Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma chce, żeby czytali

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:47
    Ostatnio wypożyczyłem "Tyskie - vademecum piwa" autorstwa Michaela
    Jacksona. To nie żart :) ale na drugie piętro jeszcze nie zaglądałem.
    ;)
    Obserwuj wątek
      • mujer82 Firma chce, żeby czytali 14.01.10, 22:07
        Świetny pomysł. I podnosi poziom czytelnictwa i wyrabia u pracowników nawyk
        dokształcania się.
      • Gość: asd123 znowu praktykanci pisza dla gazety? IP: *.chello.pl 14.01.10, 22:49
        Przodują tytuły techniczne, np. "3-D Computer Graphics", "Advanced Pearl
        Programming" czy "Animacje Sieciowe Flash".

3D a nie 3-D, Perl a nie Pearl oraz co to za potworne tlumaczenie tytulu o Flashu?

inna sprawa ze ameryki to wy nie odkryliscie, kazda szanujaca sie firma
        (przynajmniej w branzy IT) ma dobrze rozbudowana biblioteke (zarowno w wersji
        klasycznej jak i elektronicznej).
      • Gość: Assakari Firma chce, żeby czytali IP: *.aster.net.pl 15.01.10, 00:25
        Jestem za. W każdej naprawdę porządnej firmie powinna być biblioteczka z
        prawdziwego zdarzenia. I ktoś kto się nią zaopiekuje bo inaczej książki szybko
        dostaną "nogów"
      • Gość: Olaf u nas też jest IP: *.chello.pl 15.01.10, 04:55
        Firma konsultingowa z Warszawy. Też mamy biblioteczkę, chociaż nie
        nazywamy jej z angielska. To takie rzadkie?
      • Gość: józef61 W czasach prawdziwego rozwoju Polski (lata 70 XX w IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.10, 08:01
        biblioteki były w każdym przedsiębiorstwie. Widać jak stracono 20 lat tzw.
        transformacji czyli niszczenia dorobku pokoleń.
        • Gość: Maruda Re: W czasach prawdziwego rozwoju Polski (lata 70 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 16:59
          No wlaśnie, kiedyś przy zakladach pracy istniały biblioteki zakładowe. Ich
          księgozbiór w dobie transformacji w większości wypadków poszedł na przemiał.
          Przy wydawnictwach równeiż działały takie placówki np. mam gdzieś książkę z
          pieczątką "wycofano z bibliioteki WN-T". "Gazeta Wyborcza" też miała swoją
          bibliotekę, która... podobno jest w fazie likwidacji.
      • Gość: informatyk Firma chce, żeby czytali IP: 62.87.169.* 15.01.10, 08:43
        Tam powinno być "advanced perl programming" a nie advanced pearl...
        takiego języka programowania nie ma.
      • Gość: cpu64 Nie wiedziałem że kobieta może zostać ojcem IP: *.gdynia.mm.pl 15.01.10, 09:53
        "wielu pracowników zostało ojcami - większość stanowią mężczyźni"
      • Gość: Dźwiedziu Firma chce, żeby czytali IP: *.polkomtel.com.pl 15.01.10, 15:07
        Perl, PERL, kurde bele :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka