dorotad30 12.02.05, 21:24 Miasto niby niemałe,jak się przejdzie ulicami ,wsztscy gdzieś spieszą. Przejeżdżam wolniutko samochodem i myślęczy jest tu jakaś samotna dusza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiryu Re: szukam przyjaciela 16.02.05, 17:01 Myślisz, ze gdzieindziej jest lepiej? Wszędzie ludzie sie gdzieś spieszą... Tylko, że w Chrzanowie można jeszcze na nich popatrzeć a w np. Krakowie nawet na to nie ma czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
lisek38 Re: szukam przyjaciela 14.03.05, 11:33 dorotad30 napisała: > Miasto niby niemałe,jak się przejdzie ulicami ,wsztscy gdzieś spieszą. > Przejeżdżam wolniutko samochodem i myślęczy jest tu jakaś samotna dusza... Wejdź na forum: www.forum.blobox.aplus.pl to trochę umili Ci czas. Odpowiedz Link Zgłoś
jessyk Re: szukam przyjaciela 14.07.05, 12:11 Hej, śpicie w tym Chrzanowie, cy co. A mozeście syćka powyjezdzali ka na wczasy. Jak do Zokopanego abo w okolice, to sie obezwijcie na Forum - Zokopane!!! Przecytojcie koniecnie temat : krzyże na szczytach gór i mi odpowiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: no to go jeszcze poszukasz 23.08.05, 23:23 ... Chrzanów pelen ciszy jest... ludzi pelnych strachu, zmartwien, upojonych w samotności marzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: szukam przyjaciela 26.10.05, 17:42 Sa samotne dzusze w tym Naszym zaganianym miescie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
usx Re: szukam przyjaciela 27.10.05, 12:34 dorotad30 napisała: > Miasto niby niemałe,jak się przejdzie ulicami ,wsztscy gdzieś spieszą. Ja znam miejsca gdzie nikt nigdzie nie śpieszy tylko sidzi w miejscu i wali browca jednego po drugim;) Fakt faktem wiekszosc ludzi jest jakas zalatana a do tego smutna :[[... To nie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: szukam przyjaciela 27.10.05, 23:03 Hmmm... a próbowaliscie kiedys iść ulicami naszego miasta - obojętnie czy przez Rynek, Krakowską, Zieloną czy Szpitalną - iść i śmiać się? smiać się tylko dlatego, ż emasz dobry humor? sam do siebie? z siebie? do innych i z innych? Wtedy wszyscy wkoło patrzą się na Ciebie jak na wariatów, kórzy prosto co ze szpital dla obłąkanyvh wyszli... Ja niejednokrotnie tak idę - to co, że mam zły dzień, że znowu coś mi nie wyszło... Ide, ale po kilku korkach widząc same zmartwione i smutne twarze odechciewa mi się śmiać - wszyscy są zbyt zatroskani, zabiegani, smutni... więc po co dzielić się z innymi swą radościa? A przyjaciela i tak nadal szukam:) najlepiej niech będzie płci męskiej, czarne owłosienie, zielone oczy i... głośno mruczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: szukam przyjaciela 28.10.05, 23:19 Czyli generalnie mechata-przytulanka :D Ludzie wszędzie są zabiegani - nie ma co się oszukiwać, coraz trudniej zarazić kogoś dobrym humorem... Odpowiedz Link Zgłoś
usx Re: szukam przyjaciela 02.11.05, 11:57 No wlasnie, a co gorsza jesli w ogole sie ktos zbierze na smianie to najczęście jest juz niezle podchmielony... Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: szukam przyjaciela 02.11.05, 12:46 Dzięki:> jak idę i się śmieję, to zazwyczaj pokazuję, że mam dobry humor i nie muszę być wstawiona (a rzadko - ostatnio w ogóle nie - się zdarza, bym publicznie ulicą szła chwiejnym krokiem - bo jeśli za bardzo zaimprezuję, to próbuję jak najszybciej znaleźć się w łóżku - swoim! oczywiście! i nie w głowie mi wtedy śmianie się. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
material.girl Re: szukam przyjaciela 02.11.05, 18:49 Ech a ja szukam chlopaka, tylko w Chrzanowie fajnych nie ma heheh;P Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: szukam przyjaciela 02.11.05, 18:56 ... też jakieś 4-5 lat temu szukałam... A teraz... a dopiero teraz pojawili się w tym Chrzanowie porżadniejsi Mężczyźni:D powórcili z wojsk czy co? a moze tylko ja już jestem za stara;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
usx Re: szukam przyjaciela 02.11.05, 21:04 > Ech a ja szukam chlopaka, tylko w Chrzanowie fajnych nie ma heheh;P a jacy to są fajni?;] Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: szukam przyjaciela 05.11.05, 23:40 Jak to nie ma fajnych?? :P Wiedziałem, ze siedzenie w jaskini nic dobrego nie wróży :P Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: szukam przyjaciela 05.01.06, 01:33 który towarzył mi od ok. 4 lat w e wszystkich prawie spacerach po wszytskich prawei kątach chrzanowa: www.slt.is.net.pl/zaginal/ Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś