Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Rödl & Partner

17.03.11, 13:57
    Witam,

Aplikowałam na stanowisko asystentki w dziale księgowości w Rödl & Partner. Zaproszono mnie na rozmowe, dlatego chciałam zapytac czy ktoś orientuje sie może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie, jaka panuje w niej atmosfera, na jakim poziomie sa zarobki...

Moze ktos pracuje w tej firmie badz ma znajomych ktorzy pracują w w Rödl & Partner

Dziekuje i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: a_g_a_t Re: Praca w Rödl & Partner IP: 194.11.254.* 27.05.11, 11:18
        Byłam na rozmowie dotyczącej tego samego stanowiska. Rozmowę miałam z bardzo sympatyczną panią, pewnie z HR, w całości po polsku. Dała mi tylko maila po angielsku, żebym go przetłumaczyła. Pytała o moje zainteresowanie rachunkowością oraz częć rozwoju w tym obszarze. Porozmawiałysmy też trochę o egzaminach państwowych, ogólnie trwało to może 12 minut. Bardziej miało to formę luźnej rozmowy niż przepytywanki. Na koniec miałam rozmowę telefoniczną z innym pracownikiem po angielsku i pytał właściewie o szczególy dotyczące mojej obecnej pracy oraz moje zainteresowania. Również bardzo spokojnie i sympatycznie.
      • Gość: Anuszka Re: Praca w Rödl & Partner IP: *.ghnet.pl 07.06.11, 13:50
        Hej pewnie juz bylas na rozmowie kwalifikacyjnej bo widzialam ze wpis byl w marcu. Moglabys mi napisac jakies rady bo ide za kilka dni na rozmowe ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka