Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Najgłupsze polecenie służbowe.

12.05.04, 18:28
    Zachęcam do wpisywania najgłupszych/najbardziej bezsensownych/najbardziej
    prymitywnych/najśmieszniejszych poleceń, jakie otrzymaliście w pracy.
    Obserwuj wątek
      • lolyta Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 12.05.04, 18:46
        Wyczyscic caly komputer i archiwalne dyski (w tym rowniez wypalone na cd, tak z
        50 GB) ze slowa "dupa" w ciagu godziny.
        • Gość: Moniczka Zboczek IP: *.chello.pl 27.09.04, 19:43
          Wyruchaj mnie i wyszystkie kobiety w całej pracy !! i to w 1 godzine !!
          start (C)(C) cycuszki
        • Gość: Slabomi Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:19
          Po przepaleniu żarówki energooszczędnej w biurze dostałem takie oto polecenie:

- Kup pan nową żarówkę, wkręć, starą włóż do pudełka i z rachunkiem zarekamuj
          jako uszkodzoną!!!

Oczywiście zadziałało, ale było to nie tylko głupie, ale i poniżające...
      • Gość: vinca Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.cbgnet.pl 13.05.04, 15:17
        "O cholera, ale namieszałem. Powiedz, że ty tu krótko pracujesz i że to twoja
        wina..."
        • Gość: anet Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 195.205.47.* 15.05.04, 12:41
          fakt,że idiotyczne ale wcale nie rzadkie
          • Gość: Renata Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 83.238.19.* 29.09.04, 13:55
            Pani Reniu, proszę mi obciągnąc bo już nie mogę wytrzymać jak tak na Panią
            patrzę! to jedno polecenie, a drugie Proszę mocniej ssać, Pani Reniu!
      • tripper Re: Najg3upsze polecenie s3użbowe. 13.05.04, 17:23
        uporzadkowac faksy datami i godzinami przyjscia - w pierwszej pracy

najglupsza wskazowka dotyczaca pracy - slajdy przed skanowaniem smarowac tluszczem zza
        ucha, zeby nie bylo zarysowan...
      • an_ni Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 13.05.04, 17:29
        wez sie do roboty
        buhahhahaa
        • romek.chelmnicki Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 13.05.04, 19:55
          Ja: Panie kierowniku chcialem zlozyc wymowienie ...
          Kierownik: Coo ?! Wracaj Dabrowski do pracy i mi nie zawracaj glowy !
          • Gość: Kasiek Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.derbynet.pl / *.derbynet.waw.pl 13.05.04, 22:51
            Buhahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!
            dobre dobre!!!!!!
            Wiecej, wiecej, wiecej!!!!!
          • altu Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 29.09.04, 11:43
            ja tez tak mam.
            za kazdym razem jak chce z firemki odejsc :)
      • Gość: Mała Mi Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:02
        Ja startuję w konkursie z ramienia zleceniodawców. Wysłałam późnym wieczorem
        stażystce z mojej firmy SMS-a, że ma na jutro przynieść do pracy ... naleśnik.
        Ale taki bez niczego. Sam placek ( to okazało sie najtrudniesze, bo w
        rozmaitych barach mają same nafaszerowane).
        Bynajmniej nie chodziło o żart. Na prawde potrzebowałam tego naleśnika do
        pewnego, powiedzmy, eskperymentu. Pewnie chcecie wiedzieć gdzie w takim razie
        pracuję?
        W osrodku twórczej edukacji. To zobowiazuje :-)
        A stażystka sprostała zadaniu.
        • Gość: Richelieu* Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 217.98.107.* 13.05.04, 21:49
          znaczy co, przyniosła naleśnik i była obowiązkowa i zdyscyplinowana czy nie
          przyniosła naleśnika mówiąc, że Państwo mają wspaniałe poczucie humoru ;)
          albo przyniosła gofra i naleśnik chcąc Wam pokazać, że potrafi myśleć
          przestrzennie
          • kateq Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 13.05.04, 23:46
            pani kierownik filii pewnego banku polecila mi napisac 500 aneksow do umow i
            rozeslac do klientow. gdy juz zapakowalam w koperty okazalo sie ze inny
            pracownik zrobil to 2 tyg temu. nastepnym poleceniem bylo wrzucanie tego
            wszystkiego do niszczarki;-)
            • Gość: Richelieu* Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 217.98.107.* 14.05.04, 00:46
              hii, gdy dawno dawno temu byłam za robola na praktyce w wydziale architektury i
              trzeba było zawiadomić 3 wieżowce o zmianie instalacji gazowej albo osiedle
              domków o zmianach w planie zagospodarowania przestrzennego to wychodziły sumy
              właśnie kilku setek. A, że jest to zajęcie bardzo automatyczne i niekłopotliwe,
              do którego zatrudnia się przede wszstkim praktykantów, a ci zmieniają się jak w
              kalejdoskopie, to co 2-3 tyg. wychodzą na jaw sprawy, że ktoś coś wcześniej już
              zrobił
          • Gość: Saga Najgłupsze polecenie służbowe-Gwiazdki IP: *.aster.pl 17.05.04, 16:39
            Narysuj gwiazdki bardziej gwiazdkowe :)
        • Gość: Przemek Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.lodz.mm.pl 25.05.04, 22:17
          Sprostała, bo... uwaga... zaraz zdradzę tajemnicę... ciasto naleśnikowe da się
          zrobić w warunkach domowych!
        • Gość: gps-sk Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 213.199.198.* 29.09.04, 08:28
          Mała Mi a siama to nie potrafisz upiec naleśnika?
        • Gość: yoł Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.um.oswiecim.pl 29.09.04, 13:21
          mała mi niech się twórczo zaopatrzy w patelnie iskładniki niezbędne skoro taka
          edukacyjna to może się sama nauczy
      • Gość: sjs Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 193.19.140.* 14.05.04, 01:22
        przez kilka lat prowadziłem jako naczelny pismo dla fachowców takie o nakładzie
        3tys. Zmieniło się kierownictwo, prezesem został kobieta - wezwała mnie i
        usłyszałem: "Pismo ma za wysoki poziom - macie go zmniejszyć"
      • ania_53 Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 14.05.04, 07:18
        Zakaz noszenia spodni przez praacownice
        • Gość: frt Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 217.153.156.* 14.05.04, 08:59
          Zakaz śmiania się, kumpel dostał po premii jak cichutko zachichotał.

a
          • Gość: martini31 Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:51
            Zakaz śpiewania w pracy, a koledze szef zabronił chrząkać, - ale sam podciągać
            nosem to może!!!!
        • tripper Re: Najg3upsze polecenie s3użbowe. 14.05.04, 11:46
          nakaz zakladania butow na zebrania...
        • lolyta znaczy co, w majtkach samych mialy chodzic? n/t 14.05.04, 16:45

• adrzewoj tradycyjne 14.05.04, 09:49
        "Pan skoczy po flaszkę."

Budżetówka, oczywiście.
        • Gość: miszkam Re: tradycyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:13
          to jeszcze malo ;)
          tez w budzetowce: glowna ksiegowa z kadrowa kazaly mi o 8 rano biec na targ po
          smietane-kremowke bo jedna druga uczyla w pracy robic "ajerkoniak" :D :D :D
      • topgear Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 14.05.04, 11:09
        Dyrektor do swojego pracownika: "Nie przejmuj się tak tym projektem, znajdź
        sobie inny."
        Pracownik był w tedy jeszcze nowy, więc się przejmował tym co robi...
      • Gość: beata Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.kwsa.pl 14.05.04, 11:42
        sporzadzając listę dzieci na wycieczkę szef powiedział że taki a taki nie
        pojedzie, bo jego brat był już na wycieczce kiedyś. Trzeba było dzwonić do
        matki dziecka i odkręcać sprawę, tłumacząc że nie pojedzie przez to bo jego
        brat już korzystał z wycieczki. Moja myśl: Bogu ducha winne dziecko! Jednym
        słowem wyszłam na idiotke przed jego matką.
        • Gość: asik Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.ssi.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:46
          W naszej firmie organizowane są każdego roku imprezy celem uczczenia
          pracowników.celem sprzeciwu wobec dyrekcji pracownicy postanowili zorganizować
          tylko dla siebie imprezkę ale usłyszeli "jeśli nie pójdziecie na imprezę
          organizowaną przez dyrektora zostana wyciągnięte konsekwencje słuzbowe" 3/4
          pracowników miało stres i poszło chwalić "starą" ja byłam u konkurencji i do
          dziś konsekwencji nie wyciągnięto
      • Gość: NET Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.zibi.pl / 81.210.81.* 14.05.04, 11:44
        Oooo całe mnostwo. Na przyklad:
        - nie wolno chodzic bez powodu po korytarzu. jak ktos chce pogadac z inna
        osoba, to najpierw musi wyslac maila, potem zadzwonic, a w zupelnej
        ostatecznosci pojsc
        - nie wolno stawac goleniami na desce sedesowej (cokolwiek to znaczy nikt tego
        nie robi)
        - obowiazek mycia sie, bo jak nie to ktos bedzie musial momentalnie pojsc na
        urlop

A na deser cytat stulecia wypowiedziany przez mojego szefa do mnie (ja tuz po
        studiach, ciuchutki i posluszny, on prezes duzej firmy z korzeniami na
        stadionie w budce z klapkami) - "Ciebie to trzeba, Kurwa, kultury nauczyc!" :-D
        Inna sprawa ze gosc jest nieprzecietnie inteligentny i szanuje go za to.
        • tomek854 Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 14.05.04, 12:48
          praktyka na PKP
          trzech praktykantow siedzi na szynie kolejowej (linia Jelcz-Laskowice - Opole)
          Przychodzi toromistrz: "Posuncie sie!"
          • kasicaaa Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 14.05.04, 13:09
            to się przytrafiło mojemu facetowi parę lat temu. szef kazał mu w wolnych
            chwilach ponaklejać znaczki na koperty z ofertami do wysłania (a było tych
            kopert kilkaset). ponieważ "wolnych chwil" nie miał za wiele, bo przez cały
            czas zajmował się klientami, naklejanie tych znaczków zajęło mu w sumie dwa
            dni. potem jakas panna prze kolejne dwa dni "zapominała" zanieść to wszystko na
            pocztę. pech chciał, że akurat poczta polska podniosła ceny znaczków na listy.
            szef mojego faceta kazał mu poodklejać te znaczki z tych wszystkich kopert i
            nakleić znaczki z nowym nominałem, a te stare wspaniałomyślnie mu podarował.
            • Gość: www.sejm.gov.pl Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:21
              to 5- czy 10-groszowych znaczków nie było na poczcie? Przecież o tyle właśnie
              drożeją listy co roku i wystarczyłoby dokleić
              hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDD
              • kasicaaa Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 18.05.04, 11:45
                Gość portalu: www.sejm.gov.pl napisał(a):

> to 5- czy 10-groszowych znaczków nie było na poczcie? Przecież o tyle właśnie
                > drożeją listy co roku i wystarczyłoby dokleić
                > hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDD

Ano właśnie :))))
          • Gość: No Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 15.05.04, 05:56
            Jak do tej pory - Najlepsze !
        • Gość: tr Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.chello.pl 14.05.04, 22:07
          Przepraszam, że tak obok tematu, ale przedmówca mnie zainspirował. Cytat
          stulecia z mojego szefa (On - dr inżynier, Politechnika Warszawska, ja - mgr...
          humanista, UW): "Słuchaj mnie! Ja skończyłem politechnikę, a nie jakiś
          uniwersytet!".

"To widać" - chciałoby się odpowiedzieć...
        • Gość: Kris Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.crowley.pl 25.05.04, 19:15
          o shit ! przypomniałeś mi czasy jak sam w Zibi pracowałem :)
          ZP rządzi :)
      • Gość: Iga Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.grudziadz.pl / 212.160.232.* 14.05.04, 13:46
        szef: zrobił zebranie całego oddziału i awanturę: zdecydujcie się, jak mi
        wysyłacie pocztę - na czerwono czy na czarno, bo mi się już wszystko miesza!
        (poczta była tak ustawiona, że nowe maile wyświetlały się na czerwowo,
        przeczytane - na czarno)
        • Gość: pp-tryk Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.gleisslutz.net / *.war.gleisslutz.com 28.09.04, 13:30
          moj szef dla odmiany przesyla mi maile do skasowania i nie da mu sie
          wytlumaczyc, ze ten mail nie zniknie mu z "inboxu" a co wiecej bedzie go miec
          dodatkowo w "wyslanych" ;)
      • Gość: Paco CZY MOŻE MNIE PANI OBSŁUŻYĆ OD TYŁU ? IP: 193.111.166.* 14.05.04, 15:59
        To usłyszała przez telefon moja koleżanka. Pracujemy w banku, chodziło o
        obsługę naszego stałego klienta, który spóźnił się i chciał złożyć przelewy po
        zamknięciu sali bankowej, dzwonił z komórki. I obsłużyła go...
        • Gość: Paco Acha, sorki - to nie było od szefa, ale fajne jest IP: 193.111.166.* 14.05.04, 16:03
          • Gość: melura Re: CENTRALKA E-MAILOWA IP: *.net.autocom.pl 14.05.04, 17:42
            Jak to zobaczyłam to myślałam, że padnę.
            Jest do tego nawet procedura!
            E-mail centralny zewnętrzny i rozsyłanie po ludziach wewnętrznie pomimo tego,
            że posiadają własne nazwiska@... wewnętrznie.
            Utrudnienie w pracy kosmiczne.
            Jedna osoba przyjmuje, segreguje i rozsyła wewnętrznie, przyjmuje, segreguje i
            rozsyła na zewnątrz - cały dzień.
            • Gość: :)) bez komentarza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 19:23
              Do sekretarki: "Pani załatwi 5 piwek, po drodze wykupi mi receptę", a i
              jeszcze...
              "proszę mi kupić białą koszulę na Stadionie nr kołnerzyka 44..."
          • Gość: a Re: Acha, sorki - to nie było od szefa, ale fajne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:54
            Leć po lakier do włosów tylko taki z brokatem w sylwestra
      • kuba_wr Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 14.05.04, 19:28
        W mojej pierwszej pracy, gdzie pracowałem w dziale informatycznym jednego z banków jako tester oprogramowania

- Ja: Szefowo, co mam robić? To, co mi Pani ostatnio zlecila skończyłem 2 dni temu i nie wiem, za co następne mam się zabrać
        - Ona: Nie mam teraz czasu! Zajmij się sobą!
      • Gość: Pikuś Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.visp.energis.pl 14.05.04, 22:13
        Kiedy mój dawny szef nie wiedział jak wykonać zadanie, mówił:
        -Proszę to zrobić, a ja Panu powiem czy dobrze Pan to zrobił.
      • mikanm Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 14.05.04, 22:58
        "Nie masz za bardzo co robić...Przepisz na komputer tą książkę o rachunkowości
        (ok 300 stron)..."
      • Gość: kiebduj Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.net.pl / 82.160.8.* 14.05.04, 23:23
        ...nie wiem. To pozamiataj jeszcze raz!
      • hallik Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 15.05.04, 18:44
        Autentyczne zdarzenie ze stoiska miesnego: Pracodawca do pracownika: -Wez
        ludwika i umyj te kurczaki bo juz plesnia obrosly.
        • kadewu1 Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 16.05.04, 19:52
          5 l;at temu, 1 praca etatowa (liceum w sporym mieście). Jestem po zajęciach
          lecę na autobus i do innej pracy, do K. (duże miasto, odległość 15 km).
          Dyrektorka zatrzymuje mnie i pyta, czy ja do K. "Tak". "A gdzie pani ma
          samochód? Za szkołą czy przed szkołą? Proszę mnie podwieźć. POjadę z panią".
          Nie miałam wtedy samochodu ani prawa jazdy. :-) Kasia
      • hajota Re: Najgłupsze polecenie służbowe. 15.05.04, 22:49
        Jedna z arabskich ambasad w Warszawie, kilkanaście lat temu. Szef wysyła
        kierowcę na pocztę, żeby popłacił rachunki za światło, telefon itd. Na
        odchodnym dodaje: "Tylko targuj się, targuj!". To nie kawał, byłam przy tym.
      • mmadzia1 Re:Najgłupsze polecenie/ EXPAT. 15.05.04, 23:19
        mój b. szef obcokrajowiec, szef super eleganckiego hotelu;
        w różnych częściach biura miał gabinet on i miałam ja;
        szef życzył sobie żebym równo co pół godz. przychodziła do niego i pytała czy
        nic nie trzeba; raz przegapiłam te pół godziny, więc z końca biura przyszedł
        sam:
        szef: maggi, what are you doing now? are you busy?
        ja: oh, sir, no; I'm doing nothing (nie miałam tam nic do roboty )
        szef wrzeszczy: it's 3 past half to 1am; why you didn't visit me 3 min. ago?!?
        ja: oh, I'm sorry sir;
        szef(ironicznie): well.., let's start aging.

Siedziałlam więc z minutnikiem i po równo 30 minutach lecę do niego do gabinetu
        łamiąc nogi na zakręcie:
        ja: what can I do for you, sir?
        szef: please empty my tray;
        ...W kuwecie na dokumenty na biurku leżała jedna, pomazana kartka z
        napisem: "recycling"...

Kupował sobie jedzenie na wynos, ale ponieważ wprowadził zakaz jedzenia w
        biurze więc sam też się chował i jadł przy stole, tak, że nie widziałm czy jest
        w gabinecie czy nie. Któregoś dnia, wychodząc na lunch zajrzałam do niego, nie
        widziałam, więc zamknęłam pokój na klucz(miałam taki obowiązek). Wróciłam po
        godzinie, a reszta pracowników przerażona bez słowa pokazuje mi na drzwi od
        gabinetu...
        Zamknęłam go i podobno walił strasznie. Ale poleceniem było zawsze zamykać jego
        pokój i zakaz wchodzenia jak go tam nie widać.

Mojej koleżance zabronił pic do kawy mleko 2%, żeby nie utyła.
        • Gość: Rubi Re:Najgłupsze polecenie/ EXPAT. IP: *.infinity.waw.pl 16.05.04, 00:52
          Niezly rzeznik :)
        • Gość: adam Re:Najgłupsze polecenie/ EXPAT. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:36
          kobieto! gdzie ty pracujesz?!!!takich "szefów"...z kompleksami...to bym pod sąd
          oddawał.jak powiedziec szefowi ,ze jego polecenie jest....głupie...? ja kiedyś
          spróbowałem. w odpowiedzi usłyszałem, polecenie a jakże służbowe- PROSZE SIĘ
          UGRYŹĆ W JĘZYK !
      • Gość: Zbir Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.lodz.mm.pl 16.05.04, 02:02
        mój szef ostatnio polecił mi rozdać po kioskach rękawiczki bez palców z logo
        naszej gazety. Było tego raptem 2000. z zastrzeżeniem że ma być tylko po jednej
        na punkt i to punkt wolno stojący. Zajęło mi to miesiąc (jeździliśmy w 2
        osoby). po akcji szef pojechał na sprawdzenie ( dzień słoneczny z dodatnią
        temperaturą) po powrocie dostałem standardowy opieprz więc spytałem się co jest
        nie tak i otrzymałem odpowiedź że jest zła ekspozycja oraz że kioskarze nie
        noszą rękawiczek.
        • Gość: 3jefoiehfi4h Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 217.153.116.* 16.05.04, 13:21
          Gość portalu: Zbir napisał(a):

> mój szef ostatnio polecił mi rozdać po kioskach rękawiczki bez palców z logo
          > naszej gazety. Było tego raptem 2000. z zastrzeżeniem że ma być tylko po
          jednej
          >
          > na punkt i to punkt wolno stojący. Zajęło mi to miesiąc (jeździliśmy w 2
          > osoby).

Rewelacyjny pomysł reklamowy!!! Gratulacje dla tego, kto to wymyślił. A tak
          przy okazji: chodzi o Express czy Dziennik Łódzki?
          • Gość: sd.f Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 80.51.250.* 16.05.04, 14:20
            Wiadomo - Express
      • Gość: corgan Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.chello.pl 16.05.04, 02:53
        Nie wiem czy to tylko legenda czy jest w tym ziarno prawdy. Zasłyszane do
        znajomego. Na pocz lat 90 lat jak do polski zaczęły wchodzić wydawnictwa
        niemieckie obsługą Polski z Hamburga zajmowała się przez chwilke studentka-
        praktykantka. Widząc polskie tłumaczenia niemieckich artukułów kategorycznie
        zakazała deklimacji nazw firm czyli nieuzywania słów typu "Siemensowi" "z
        Microsoftem" albo "z Lufthansą" gdyż jak się wyraziła "groziło to im [czyli
        Niemcom] procesem sądowym". Nie dała się przekonać ze 7 przypadków rzeczownika
        jest w j.polskim normalne. Aha! i pdoobno nie odróżniała od siebie języka
        czeskiego, słowackiego, polskiego i węgierskiego bo przeciez "wszystkie są do
        siebie takie podobne". hehe

Ja dostałem kiedys polecenie służbowe "bycia miłym" dla laski której posadę w
        moim dziale załatwił mój szef oraz "zakaz uwag krytycznych i zakaz odmawiania
        wykonywania prósb/polecen osób trzecich" od innych pracowników. tzn jak ktoś
        coś chciał [w sensie służbowym hehe] to natychmiast musiałem to spełnic.
        nieważne czy byłem zajety czy nie.

Kiedys pracujac w agencji rekl. dostalem polecenie wysłania gościowi faxem
        projektu kalendarza firmowego formatu A0 [84x119cm] w skali 1:1. Pół godziny
        zajeło mi przekonanie klienta, ze jesli ma fax formatu A0 to ew. bede w staie
        cos takiego zrobić :)
      • Gość: ala Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.neting.com.pl 16.05.04, 13:55
        moja dyrektorka od dwóch dni nie pokazywała się w pracy gdy zadzwonił prezes
        stwierdziłam, że muszę ją o tym poinformować. zadzwoniłam do niej na komórkę i
        mówię że dzwonił prezes a ona z krzykiem na to TO DLACZEGO MNIE PANI NIE
        POŁĄCZYŁA!!!!! ale miałam ubaw. dodam jeszcze że ta pani wyłączała komputer
        wyciągając wtyczkę z kontaktu!!!
      • Gość: Aśka Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: 80.51.250.* 16.05.04, 14:26
        A mój szef powiedział mi: proszę przepisać to co jest z pominięciem tego czego
        nie ma. Dobre, co?
        • Gość: sona Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 19:03
          Moja była szefowa poleciła zmienić oznaczenie na biurowej męskiej toalecie na
          koedukacyjną. Nie pomogło nawet tłumaczenie, że przecież na widoku są
          pisuary,co może panów nieco krępować. Toaleta damska oczywiście też była tylko
          ponoć za daleko od gabinetu pani prezes.
          • Gość: malwa Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 16.05.04, 19:54
            Promocja nowego modelu samochodu.

Wielka gala, klienci,vipy,stroje wieczorowe..
            dział marketingu-orgaznizacja całej imprezy (ja i 3 kolezanki,grzecznie z boku,
            ktos musi pracowac)
            zakonczenie- przemówienie prezesa, brawa, szampan itp...
            i nagle szef podekscytowany całym wydarzeniem mówi:
            A teraz drogie panie łapiecie sztalugi z flagami( stały z tyłu-2 m) biegiem!
            wpadacie na scenę i machacie RAZ W PRAWO RAZ W LEWO!!!!

myślałam ,ze padnę ze smiechu...

• Gość: malwa Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 16.05.04, 20:03
              jeszcze jedno

xxx zawołaj wszystkie dziewczyny do mojego gabinetu!
              ....
              Ostatni raz widzę te gołe brzuchy na wierzchu!!!!
              ( jedna z nas miała ciut przykrotka koszulke ;)))))
          • Gość: micron Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 27.09.04, 23:38
            wo wprawdzie nie polecenie służbowe, ale na drzwiach do toalety długi czas
            wisiały karki z napisami: "kupka obok" (obok była druga toaleta) oraz: "sikamy
            przy zamkniętych drzwiach!"
            • Gość: Koleżanka Re: Najgłupsze polecenie służbowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 00:31
              Ja miałam lepszy napis na toalecie... Bank, powazni ludzie.. na drzwiach
              napis "Toaleta nieczynna" na to pracownicy "To, że toaleta jest nieczynna, nie
              znaczy, ze ubyło tyłków. Codziennie około 15 kończy nam się papier, więc
              prosimy o więcej tej cennej taśmy" Ps... koleżanka zauwazyła to dopiero po
              trzech tygodniach... :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka