Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto chce 3 000 zł.

29.03.04, 22:51

www.trader.pl/details,140,67129463103282004012432.asp
    Ciekawi mnie czy te 3 000 zł. starczą na podróże po całej Polsce i koszty
    związane z prowadzeniem własnej działalności gospodarczej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: beza_beza Re: Kto chce 3 000 zł. IP: *.net.autocom.pl 29.03.04, 22:58
        Spełaniam wszystkie wymagania oprócz rynku biżuterii i dział. gosp.
        Jakoś jednak nie podejmę tej fantastycznej oferty pracy niestety.
        • commentator Cicho ........... 29.03.04, 23:01
          .... bo zaraz joby Ci poślą pseudo-pracodawcy, że jęczysz, grymasisz,
          psioczysz, etc ..... a pracować Ci się nie chce.

• Gość: beza_beza Re: Cicho ........... IP: *.net.autocom.pl 29.03.04, 23:08
            No przecież nie krzyczę. Mówię cicho, że takie oferty pomijam.
            • commentator To nie są oferty .... 29.03.04, 23:11
              To jest jakieś oszołomstwo.
      • Gość: agulha Re: Kto chce 3 000 zł. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 00:16
        Osobnik zamieszczający to ogłoszenie w Sieci nawet nie rozumie, co
        znaczy "worldwide" :-)).
        • commentator Re: Kto chce 3 000 zł. 30.03.04, 13:34
          Wielu pracodawców którzy się tutaj pieniaczo wypowiadają odpowiedzą że nie
          muszą się znać na takowej terminologii.

Mogą zatrudnić pracownika który będzie się na tym znał i będzie wiedział co
          to oznacza.

Założę się że na pierwszym spotkaniu zapyta się:
          Jak pan/pani rozumie określenie worldwide.

• Gość: wojtek Re: po co mają odpowiadać, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 13:41
            kiedy ty za nich odpowiadasz, znając wczesniej ich wszystkie odpowiedzi ?:)

p.s.: jak już wcześniej pisałem, ta żółć i nienawiść wylewa się z ciebie,
            zjadasz już własny ogon.
            • commentator W polemice z Tobą .... 30.03.04, 13:53
              .... ogon już dawno zjadłem.

Jeszcze raz powtarzam, że dyskutuję na tym forum li tylko w obronie
              cyt. tępych matołów, jęczących darmozjadów, marnych pracowników, etc.

Dlaczego to aż tak Ciebie boli, kiedy podaję linki DEBILI PRACODAWCÓW.
              Masz z nimi coś wspólnego ? Czy sam może takie ogłoszenia zamieszczasz ?

Wyluzuj z tą żółcią. IT możesz stanąć po przeciwnej stronie.
              Nie bój. I koncerny padają !

• Gość: wojtek Re: powinieneś poszukać pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:08
                jako asystent dyrektor/prezesa - tak dobrze ich znasz, chyba, że się szykujesz
                na działacza związkowego ..:)

Że bzdurne ogłoszenia, to się zgadzam, ale z tego wynika, że szef firmy
                powinien sprawdzać wszystko co robią jego pracownicy ?

O swoją przyszłość się nie martwię, ponieważ jestem optymistą i liczę na siebie
                jak i na korzystniejsze warunki w niektórych krajach UE. Znasz skrót PZU ?
                • commentator Nie szukam pracy. 30.03.04, 14:30

Ale działaczem jestem (nie związkowym)

PZU:

1.Powszechny Zakład Ubezpieczeń
                  2.Physiotherapie Zentrum Uetersen
                  3.Universal Langholzzerspaner

• Gość: wojtek Re: bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:37
                    w temacie tego działacza - a widzisz, jak się kogoś umiejętnie sprowokuje, to
                    się "właściwie" przedstawi :)
            • commentator Sorry, ale to chyba do Ciebie :))))))))))))))))) 30.03.04, 14:03
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=11081318&a=11267022
              Prawdę mówisz.
              Odpowiedź znałem za Ciebie :))))))
              • Gość: beza_beza Re: Chłopaki dajcie już luz .... IP: *.net.autocom.pl 30.03.04, 14:13
                Ile można?
                • Gość: wojtek Re: no co ty bezunia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:29
                  ja tam się świetnie bawię, czytając jego wściekłe posty :)
              • Gość: wojtek Re: błąd w sztuce :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:14
                tylko genialni komentatorzy tacy jak ty się nie mylą przy pisaniu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=11081318&a=11373115
                • commentator No cóż. 30.03.04, 15:05

Gdyby nie jakiś bezrobotny desperat ( matoł i leń w uważaniu pracodawców na tym
                  forum ) zapewne dalej żył byś w przeświadczeniu słuszności swoich teorii.

• Gość: wojtek Re: widzę, że masz kiepskie mniemanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 15:30
                    o sobie - to bardzo źle, już ciebie więcej nie denerwuję :)
                  • Gość: lucyperek cóż, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:55
                    > żył byś

wielki purysto i językoznawco. Zwracam ja matołek (tak okresliłeś mnie w jednym
                    z wściekłych postów), że "żyłbyś" pisze się razem.

Nie nazwe cię idiotą bo jak juz zauważyłem gdzie indziej, do klozeckiego
                    poziomu twoich wyziewów zniżać sie nie mam ochoty. Ale zważ jedno, iż jad
                    nienawiści zalewający cię jak sperma pedofila raczej na dłużej zapewni ci
                    bezrobocie. Ale co mnie to wszystko obchodzi..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka