blanca31 18.04.04, 23:11 Mam pytanie czy ktoś sie może mi powiedzieć co mozna w Polsce robić z certyfikatem z języka hiszpańskiego Diplomas de Espańol como Lengua exstranjera?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allessia Re: Certyfikaty DELE Hiszpański 19.04.04, 10:13 rozumiem, ze chodzi Ci o uprawnienia? O ktorym poziome DELE piszesz? Inicial, Intermedio (Basico), czy Superior? Odpowiedz Link Zgłoś
blanca31 Re: Certyfikaty DELE Hiszpański 19.04.04, 12:03 Chodzi mi o superior. Jesli coś wiesz to barzo proszę napisz. z góry dziekuję. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiraqocha Re: Certyfikaty DELE Hiszpański 19.04.04, 15:29 Zależy co chcesz z nim zrobić ;-) Można go np. powiesić na ścianie ;-) A tak poważnie: superior poświadcza Twoją znajomość hiszpańskiego na najwyższym poziomie - jak więc szukasz pracy to jest to najlepszy dyplom poświadczający Twoją biegłość (poza zawodami związanymi z profesjonalnymi tłumaczeniami). A co z tym dyplomem zrobisz zależy już tylko od Ciebie. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś