arek-33 16.06.08, 11:56 Planuję urlop jesienią...jeśli Ty też to daj znać...interesują mnie 2-3 tygodnie w ciepłym, ciekawym miejscu spędzone w miłym towarzystwie osoby lub osób lubiących dobrą zabawę. jestem z wawy, mam 33 lata. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudamn Re: podróż na jesień 18.06.08, 14:35 Witam, planuje urlop na drugą część września,myślałam o Grecji ,może Portugalia, pobyt ze zwiedzaniem, najlepiej z biurem podróży.Jestem z Warszawy. rudamn@gazeta.pl Odpowiedz Link
arek-33 Re: podróż na jesień 22.06.08, 17:24 cześć, wrzesień mi nie odpowiada, z pewnością będę jeszcze pracował. Odpowiedz Link
jagoda31-31 Re: podróż na jesień 22.06.08, 21:19 witaj kiedy dokładnie planujesz ten urlopik?i gdzie? pozdrawiam Odpowiedz Link
arek-33 Re: podróż na jesień 24.06.08, 14:21 Cześć, urlop planuję na listopad. Nie jest to ścisły termin dlatego, że koniec października czy początek grudnia też będzie dobrze. Jeśli chodzi o to gdzie...cóż... jeśli będzie nas dwoje i to zielonych osób w podróżowaniu (a ja za takiego się mam) to ciepłe kraje, wycieczka zorganizowana przez biuro podróży. Raczej nie Egipt bo tam już byłem. Chętnie podłączyłbym się do jakiejś bardziej "wymagającej" wyprawy z kimś kto ma doświadczenie. Lubię wyzwania ale lubię też bezpieczeństwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jagoda31-31 Re: podróż na jesień 26.06.08, 00:00 hejka a co powiesz na emiraty? pozdrawiam Odpowiedz Link
arek-33 Re: podróż na jesień 27.06.08, 10:23 emiraty? mało o nich wiem, właściwie nic o nich nie wiem :)))... jestem na tak :) Odpowiedz Link
jagoda31-31 Re: podróż na jesień 27.06.08, 21:00 czesc poczytaj przewodnik albo info w necie:-) ja tez nic nie wiem,dowiemy sie na miejscu mysle tez o kenii,fajne jest safarii z dzikimi zwierzakami,troszke adrenalinki,ale jest bezpiecznie i co ty na to? pozdrawiam Beti Odpowiedz Link
arek-33 Re: podróż na jesień 29.06.08, 19:38 hej, o safarii myślałem już wiele lat temu. Uwielbiam fotografować i jest to z pewnością wielka przygoda... Niestety ceny wycieczek zorganizowanych są grubo powyżej 10 tys. złotych. To dla mnie za dużo. Jeśli chodzi o emiraty...ciągnie mnie do Dubaju i to nie tylko na wycięczkę ale i do pracy na parę miesięcy. Fajnie by było pojechać tam, zobaczyć i ocenić..porównać z wyobrażeniami. Cóż..wszystko jest drogie jeśli ma być zorganizowane przez kogoś... taniej jest gdy całość obmyślimy i wykonamy my...jest też znacznie ciekawiej...wystarczy wtedy mniej kasy ale wypada mieć więcej odwagi :) Możemy podyskutować o różnych wariantach jeśli masz ochotę. Mój mail to cheppeniathan@interia.pl Zapraszam i pozdrawiam Arek :) Odpowiedz Link
jagoda31-31 Re: podróż na jesień 29.06.08, 23:02 hejka napisałam do ciebie e-maila,ale sie wraca,moze zły adresik napisałes,a moze cos z moja oczta nie tak,sprobuje jutro-oki? pozdrawiam Odpowiedz Link
arek-33 Re: podróż na jesień 01.07.08, 09:07 cześć, adres jest poprawny, sprawdziłem... czekam na wiadomość :) pozdrawiam arek Odpowiedz Link
jagoda31-31 Re: podróż na jesień 01.07.08, 12:48 hej,czesc wysłałam wiadomosc,moj bład,zle wpisywałam twoj adresik doleciała? pozdrawiam miłej pracki Odpowiedz Link