nomuron 01.03.04, 20:36 TLumaczenia tekstów technicznych z języków:angielskiego , niemieckiego i rosyjskiego - na umowę - zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: tłumaczenia IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.03.04, 22:02 jestem zainteresowana podjeciem pracy w charakterze tlumacza tekstow nemieckich, doswiadczenie, prosze o podanie informacji, jaka droga mozna sie skontaktowac w sprawie tego ogloszenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: tłumaczenia IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.03.04, 22:04 a moze blednie zinterpretowalam ogloszenie i to nie jest oferta tylko reklama w takim wypadku prosze tylko o potwierdzenie moich przypuszczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: tłumaczenia IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 03.03.04, 13:27 zlecasz te tłumaczenia, czy oferujesz swoje usługi? jeżeli to pierwsze, to byłabym zainteresowana angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
midgeure Angielski 03.03.04, 14:41 Jestem zainteresowana tłumaczeniem z języka angielskiego. Mam doświadczenie w tłumaczeniach. Proszę o informacje na adres: w-basia@tlen.pl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Tłumaczenia IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 15:03 Jestem zainteresowana zleceniami - tłumaczenia j.niemiecki, mam doswiadczenie 6 lat w tłumaczeniach, ukończona germanistyka. Proszę o kontakt na adres: kasia@comar.pl pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś