wycofany 22.12.10, 18:37 www.zarabiaj.pl/oferta/skladowymagazynieroperator-4d06077982944/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: Jest praca po studiach! IP: *.ilabs.pl 22.12.10, 19:50 Obserwuję od dłuższego czasu wpisy Pana Wycofanego i doszedłem do wniosku, że jest on "fałszywym bezrobotnym". Skąd to stwierdzenie? Otóż ów Pan zawsze swoje posty zamieszcza po 18 czyli już po godzinach normalnej pracy, we wcześniejszych godzinach nie ma Jeggo wpisów czyli wtedy rzecz jasna pracuje. Taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jest praca po studiach! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 22.12.10, 21:43 Moze po prostu z lozka nie wstaje przed 18 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Re: Jest praca po studiach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 21:47 A ja myślę, że na tym forum jest dużo fałszywych pracujących jak np nie jaka anna-justyna, anty-socjalista, aronek, którzy robią wpisy o każdej porze dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczny obserwator anty-socjalista jest dyrem u ojca i sie opiernicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 07:04 siedzi przy kompie, wali konia przy red tube, czasami machnie jakis trollowaty wpis na onecie, czasami na gazecie i czasami dostanie zjebki od ojca prezesa za nieróbstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Jest praca po studiach! 23.12.10, 18:03 Nie mam własnego Internetu, nie stać mnie. Bezrobotny jestem odkąd skończyłem studia humanistyczne, nigdy nie pracowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jest praca po studiach! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 23.12.10, 19:19 I znowu wpis po 18 :) Kolego Wycofany, gdzie dostep do Internetu darmowy jest po 18? Tez jestem po studiach humanistycznych i chetnie skorzystam! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Jest praca po studiach! 24.12.10, 08:57 To prywatna sprawa kiedy mój darczyńca komputerowy wraca z pracy. Co to za dochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-SOCJALISTA Wycofany to zwykły pasożyt, nieudacznik i buraczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 09:31 W dodatku śmierdzący socjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Wycofany to zwykły pasożyt, nieudacznik i bur 24.12.10, 09:46 Nigdy nie wal przy klawiaturze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-SOCJALISTA Dlaczego? Masz z tym jakieś niemiłe doświadczenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Dlaczego? Masz z tym jakieś niemiłe doświadcz 24.12.10, 10:49 Bo ciebie ojciec biznesmen przyłapie jak wróci wcześniej z bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-SOCJALISTA Ale z ciebie prostaczek i śmierdzący socjuszek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Jest praca po studiach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 10:52 Może to jest jakiś prowokator, którego funkcją jest utrzymywanie równowagi na rynku pracy - w sensie publikowanych opinii. Bo jeżeli, tak jak pisze, gość nigdy nie pracował, musiałby być totalnym nieudacznikiem, a jakoś nie chce mi się w to wierzyć (raczej w to pierwsze, że prowokuje). Totalni nieudacznicy też znajdują byle jaką pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: Jest praca po studiach! 24.12.10, 11:16 Wręcz przeciwnie. Do byle jakiej mnie nie chcą z powodu zbyt wysokich kwalifikacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Jest praca po studiach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 12:52 Wpis przed 18.! ;) Toż, szanowny "wycofany", cóż za problem nie podawać informacji pracodawcy o swoich niepotrzebnych kwalifikacjach? Do budki z hamburgerami jak idziesz np. to mów, że masz średnie. Ja tu problemu nie widzę. Trza sobie radzić w życiu, dyplom schowaj do szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezusek Re: Jest praca po studiach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 13:44 Nie zapominaj że dzisiaj wigilia Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Załosne 26.12.10, 11:48 to dlaczego jej nie otworzysz? Zarobisz na budce i będziesz mógł filozofować do woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-SOCJALISTA Bo jest zwykłą łajzą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś