sympatycznej rodziny A,czy przypadkiem Ty nie posiadałes jednego z
                      wcieleń?Przeciez napisałem Ci pozdrowienia dla kuzyna A.Przypomne ,że był to SmS.
                      Ktoś to zresztą potwierdził.
                      Zreszta to i tak juz nie wazne.
                      • Gość: atomski Re: Do ojca IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 00:01
                        1.Zartu nie dostrzegłem ,inni też nie. Widac ciężki humor masz ojcze.
                        2.Zgadza się kuzynie (teraz znowu jakies inne koligacje ? dobra dostosuje
                        się) .Najzabawniejsze ,ze powstał tylko po to by walczyć z Tobą kuzynie.
                        zupełnie jak za starych -chyba niedobrych-czasów. I to dopiero jest smieszne i
                        przede wszystkim dlatego mam do Ciebie tak wielki żal .
                        • krotoss Re: Do ojca 04.03.02, 07:00

> 1.Zartu nie dostrzegłem ,inni też nie. Widac ciężki humor masz ojcze.

Przeczytaj sobie kolo slepaczku dokladni epierwszy post w tamtym watku-nie widac
                          zartu nie??? Oj biedny kolo cwko atomski zarzucam mi analfabetyzm a sam czytac
                          nie potrafi. A jak pisales ze nie bedziesz ieszac w garze juz to czego tu
                          piszesz he? Nie mam nic przeciwko :o))) ale badz kolo slowny choc.

KroTosS

• atomski Re: Do ojca 04.03.02, 09:49
                            Mieszanie sie w sprawy netbitu to nie to samo ,co odpowiedzi na personalne
                            zaczepki Widzisz subtelną różnicę nasz ty humanisto od siedmiu boleści ?
                            Po drugie mój post brzmiał : W STYLU . Czyli w stylu wątku Toruń znów lepszy
                            od Bydgoszczy . Nie okresliłem tez ,czy chodzi mi o pierwszy ,czy o drugi ,czy
                            o trzeci post w tym watku. Chodzi o całokształt.
                            Co tak wczesnie wstałeś .spać nie możesz ?
                          • Gość: SDB Re: Do ojca IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 11:45
                            Jezeli chodzi o watek "jednak lepsi od bydoszczy" to krotoss nie chrzan-
                            atomski nie jest jedynym ktory nie zakumal w tym zartu, niestety.
                            • krotoss Re: Do ojca 04.03.02, 14:41
                              aaa no tak atom kolo wlasnie juz sie nie mieszasz w sprawy, tylko personalnie
                              zaczepiasz. Dobrze ze sie sam przyznales :o))) Odpowiadasz mowisz na nie tylko
                              kolo he szkoda, ze zaczoles sam. A atom 7 godzina to normalna pora na wstanie
                              nie sadzisz? To nie oznacza bezsennosci z powodu wyrzutow sumnienia jak ty to
                              masz piszac o 4 rano he he.

SDB chodzilo mi o to, ze trzeba bylo wziasc to na zart tak ja zrobilem to w
                              moim poscie. Z oczywisice Twoja pomoca :o)))

KroTosS
                        • Gość: Krzyżak Re: Do atomskiego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 13:06

> 2.Zgadza się kuzynie (teraz znowu jakies inne koligacje ? dobra dostosuje
                          > się) .Najzabawniejsze ,ze powstał tylko po to by walczyć z Tobą kuzynie.
                          > zupełnie jak za starych -chyba niedobrych-czasów. I to dopiero jest smieszne i
                          > przede wszystkim dlatego mam do Ciebie tak wielki żal .

ja do Ciebie też,ale nic to!
                          O wszystkim mozna porozmawiać ,ale Na rany Boga juz nie na forum.Może po tej
                          pralni o nazwie Netbit spotkajmy sie w suszarni?Jak juz troch e z nas ociekło to
                          może bedzie wszystkim lżej GADAC!
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: atomski Re: Do humanisty IP: 213.76.53.* 04.03.02, 22:44
                            krotoss:
                            "aaa no tak atom kolo wlasnie juz sie nie mieszasz w sprawy, tylko personalnie
                            zaczepiasz. Dobrze ze sie sam przyznales :o))) Odpowiadasz mowisz na nie tylko
                            kolo he szkoda, ze zaczoles sam."

-Tak w końcu po twoich upierdliwościach i sciemnianiu w watkach manifestowych-
                            chciałem udowodnić,ze jestes hipokrytą.Do tego upartym ćwokiem ,który nie
                            uznaje innego stanowiska nad Twoje i chocby dla zasady wkłada kij w szprychy .
                            Mam rozwinąc ,czy już wiesz o czym piszę ?
                            Już napisałem ,ze moim zdaniem to Ty zacząleś .

...i moze jeszcze ,co to jest literówka :
                            nie wiem - niewiem , mądry- madry .głupi-glupi.
                            tymczasem "zaczoleś" posiada w sobie juz ewidentnego ortografa ,który nie ma
                            nic wspólne go z omsknieciem sie palca na klawiaturze ,jak i "literówkę " (l
                            zamiast ł). Paniał ?

"A atom 7 godzina to normalna pora na wstanie
                            nie sadzisz? To nie oznacza bezsennosci z powodu wyrzutow sumnienia jak ty to
                            masz piszac o 4 rano he he."

-Wstawanie i pisanie na forum przed 7 rano to dwie różne rzeczy ,kolo ,he he.

"SDB chodzilo mi o to, ze trzeba bylo wziasc to na zart tak ja zrobilem to w
                            moim poscie. Z oczywisice Twoja pomoca :o)))"

Zartem w takim razie jest cały netbit

• Gość: atomski Re: Do ojca IP: 213.76.53.* 04.03.02, 23:01
                              Gość portalu: Krzyżak 04-03-2002 13:06

ɮ.Zgadza się kuzynie (teraz znowu jakies inne koligacje ? dobra dostosuje
                              >się) .Najzabawniejsze ,ze powstał tylko po to by walczyć z Tobą kuzynie.
                              >zupełnie jak za starych -chyba niedobrych-czasów. I to dopiero jest smieszne
                              i przede wszystkim dlatego mam do Ciebie tak wielki żal .

ja do Ciebie też,ale nic to!
                              O wszystkim mozna porozmawiać ,ale Na rany Boga juz nie na forum.Może po tej
                              pralni o nazwie Netbit spotkajmy sie w suszarni?Jak juz troch e z nas ociekło
                              to może bedzie wszystkim lżej GADAC!
                              Pozdrawiam."

Ojcze ,czy rozumiesz ,ze prywatnie nawrzucac to sobie możemy ? W rodzinie
                              róznie może być .Nie ma sprawy . Ale pisanie na Bydgoszcz na forum
                              poznanskim ,bydgoskim i toruńskim (chyba też) to chyba przesada ? szczególnie
                              jak się jest członkiem TOWARZYSTWA PRZYJAŹNI ?????
                              Ojcze co jest główną ideą netbitu ?
                              I jak się ma do tego Twoja postawa ? Do tego jeszcze to oślizgłe tuszowanie
                              sprawy . To nie pomaga równiez netbitowi .

Czyli jeszcze raz :
                              1. Nie mam za złe,ze sobie nawrzucaliśmy .Było minęło.
                              2. Dopóki nie zrozumiesz wagi problemu wspólne piwo pod szyldem netbitu jest
                              po prostu niemozliwe . W moim przypadku i tak już za pózno .Sa jednak jeszcze
                              inni członkowie netbitu.
                              3.Wszystkie słowa padły na forum i uważam ,ze sprawiedliwym bedzie wyjasnienie
                              tego wszystkiego na forum .Czysto i przejrzyscie.

• Gość: Krzyżak Re: Do synka :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 23:33
                                Arek ,nie gadaj głupstw.To ,że wyjechałes z Netbitu to taki kawał,prawda.Widac
                                jak bardzo emocjonalnie to przeżywasz.Miotasz sie jak wsciekły,ale to nie o to
                                chodzi.Po twoim zasranym manifescie ,że tak chciałem zrobić.Podgrzewał mie wasz
                                niezastapiony Kulka ,ale się nie dałem.Wolałem poczekac ,aż opadną emocje i tak
                                zrobiłem.W tym czasie wszyscy/prawie,i dzieki Bogu/ dostawali pierdolca .Ty
                                przechodziłes samego siebie .No i co,ano nic.Pewnie wileu by sie
                                ucieszyło ,gdybym zwaliłna Ciebie wszystko zo z kanalizy wypływa.Ja jak wisz
                                zrobiłem troszeczke inaczej i nie żałuje tego.Było mi przykro ,że
                                przypieprzyłes sie do Starej Cyganki ,ale tak szczerze mówiąc szukałes
                                zaczepki.Gówno Cie obchodzi jaki ma ktos stosunek do Cyganów.To jest każdego
                                sprawa ,a Ty nie jestes jakąs wyrocznią ,która mówi co jest dobre ,a co nie.Kto
                                ma recje ,a kto jej nie ma.I utarlismy Ci nosa.Należało Ci sie.Dlatego teraz
                                nie bądz już synkiem i przestań się zachowywać jak dorosły chłop.
                                Pozdrawiam.
                                +
                                • Gość: Krzyżak Re: Do synka :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 23:35
                                  Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Arek ,nie gadaj głupstw.To ,że wyjechałes z Netbitu to taki kawał,prawda.Widac
                                  > jak bardzo emocjonalnie to przeżywasz.Miotasz sie jak wsciekły,ale to nie o to
                                  > chodzi.Po twoim zasranym manifescie ,że tak chciałem zrobić.Podgrzewał mie wasz
                                  >
                                  > niezastapiony Kulka ,ale się nie dałem.Wolałem poczekac ,aż opadną emocje i tak
                                  >
                                  > zrobiłem.W tym czasie wszyscy/prawie,i dzieki Bogu/ dostawali pierdolca .Ty
                                  > przechodziłes samego siebie .No i co,ano nic.Pewnie wileu by sie
                                  > ucieszyło ,gdybym zwaliłna Ciebie wszystko zo z kanalizy wypływa.Ja jak wisz
                                  > zrobiłem troszeczke inaczej i nie żałuje tego.Było mi przykro ,że
                                  > przypieprzyłes sie do Starej Cyganki ,ale tak szczerze mówiąc szukałes
                                  > zaczepki.Gówno Cie obchodzi jaki ma ktos stosunek do Cyganów.To jest każdego
                                  > sprawa ,a Ty nie jestes jakąs wyrocznią ,która mówi co jest dobre ,a co nie.Kto
                                  >
                                  > ma recje ,a kto jej nie ma.I utarlismy Ci nosa.Należało Ci sie.Dlatego teraz
                                  > nie bądz już synkiem i przestań się zachowywać jak dorosły chłop.
                                  > Pozdrawiam.
                                  > +

Przepraszam powinno byc "i zacznij się zachowywac..."
            • jagiello1 Coby jasnosc była 05.03.02, 19:27
              To link do waznej informacji na forum bydgoskim i torunskim:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=417&wid=791659&aut=redakcja&aid=791659

...a to link do ciekawej i dajacej do myslenia rzeczy na forum poznanskim:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=387&wid=763626&aut=bydek&aid=763626

Porownanie przyda sie niezorientowanym o co w ogole tu chodzi.
              • krotoss Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 19:58
                Tak obok info Jagielly (nie podam linku bo nie pamietam gdzie to jest) moje
                info: Krzyzak juz mowil ile ma stanowisk z internetem i ilu pracownikow pisalo
                spod tego adresu....

KroTosS
                • jagiello1 Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 20:20
                  krotoss napisał(a):

> info: Krzyzak juz mowil ile ma stanowisk z internetem i ilu pracownikow pisalo spod tego adresu....

To strasznie się tłoczyli przy jednym komputerze. Chyba sobie na głowach siedzieli.
                  W cytowanym wątku redakcyjnym stoi tak:

>>W piątek zablokowano dostęp do forum z komputera z łączem SDI na serwerze TP SA, z którego
                  adresowane były posty podpisane nickami ''artih'', ''bydek'', ''Krzyzak'', ''Dubler'', ''Mecenas'', ''Roy''.<<

Czyli nie chodzi o różne komputery z jednej sieci, ale o jedną, konkretną stację, z konkretnym
                  numerem IP z SDI.

To tak, coby jasnosć była, Rycerzu Prawdy ;)
                  • krotoss Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 20:32
                    jagiello1 napisał(a):

> To strasznie się tłoczyli przy jednym komputerze. Chyba sobie na głowach siedzi
                    > eli.
                    > W cytowanym wątku redakcyjnym stoi tak:
                    >
                    > >>W piątek zablokowano dostęp do forum z komputera z łączem SDI na serwer
                    > ze TP SA, z którego
                    > adresowane były posty podpisane nickami ''artih'', ''bydek'', ''Krzyzak'', ''Du
                    > bler'', ''Mecenas'', ''Roy''.<<
                    >
                    > Czyli nie chodzi o różne komputery z jednej sieci, ale o jedną, konkretną stacj
                    > ę, z konkretnym
                    > numerem IP z SDI.
                    >
                    > To tak, coby jasnosć była, Rycerzu Prawdy ;)

Tak sie sklada ze juz nawet w Polsce jest dostepna usluga rozbicia jednego
                    sygnalu np. SDI na kilka stanowisk-nie wiem jak sie nazywa fachowa nazwa tego.
                    (masz jedno SDI z wyjsciem na 6 gniazdek np. w pokoju itp.-nie podzielenie
                    sygnalu) Krzyzak jak dobrze pamietam podawal iz ma 12 (chyba 6 od SDI i 6 od
                    ISDN) takich gniazd z internetem. Zapewniam Cie (slowo honoru!) ze Krzyzak
                    takowe "rozbicie" dostepu do sieci posiada, tak samo jak pracownikow zdolnych do
                    pisania.

Pozdrawiam

KroTosS "von" Rycerz Prawdy
                    • jagiello1 Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 21:00
                      Pirsze:
                      Tylko ty jeszcze te fantastyczna wersje lansujesz. Sam zainteresowany jej nie podal, tylko ty ja
                      wymysliles jako hipoteze. Jestes ostatnim obronca faceta, ktory sie na rozne sposoby
                      skompromitowal.

Wtore:
                      TP SA nie zezwala na dzielenie sygnalu SDI, mimo ze to faktycznie mozliwe. Czyli firma lamalaby
                      umowe z operatorem, prawda?

Trzecie:
                      Gdyby bylo jak piszesz, to pan pracodawca bylby najbardziej pechowym szefem z wszystkich szefow.
                      Sam jeden przyjacielem Bydgoszczy, a pod nim 12 jej wrogow namietnie pisujacych paszkwile na
                      miasto przypadkiem w tym samym miejscu wielkiego internetu co szef. Ten portal ani nie jest
                      najwiekszy w Polsce, ani w wojewodztwie. W porywach na forum pisze po 20-30 osob. Z tego polowa
                      z firmy Krzyzaka? On - sprawiedliwy i paru/parunastu dupkow?

Taaak.... a niebo jest pełne garbatych aniołków
                      • jagiello1 Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 21:01
                        A! I jeszcze jedno - Rycerzu:
                        trzeci raz z rzędu swojemu królowi przeczyć - niepolitycznie by było, oj niepolitycznie....
                        szyja cie nie swedzi? bacz na to...
                      • krotoss Re: Coby jasnosc była 05.03.02, 21:09
                        Ok powiem Ci tak mialem okazje na oczy zobaczyc te wszystkie gniazdka w jego
                        firmie-zadowolony? Mozesz mi nie wierzyc. A Krzyzak tez podawal taka wersje przy
                        polemice z Finem i slawnym juz na forum picu herbaty he he. A powiadasz SDI nie
                        mozna dzielic he he-bardzo ciekawe :o) SDB moze, TY z kilkoma kolegami cos
                        powiesz w tej sprawie, moze Tobie uwierza. Co do pracownikow to reprezentuja oni
                        swoje prywatne zdanie tam i maja na to przyzwolenie(slowa Krzyzaka)-nie wiesz
                        skad taka praktyka vide GW i jej pracownicy piszacy na forum :o)))

Jeszcze raz pozdrawiam

KroTosS

Ps.Co do krola-Twoja opinia mylna-sorks.
                        • Gość: atomski Do Krzyzaka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:59
                          1. Wyszedłem i nie wracam -100% -nie zabawa.
                          2. Mylisz sie z tą Cyganką .
                          3. Co masz na myśli mówiąc ,ze ktos (Ty ?)mi utarł nosa ?
                          Mam katar ,ale zeby od tego ,ze przytarłem nosa ?
                          • Gość: Krzyżak Re: Do Krzyzaka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 22:24

> 1. Wyszedłem i nie wracam -100% -nie zabawa.
                            > 2. Mylisz sie z tą Cyganką .
                            > 3. Co masz na myśli mówiąc ,ze ktos (Ty ?)mi utarł nosa ?
                            > Mam katar ,ale zeby od tego ,ze przytarłem nosa ?

Dobra ,nie bylo tego postu.
                        • Gość: SDB Re: Coby jasnosc była IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:19
                          Potwierdzam: uzytkuje SDI wraz z 4-ma sasiadami :))) hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka