Gość: John IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.11, 17:44 spoko - przecież każdy może być prezesem: nikt nikomu nie broni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frankie goes to Prezesi się bogacą IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 20:01 Nie wiem jak jest w innych krainach, bo w Polszy im człek bardziej majetny tym większy burak częstokroć. Jak mój szef: luksusowy domek i bryka, a mentalnie obwieś w dresie ze złotym łańcuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Prezesi się bogacą 13.07.11, 21:01 Jak na mój gust, to 9 mln eur to całkiem przyzwoita pensja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle To Kaczyński obniżył takim podatki IP: *.ip.jarsat.pl 13.07.11, 21:06 Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Prezesi się bogacą 13.07.11, 22:21 po bankrutstwie Enronu jeden z analityków giełdowych sformulował zasadę, że im gorsza sytuacja firmy, tym wyższa pensja prezesa. Między innymi wskazywał na nieprzyzwoicie duże wynagrodzenie szefów AIG i banków inwestycyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś