kornla 22.09.09, 17:50 HEJ, CZYTAM TUTAJ INF. O SAMYCH ZŁYCH PRACODAWCACH ........ AŻ MYŚLĘ ŻE NIE MA DOBRYCH PRACODAWCÓW(GDZIE MOŻNA DOBRZE ZAROBIĆ I BYĆ DOCENIONYM). PROSZĘ O INFORMACJE CZY KTOŚ ZNA DOBREGO PRACODAWCE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brigada_di_bandito Re: dobry pracodawca 22.09.09, 18:11 Ci dobrzy są jak dinozaury lub ochotnicy z Wietnamu.Łączy ich jedno-dawno wyginęli. Odpowiedz Link Zgłoś
kornla Re: dobry pracodawca 22.09.09, 18:17 też mam takie wrażenie, że wyginęli jak dinozaury ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga10024 Re: dobry pracodawca IP: *.aster.pl 22.09.09, 19:05 Pewnie jest niewielu takich, w sumie praca to jakby nie powiedziec jakis rodzaj i juz miałam napisać wyzysku, ale serio to ja tez mam same z tym problemy. Nawet ostatni pracodawca tak mnie grzecznie napisze wykiwał, nie dając mi na koniec umowy, nie moge się teraz zarejestrować w urzędzie pracy, a nawet żeby szukac nowej pracy ( co trwa z reguły pewien czas) to trzeba z czegoś zyć. mam malutkie szczęście, że mieszkam na razie z mamą i ona w głównej mierze opłaca rachunki, inaczej czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś