lemek1 09.07.05, 07:42 czy ja zwariowalem??? nie chce pieniedzy i nie chce pracy chce byc bezrobotny................ jak to u nas mowia(specjalnie dla moich milych korepetytorow- locz lot ju lysz for)czyli po polsku-uwazaj czego pragniesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota 10.07.05, 23:14 po 4 po poludniu wpadlem na forum,widze tlok ,duzo nowych postow za duzo aby przeczytac wiec biore piwo i zanurze dupe w basenie ,przesiedze z dwie godziny geting drunk a jutro znowu do pracy aby podatkow wiecej zaplacic Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Zawsze mozesz pracowac cash ! 11.07.05, 00:31 Zawsze mozesz pracowac cash ! Zadnych benefitow, ale unikasz placenia podatkow, he he he... Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Zawsze mozesz pracowac cash ! 11.07.05, 05:04 cuski napisał: > Zawsze mozesz pracowac cash ! > Zadnych benefitow, ale unikasz placenia podatkow, he he he... faktycznie!Tak wyglada chora "filozofia" polaczka w USA! Zaczynam zgadzac sie z tworcami "kawalow"/?/ o polaczkach w usa...tez! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet przepraszam... 11.07.05, 05:17 pisalem o wielu polaczkach w CHICAGO...Nie o Polakach w USA jako takich. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota 11.07.05, 07:02 Za jakie grzechy Jaslo musi tak cierpiec? Skad ten wysyp hamerykanskich szmaciarzy pod jednym, skromnym dachem forum Jaslo?Jednego Ouimeta moglem jeszcze jakos scierpiec zakladajac, iz to jakies niewinne kuriozum, ale Ouimet, Lemek i Cuski do kupy to zbyt wiele jak na moje skolatane nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota 11.07.05, 07:50 adasiuy wez tabletke na swoje skolotane nerwy czy nie masz na nia pieniazkow Cash mowicie-tak czasami place cash tym co ich zatrudniam -amerykanom ktorzy nie wiedza co to Polska Nie kazdy w hameryce sadzi kwiatki czy sprzata domki zydowskie a szczegolnie w moim otoczeniu nie ma polaka ktory by to robil pracujac dla kogos Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota 11.07.05, 08:05 lemek1 napisała: > adasiuy wez tabletke na swoje skolotane nerwy > czy nie masz na nia pieniazkow > > Pewnie Adasiowi znów się prozac skończył albo nie wyszedł ze stanu obrażenia (a mówił, że to ja jestem obrażalska....hmmmm). Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota 23.07.05, 12:13 nastepna pracujaca sobota i niedziela sie szykuje na zlosc adasiowi i jarmorlce bede zarabial i konsumowal zapraszam do USA Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota 23.07.05, 16:31 lemek1 napisała: > nastepna pracujaca sobota i niedziela sie szykuje > na zlosc adasiowi i jarmorlce bede zarabial i konsumowal > zapraszam do USA Konsumpcja to świetna sprawa. Ileż to wspaniałych i niezwykle ponętnych rzeczy można konsumowac, np.........khy, khy. A kogo zapraszasz do USA ??? Czyżby mnie ? Kurcze blade... może się tam wybiorę. Odwiedzę Elle i Jajecznicę a potem skoczę na chwilę do Kanady.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: i znowu pracujaca sobota 23.07.05, 16:39 o Jezu....i jeszcze pewnikiem zechcesz napic sie kawy w Niagara Falls?Najpierwsze z Lemekiem,a pozniej po przejciu mostu/chyba ze przerzuci Cie helikopterem,ktory kazdy bogaty amerykaniec posiada normalnie/ze mna na Jego koszt.Polowe taniej... :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita No...Ouimet 23.07.05, 16:47 Jak bym ja była w Ameryka i Ty byś mnie nie zaprosił do Kanada i nie zawiózł nad Niagara (kurcze.. ten styl to wpływ Gródka) to byś był ostatnia ....eee nie powiem co bo nie wolno wulgaryzmów używac. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota..lemek 11.07.05, 08:17 Twoj beznadziejny przypadek powinien stanowic przestroge przed emigracja i jednoczesnie ostrzegac wszystkich niezdecydowanych przed wyjazdem.Jesli dodac do tego "kwatuszki" tworczosci Ouimeta i Cuskiego, to mamy gotowa bruszurke na temat " Emigracja oglupia". Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota 11.07.05, 07:59 No,no !!!! Tylko nie "szmaciarzy" !!!!!!!!!!!!!! WRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!! Jeszcze się nam Elle obrazi.... ona też hamerykanka. Jasło ma to do siebie, że tu z każdej chałupy.... ktoś w hameryce. A jesli chodzi o forum........oj było tu sporo hamerykanów. Kiedyś był Piotrek... pisał dużo a potem przepadł jak kamień w wodę i wszyscy o nim zapomnieli.Wpadał szikowiak Bolek. Czasem bywa Jerry. Kate... nieco kontowersyjna ale bardzo interesująca osoba - kiedys dużo pisała a teraz jest rzadko....szkoda(.Wielka szkoda(((((((((( No i jeszcze taki jeden co to zawsze mówił, że żyje w kraju bogatym a to forum jest podobne do orgazmu łechtaczkowego ...... acha..... jeszcze przecie wielonickowiec Andrzej ktoren tropi tu Cuskiego. Jeszcze ktoś ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai nieeeeeee,nie obraze sie 25.07.05, 19:19 prawde powiedziawszy to mi wszystko jedno jak mnie tak czy innaczej ktos nazywa:)nie wszystkich mozna uszczesliwic i nie wszystkim musze sie podobac,a krytyke w adasiowym wydaniu po prostu lubie,nawet jak czasem przesadza ze slownictwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:11 Nie zamierzam odwolywac tego, co napisalem. W przeciwienstwie do Ciebie nie cierpie lizusostwa i nie staram sie na sile dostrzegac w kazdym "geniusza" (vide - casus Kate czy Lemka), bo to tak jakby probowac napisac heksametr o zarobaczonej kupie. Mam w glebokim powazaniu to, czy niejaki Lemek albo Cuski obraza sie na mnie i nie zamierzam sie kajac przed Yapkowitzem tylko dlatego, ze chce mnie pobic. To co bedzie mi "nakazywac" moderatorka tez nie jest dla mnie dekalogiem. To, co wypisuja w/w persony jest po prostu tak plytkie, nudne ,glupie i niegramotne, ze az ciarki po plecach przechodza na mysl, ze mogl to napisac czlowiek a nie tresowany szympans. Forum Jaslo nie przypomina w niczym orgazmu lechtaczkowego, nie kadzccie sobie ponad miare. To raczej forma wieziennej,nudnej i przykrej jak "obowiazek malzenski" masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:18 Eeeeeeeeee tam. Nie zagadzam się : 1. Mnie sie Kate podobała bo przez swoje dziwaczne poglady zawsze robila tu ruch.No i była smiała w erotycznych tekstach.... do dziś wspominam ten tekst o tym jak upadła w snieg. Świetne to było ! 2. Moderatorka coś Ci nakazuje ???????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:27 Twoja umiejetnosc wywracania kota do gory ogonem i przymilnej grzecznosci bez cienia krytycyzmu jest godna podziwu tak samo jak zamilowanie do ogonow wykrzyknikowych. Jak mozna byc takim intelektulanym oportunista i nie miec ani wyraznie sprecyzowanego gustu oraz poczucia estetyki czy tez cienia pogladow ? Jak mozna w tej kaszance , ktora co noc wypluwa z swoich kiszem Lemek i jemu podobne kreatury doszukiwac sie smacznego mieska i probowac udowadniac kazdemu, ze za stekim bzdur kryje sie jakikolwiek "drugie dno"? Nie oczekuj ode mnie droga Moderatorko, ze bede slinil sie do kazdego, przesylal glupawe "pozdrwionka" z okazji zabkowania kuzynki czy piatej chmurki na horyzoncie. I predzej mnie ziemia pochlonie niz przyozdobie swoje wypowiedzi derduszkiem albo jakims innym wygibasem w mysl zasady, ze najwazniejsza jest forma, mysl niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:32 No i własnie na tym polega Twój urok. Jesteś jak bardzo mocna wodka która cięzko przez gardło przechodzi, po przełknieciu obrzydzenie ciałem wstrząsa ale potem........jak miło....... Znów przykadziłam ???? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:35 Inteligencji odmowic Ci nie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:41 Jasny gwint!!! Czyzby to było coś w rodzaju komplementu ???? Gdzież ta poza "niezadowoleniazwszystkiego" ??? A to dla Ciebie. Ażeby Cię wkurzyc...........♥ Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:45 adasiu jestes zazdrosny czy lewa noga z lozka wstales? Inteligencji szukasz na forum???haaha Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 11.07.05, 08:55 Jeszcze mi się cos przypomniało o Kate. Ona zawsze była tam gdzie się coś działo........na olimpiadzie, na pogrzebie papieża, w ostatniej chwili uciekła z WTC. Rany Boskie.....chyba teraz nie była w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 12.07.05, 15:55 Kobiety pokroju Kate sa inspiracja ukladajacych kawaly o blondynkach... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: i znowu pracujaca sobota...0kowita 13.07.05, 06:06 adas49 napisał: > Kobiety pokroju Kate sa inspiracja ukladajacych kawaly o blondynkach... miszczu,ujawnij jaki masz kolor wlosa(#1)/na glowie/?Jezeli nie posiadasz koloru,to podaj "zgrzebnosc"flanelki ktora przecierasz zapocone czolo-lico... Zaciekawiony ouimet :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 13.07.05, 21:53 Oczywiscie jestem lysy jak kolano, innych wlosow tez nie posiadam bo swego czasu (kiedy bylem strazakiem) 40% powierzchni mego ciala uleglo poparzeniu i od tego feralnego dnia juz nic wiecej mnie nie porasta. Czola przecierac nie musze gdyz miedzy brawiami mam taka gleboka, pionowa zmarszczke ktora skurecznie melioruje moje czolo. Woda splywa po nosie i z niego po prostu skapuje na podloge. Chcesz jeszcze cos wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 14.07.05, 20:48 Jako, ze jesteś łysy Adasiu Ciebie to nie dotyczy ale gdyby na sali znalazł się pan któren ma długie, krecone loki to informuję iz taka fryzura pt. "ostatni obiekt kryty strzechą"...... jest zastrzeżona i w zwiazku z tym niedozwolona... www.joemonster.org/article.php?sid=4870&mode=thread Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 23.07.05, 16:39 hi hi hi dobre to Okiwtko Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 24.07.05, 04:28 i niedziela i caly nastepny tydzien nawet zarobionych pieniedzy nie ma kiedy wydawac niech to ...........strzeli Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 24.07.05, 12:12 ech niedziela to cudny dzień na wypoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 25.07.05, 03:43 do ameryki nie przyjezdza sie wypoczywac tutaj przyjezdza sie po dolary ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 25.07.05, 10:16 eee chyba przesadzasz :) wszędzie jest czas na pracę i wypoczynek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 26.07.05, 00:34 lemek1 napisała: > do ameryki nie przyjezdza sie wypoczywac > tutaj przyjezdza sie po dolary > ;-)))) wpadne...dasz troche? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 26.07.05, 00:46 hmmm dobry pomysł, ze tez na to nie wpadłam, tez by mi sie troche przydało :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 26.07.05, 00:52 to "poskubmy" bogacza wspolnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 26.07.05, 10:22 he he he jak sie da... Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 29.07.05, 05:41 znowu pracujacy weekend sie zbliza dobre w tym jest ze nie ma kiedy wedawac pieniedzy to jest sztuka dla sztuki adasiu 7 /24 wiesz co to znaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 29.07.05, 11:32 a chodzisz czasami do teatru, kina, czytasz cos ciekawego, czy tylko taka sztuka dla sztuki, o jakiej adasiowi sie chwalisz...bo jesli tylko tak, to bardzo ci współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 31.07.05, 03:49 do teatru to w komunie chodzili gdy rzad bilety kupowal ostatnio to na Bialym malzenstwie bylem My amerykanie to do kina chodzimy oraz raz w roku do cyrku i wesolego miasteczka Ja to malo uczeszczam zostawiam to rodzince ,oni bardziej kulturalni to do roznych parkow rozrywki uczeszczaja a nawet karnety maja(Sea Word,Fiesta itd) Ja chodze do banku robic depozyty i czytam bank statement ot kultura... jutro znowu do roboty ale tylko na 4 godziny a pozniej podatki kwartalne od pracownikow rozliczam bo termin mam do poniedzialku.Naprawde szmalu nie ma kiedy wydac. Dzieki Bogu za internet bo to ulatwia wydawanie pieniedzy Kiedy odkrylem to w 1998 roku ze mozna wydawac przez internet natychmiast zakupilem samochod ok 25 tys $ a pozniej bilety do Polski ponad 5 tys , kupilem tez dosyc duzo obrazow ktore wisza na scianach a jeden jest podobno duzo warty. Kupuje impresjonistow to tak brzmi jak syjonistow......... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 sea world oczywiscie dla kolepetytolow 31.07.05, 07:57 www.seaworld.com.au/home/homepage.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: sea world oczywiscie dla kolepetytolow 01.08.05, 11:49 no tak, jesli teatr tylko z komuną ci się kojarzy to jest tak jak myślałam...niestety mało obcujesz ze sztuką, dlatego tylko zyjesz dla pracy i pieniędzy, bardzo ci współczuję, dobrze, ze chociaz obrazy kupujesz, przebywanie wsród dzieł sztuki tez łagodzi obyczaje, ale niestety fatalnie ci się te kierunki malarskie kojarzą ale nadal jesteś jakis niespełniony, cały czas masz jakąś wielką potrzebę pisania o pieniądzach, o bankach, kurcze, co ci jest facet? nie obraź się, ale są ludzie którym to nie imponuje i jak tak w kółko o tym czytają mogą sobie o tobie źle pomysleć a jeśli to tylko żarty, to tez już przeginasz, zmień płytę wiesz, a moze lepiej napisz nam coś o obrazach, które masz a w wolnych chwilach poczytaj sobie wiersze Emily Dickinson, ona tak mądrze pisze o życiu i isteniu, warto pamietac, ze zycie i zdrowie mamy jedno lubię jej fragment na temat posiadania " Skoro nie mogłam mieć Wszystkiego Nie dbałam o brak mniejszych Rzeczy ... " Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: sea world oczywiscie dla kolepetytolow 01.08.05, 14:00 zuzanna6 napisała: > są ludzie którym to nie imponuje i jak tak w kółko o tym czytają mogą sobie o > tobie źle pomysleć > > Zuzanno, o Lemku ten kto go poznał nie może dobrze pomyslec. Ja sadzę, że nikt o nim w ogóle nie myśli, bo strach wielki.... no moze tylko ja czasem pomyślę (z rozbawieniem ) i jeszcze jedna osoba ..ale o tym sza.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 01.08.05, 13:53 lemek1 napisał: > > ) > Ja chodze do banku robic depozyty i czytam bank statement ot kultura... > To podobnie jak i ja .... tyle, ze do banku nie chodzę ale jedyne co czytam na papierze drukowanym to dzieła pt. "skład surowcowy" i "termin ważności do spożycia". Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota...0uimet 01.08.05, 18:15 wiesz, Okowitko, kazdemu chce dac szansę zanim przestanę o nim mysleć :), no i chyba nikt do końca nie jest zły, skoro tu pisze to ma potrzebę kontaktu z nami, więc staram sie dowiedziec o co mu tak naprawdę chodzi, kpi sobie, czy o drogę pyta? pragnie nawiązac dialog, czy tylko obrazac ludzi, wybór nalezy do niego Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota... 01.08.05, 18:23 Zuzanno, na tym forum zawsze było dużo dziwnych postaci.... widac takie to forum jest a może ja te dziwne postacie przyciągam... nie wiem. Lemek to też jakaś dziwna postac.......nie dowierzaj mu. W kazdym razie.... ja jestem prawdziwa. jestem prawdziwa.. stara , prosta baba z Jasła. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota... 01.08.05, 18:25 he he he, dzieki Bogu, Jasełko ma ciebie i tobie ufam Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: i znowu pracujaca sobota... 01.08.05, 18:31 Ja jestem prosta jak kij od miotły i nie umiem udawac kogoś innego ale te wszystkie dziwne nicki jakie tu sie pojawiają to jest to co mnie tu trzyma... to jest właśnie ta tajemnica otchłani netu (że się tak górnolotnie wyrażę) nigdzie tego nie ma tylko tu - na f. Jasło. To cud !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: i znowu pracujaca sobota... 01.08.05, 18:39 he he he, cud powidasz, stram sie jakos wdrozyc w ten cud hi hi hi i tez nie umiem udawac kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: i znowu pracujaca sobota... 25.08.05, 02:52 BYLA MINELA I DLA JALMULKI DO WIADOMOSCI ZAROBILEM NA CZYSTO PONAD 2500 us$ co jest ponad 8 tys pln prawdopodobnie nawet duzo wieNcej a ile tys zarobil bracie w wierze tylko nie klam ja o pieniadzach bo owocem milosci to kaczki sie dlawia if you know what I mind Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: i znowu pracujaca sobota 25.08.05, 03:01 lemek1 napisała: > locz lot ju lysz for)czyli po polsku-uwazaj czego pragniesz. a uwazasz? a masz pragnienia? :) Odpowiedz Link Zgłoś