Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Impreza Firmowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 11:32
    Witam,

W mojej firmie jest organizowana impreza intergracyjno-parapetówka.
    Wypada akurat w moje urodziny już dawno zaplanowałem ten dzień wraz z przyjaciółmi. Jest to środek tygodnia pracodawca poinformował nas o spotkaniu z dwu tygodniowym wyprzedzeniem. Moje pytanie jest następujące jak mam się wymiksować z tej firmowej imprezy? Mam prawo mieć plany tylko jak to zrobić, żebym nie został źle odebrany?
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: Impreza Firmowa 04.10.10, 12:45
        Zwyczajnie mówisz, że masz własne plany z rodziną czy znajomymi. Impreza integracyjna jest dodatkowa i nie ma obowiązku uczestniczenia w niej.
        Mądry człowiek odbierze to normalnie.
      • Gość: Daga Re: Impreza Firmowa IP: *.toya.net.pl 14.08.14, 00:49
        wszystko zależy od szefa, jeśli w porządku to zrozumie.. szkoda trochę, ze impreza integracyjna wypada akurat w taki dzień, bo takie imprezy sa całkiem fajne ja np. miałam w tym roku imprezę integracyjna w łodzi w Campoverde.pl - zabawa nieziemska..
        • Gość: antyspam i już się smaperzy złażą jak muchy do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.14, 09:34
          Gość portalu: Daga napisał(a): (...)
        • hawkey Re: Impreza Firmowa 10.06.15, 14:40
          Moim zdaniem rowniez nie powinno byc problemu :)
          Przeciez nie ma obowiazku uczestniczenia w takich "imprezach"

-
          Trygon
      • klawo.jak.cholewa Re: Impreza Firmowa 11.06.15, 10:06
        Jeśli odbędzie się poza normalnymi godzinami pracy, to powiedz, że nie będziesz na imprezie. Nie oferuj żadnych wyjaśnień ze swojej strony, jak nikt nie będzie pytać. Jak zapyta o powód, to powiedz, że czas wolny w tym dniu chcesz spędzić w inny sposób - podejrzewam, że nikt nie wie, że tego dnia masz urodziny i pewnie nie chcesz, żeby w firmie wiedzieli. Twój czas prywatny możesz sobie organizować, jak chcesz i nikomu nic do tego. Bądź asertywny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka