Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca za granica?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 12:14
    Znacie moze jakies strony www, w ktorych bylaby oferowana praca za granica? Najbardziej interesuje mnie Holandia. Prawdopodobnie slabo szukam, bo zadnych konkretnych ofert nie znajduje. Same au pair i tego typu tematy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Saba Re: praca za granica? IP: 213.144.232.* 24.02.04, 12:57
        A co ty bys chciala robic?
        • Gość: nadia Re: praca za granica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 14:59
          Najbardziej interesowalaby mnie branza IT, ale nie wiem, czy w takiej Holandii nie maja wystarczajaco duzo swoich specjalistow w tej dziedzinie.
          • Gość: Saba Re: praca za granica? IP: *.adsl.wanadoo.nl 24.02.04, 17:10
            Najlatwiej dostac taka prace na zasadzie delegacji z wlasnej firmy, w ktorej
            pracujesz.. Nie znam posrednikow, ktorzy zalatwiaja prace dla IT-owcow.
            Ostatnio kolega szukal polskich inzynierow do pracy w NL i znalazl za
            posrednictwem ambasady polskiej. Moze tam powinnas sie zglosic? Poza tym mozesz
            uderzac prosto do posrednikow holenderskich, ale nie wroze powodzenia ze
            wzgledu na obramowania prawne i formalnosci... chyba ze masz paszport UE to
            wtedy polecam te droge.
            powodzenia
      • Gość: jerem Re: praca za granica? IP: *.siec.pcnet.com.pl 24.02.04, 21:31
        możesz znaleźć prace na farmie u mojego znajomego martina boersma - jest troche
        nieogarnięty i nie zna sie zbytnio na fachu ale jak ma dobre dni to daje nawet
        jeść swojemu psu i nie budzi cie o 5.00 rano ciągłymi przygazówkami ciągnikiem
        i waleniem pięciokilowym mlotem po blachach. Jego numer to :
        0031 621 878 393 - bardzo lubi jeść jajka pod każdą postacią - to nie żart!
        • Gość: nadia Re: praca za granica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 12:21
          hehehe no rozbawiles mnie:)))
      • mjunhy Re: praca za granica? 26.01.15, 18:42
        Ja za rok wybieram się do Australii na stałe
        Szukanie pracy w Polsce niema sensu, szkoda życia.
        Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka