Gość: Artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:21 Czy ktoś z Was lub znajomych korzystał z z usług INSPOLu z Będzina, który oferuje prace na terenie Holandii ??? CHodzi mi o wiarygodość tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: INSPOL - praca w Holandii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 00:09 Jeszcze raz dla tych którzy nie zdazyli przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: INSPOL - praca w Holandii. IP: 213.17.236.* 23.01.04, 06:50 CZESC MOZESZ PODAC ADRES TEJ FIRMY LUB TELEFON, WYMAGAJĄ PASZPORTU Z KTUREGOŚ Z KRAJÓW UNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: INSPOL - praca w Holandii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 10:59 Będzin ul. Małobędzka 11. Telefon jest tylko komórkowy. Niestety nie znam numeru bo ja odpowiadam za kuzyna. Nie widze sie z nim teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: INSPOL - praca w Holandii. IP: *.bphpbk.pl 23.01.04, 11:14 To pewnie taka sama "firma" jak "firmy" oferujące "pracę we Włoszech", czyli komórka prepaid nie rejestrowana, siedziba dziś w mieszkaniu Mietka, a jutro innego Kazka, w Będzinie, Kutnie czy Pułtusku. Tylko "kandydatów" pozostawiają na jakimś placu w Amsterdamie a nie w Neapolu. Moim skromnym zdaniem śmierdzi na kilometr przewałką. Kolega mojego męża dał się tak przewalić, do dziś spłaca pożyczkę konsularną i to co "wisi" u rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś