smagliczka-m 12.01.11, 15:27 Co sprawia,że ktoś jest dla Was atrakcyjny? Jakie jest Wasze zdanie...?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podroznik20_2 Re: Co sprawia, że ....? 14.02.11, 21:21 Tu masz najlepszą rozkminke na ten temat www.youtube.com/watch?v=mkM1wyIZGyg&feature=related P.S Nie żebym sie czepiał ale powinnaś najpierw napisać swoje przemyślenia a nie czekasz na gotowca :) Odpowiedz Link
smagliczka-m Re: Co sprawia, że ....? 15.02.11, 16:25 :-) :-):-)to było piękne :-):-)chyba obejrzę cały :-) Odpowiedz Link
podroznik20_2 Re: Co sprawia, że ....? 15.02.11, 18:34 smagliczka-m napisała: > :-) :-):-)to było piękne :-):-)chyba obejrzę cały :-) Jak najbardziej polecam Tylko ten film najlepiej ogląda się w parach więc gdybyś nie miała z kim to służę swoja skromną osobą :) Odpowiedz Link
smagliczka-m Re: Co sprawia, że ....? 18.02.11, 13:35 Tego filmu nie grają w kinach! Stąd wynika,że nieznajomą dziewkę zachęcasz do spotkania u siebie lub u niej! Czyli..znaczy to..że jesteś łatwy? :-) :-) :-) Odpowiedz Link
smagliczka-m Re: Co sprawia, że ....? 19.02.11, 23:13 Chyba nastąpiło obrażenie Za łatwego? To na poprawę nastroju proponuję: dzień świra 69;) Odpowiedz Link
podroznik20_2 Re: Co sprawia, że ....? 21.02.11, 13:02 Zapraszam nieznajomą ponieważ wszystkie znajome powiedziały nie :):) Może ja jestem jakiś gupi ale nie wiem co ma wspólnego oglądanie filmu z byciem łatwym? Takie wnioski to tylko dziennikarka TV Trwam lub TVN mogłaby wyciągnąć . Nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów na pewno się nie obraziłem a dzień świra chętnie obejrzę Odpowiedz Link
smagliczka-m Re: Co sprawia, że ....? 21.02.11, 13:34 Wszystkie znajome powiedziały nie? ;););) Ciekawe kto Ci w to uwierzy;);-) Myslisz,że nie wyczuwam,że coś Cię uraziło! Naprawdę miałam dobre intencje Dobra kończę pisanie bo na forum łatwo o zrozumienie na opak Odpowiedz Link
bern_adeta Re: Co sprawia, że ....? 10.03.11, 21:18 obejrzałam wszystkie dwa. Podobały mi się Nawet w DŚ69 znalazłam scenę o miłości;-) nie wiem czy to znaczy że jestem romantyczna czy nie ale możliwe że nie;-) Odpowiedz Link
kkkkkmmmd Re: Co sprawia, że ....? 13.03.11, 02:19 Odnośnie tematu głównego, zapomnianego..uważam ,że:w przypadku płci przeciwnej atrakcyjny jest taki członek społeczeństwa, który potrafi samicę upolować i przywłaszyć..a nie..żeby ta podała mu się na tacy Jeżeli tego nie robi to nie ma pewności czy mu zależy Oprócz stu innych cech..atrakcyjni są tacy, którym zależy Odpowiedz Link
resursa18 Re: Co sprawia, że ....? 14.03.11, 22:37 Skoro tacy z Was kinomaniacy to może coś doradzicie? Kumpela wyciąga mnie na film "Ludzie Boga". Widzieliście może? Warto obejrzeć? Proszę o szybką odpowiedź bo to już popojutrze a nie wiem czy iść. Odpowiedz Link
smagliczka-m Re: Co sprawia, że ....? 15.03.11, 09:45 Osobiście nie widziałam,ale słyszałam pozytywne opinie Rozkminiam co znaczy słowo popojutrze? i mi nie wychodzi Masz może jakąś definicje?;) Odpowiedz Link
resursa18 Re: Co sprawia, że ....? 15.03.11, 11:29 Popojutrze to dzień trzeci, który następuje po dniu pojutrzejszym nie po jutrzejszym Odpowiedz Link