Gość: SZAK IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 21:23 republika.pl/kartki/ HMM. troszeczke szkoda że tak mało fotek ocalało. Pozdrawiam SZAK :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 21:46 republika.pl/kartki/85.html Pytanko :) gdzie stał ten budynek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi hihihihi koło mojej babci 01.11.03, 21:48 Panie profesorze pan nie wie no nie mogę . jak jednak mówiłem ze hip-hop to jest potęga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 21:51 Gość portalu: SZAK napisał(a): > republika.pl/kartki/85.html Pytanko :) gdzie stał ten budynek ?? Sorki jeszcze jedno CO TAM JEST NA RYNKU ? stragany czy cuś republika.pl/kartki/71.html Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: WARTO :))) 01.11.03, 21:52 Moja babcia sprzedaje piwo J która pan tak lubi heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: WARTO :))) 01.11.03, 22:13 Chciałem powiedzieć, że w roku 1900 park miejski wyglądał zdecydowanie lepiej niż dzisiaj. Teraz to tylko bombę pdłożyć, ptaszyska przegonić, a z tego co zostanie parking zrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: WARTO :))) 01.11.03, 22:19 mosz racjie nie zeby tam kuna hlali nie jakies żuliki nie Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: WARTO :))) 01.11.03, 22:26 nio panie profesorze no własnie jakieś żuliki jakies piwerko nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 22:31 georghe napisał: > Chciałem powiedzieć, że w roku 1900 park miejski wyglądał zdecydowanie lepiej > niż dzisiaj. > Teraz to tylko bombę pdłożyć, ptaszyska przegonić, a z tego co zostanie parking > MASZ RACYIE CO DO PARKU :))A RYNEK ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: WARTO :))) 01.11.03, 22:34 Gość portalu: SZAK napisał(a): > georghe napisał: > > > Chciałem powiedzieć, że w roku 1900 park miejski wyglądał zdecydowanie > lepiej > > niż dzisiaj. > > Teraz to tylko bombę pdłożyć, ptaszyska przegonić, a z tego co zostanie > parking > > > > MASZ RACYIE CO DO PARKU :))A RYNEK ? A Rynek niech zostanie - wszak "nowy" :)) tylko dlaczego te lampy takie smutne ? Może należałoby założyć żółte żarówki zamiast tych przeraźliwych garażowych świtlików.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 22:36 georghe napisał: > Gość portalu: SZAK napisał(a): > > > georghe napisał: > > > > > Chciałem powiedzieć, że w roku 1900 park miejski wyglądał zdecydowani > e > > lepiej > > > niż dzisiaj. > > > Teraz to tylko bombę pdłożyć, ptaszyska przegonić, a z tego co zostan > ie > > parking > > > > > > > MASZ RACYIE CO DO PARKU :))A RYNEK ? > > A Rynek niech zostanie - wszak "nowy" :)) tylko dlaczego te lampy takie > smutne ? Może należałoby założyć żółte żarówki zamiast tych przeraźliwych > garażowych świtlików.... ? MASZ RACJE :))) POZ. SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 22:20 Piwo jest ok .Babcia jeszcze żyje?? "ŻYJE" MOŻE DO CIEBIE PRZYJDZIE :)))) BABCIA POWRACA :(((((((((((((((( JUTRO :)) JUŻ SIĘ BÓJ!!!!!!!!!!!! JUUTROOO. nowa-krew.glt.pl/ HIHIHIHIHI POZDRAWIAM SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi Re: WARTO :))) 01.11.03, 22:32 niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 23:19 niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo niech se pan jaj nie robi moja zyje i ma sie dobrze sprzedaje serio w piwiarni u wujka piwo TAK HMM. TO RAP ? TECHNO ? SORKI JA SPADAM ;(( PS.ZOBACZ CO NAPISAŁEŚ BEZ POZ. WIESZ JAKI JEST DZISIAJ DZIEŃ :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
harnasi byłem w kosciele starczy nie hiphiop 01.11.03, 23:24 I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK ZOBACZ TO CO PISAŁEŚ ALBO SKIP IP: *.pl / 192.168.1.* 01.11.03, 23:42 harnasi napisał: > I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień HMM. CZYTAŁEŚ TO CO PISAŁEŚ ? I co z tego moje dziatki żyją normalI co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień ny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień I co z tego moje dziatki żyją normalny jak każdy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: WARTO :))) 02.11.03, 09:50 Gość portalu: SZAK napisał(a): > republika.pl/kartki/ > HMM. troszeczke szkoda że tak mało fotek ocalało. > Pozdrawiam SZAK :))) Nie tylko warto zobaczyć ale koniecznie trzeba zobaczyć. Dziwne wrażenie. To zupełnie inne miasto. PS. A park powinien zostać !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: WARTO :))) IP: *.pl / 192.168.1.* 02.11.03, 10:34 0kowita napisała: > Gość portalu: SZAK napisał(a): > > > republika.pl/kartki/ > > HMM. troszeczke szkoda że tak mało fotek ocalało. > > Pozdrawiam SZAK :))) > > Nie tylko warto zobaczyć ale koniecznie trzeba zobaczyć. Dziwne wrażenie. > To zupełnie inne miasto. > PS. A park powinien zostać !!!!! Dokładnie :))) pasowaly by jeszcze fotki zwyczajnych ludzi np:) mój pierwszy bicykl :))) pozdrawiam SZAK Odpowiedz Link Zgłoś