Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak znaleźć pracę w policji

IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 24.05.04, 09:26
    jawna dyskryminacja, czyli jak mam smieszne 0,5 dioptrii wady wzroku to
    jestem za cienka zeby konkurowac z jakim niedouczonym kolkiem, ktory wepchnie
    swoja dupe do policji po znajomosci... no to sie nie dziwie, ze mamy taka
    policje buahahaha
    Obserwuj wątek
      • Gość: gaag niepokorna OK Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.itma.pwr.wroc.pl 24.05.04, 09:51
        Mialem okazje uczestniczyc w testach sprawnosciowych ok. pol roku temu.Jak
        zobaczylem ludzi, ktorzy przyszli zaliczac te testy oraz tych ktorzy je
        przeprowadzaja - wtedy doznalem szoku. Ich poziom umyslowy pozostawia wiele do
        zyczenia. Dzisiaj nie dziwi mnie to ze Policja strzela do ludzi z ostrej
        amunicji, a sam ciesze sie ze z Policja nie mam nic wspolnego. Pani niepaokorna
        (pozdrawiam) ma calkowita racje - w polskiej Policji w wiekszossci pracuja
        niedouczone kolki.
        • Gość: gekon Nie wiesz o co chodzi? :/ IP: *.kolno.jarsat.pl 24.05.04, 10:55
          >Ich poziom umyslowy pozostawia wiele do
          zyczenia.

Bo ONI potrzebują POLICJANTÓW, a nie ludzi myślacych. Takimi łatwiej
          manipulować. Wojskowe wzorce :)
        • Gość: jaga Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: 195.150.90.* 24.05.04, 11:09
          Podzielam opinie moich przedmówców. Ta cała rekrutacja to kpina. Jaknie masz
          wykształcenia prawniczego to kadrowiec nawet nie chce z Toba rozmawiać.
      • Gość: Robert Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.idea.pl 24.05.04, 10:00
        Witam,
        Rozumiem że jak mam szfagra złodzieja to mundur też nie dla mnie???
        To jest niesprawiedliwe!!!!!!!!
        A co do tych wolnych miejsc w policji, to już pewnie są zarezerwowane
        dla policyjnych rodzin!!!!(policyjne przydupasy)
        • Gość: yasiu5 Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.isdebna.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 10:29
          Nie masz racji z tymi policyjnymi przydupasami!!!!!!!!
          Mam znajomego w policji a staram się tam wstąpić już od 2-óch lat.
          A podobno rekrutacja trwa kilka miesięcy?!?!?!
          • Gość: hose Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 18:01
            a poco do policji mozna zostac złodziejem i wiecej zarabiac
      • Gość: PPP Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 10:57
        W Szczecinie, człowiek z ulicy nie ma szans na dostanie się do policji. Jeśli
        ktos sie taki znajdzie, to póżniej przypadkiem wychodzi na jaw ze jakis tam
        wujek jest komendantem.
        Praktycznie nie tylko w Policji, ale w całej POLSCE jest tak, że NIE WAŻNE CO
        UMIESZ TYLKO WAŻNE KOGO ZNASZ.
        Znam osoby, które nawet 3 lata starają się do policji, gdzie maja wszystkie
        papiery z pozytywnym wynikiem, a przyjecia jak nie ma dla nich tak nie ma.
        Chcą w Policji mieć super zdrowych, wysokich "bohaterów", a ile np. policjantów
        jest poniżej 175 cm wzrostu (co jest sprzeczne z Ustawą o Policji).
        Artykuł jest artykułem, ale rzeczywistość jest całkiem inna, bo w Policji jest
        jawna dyskryminacja, jeśli chodzi o przyjecia. Kto się ma dostać to się dostaje,
        bez wzgledu na swoje walory psychiczne i fizyczne. A to przecież nieprzekupni
        stróze prawa i porządku..., nieprawdaż
      • Gość: stefek Czy ktoś wie jak te testy sprawnościowe wyglądają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:08
        jak to wygląda? dużo osób w tym uczestniczy? jak się nie zrobi np. 1 ćwiczenia
        w danym czasie to co odpada się od razu? jak zrobię wszystkie ćwiczenia dobrze
        a np. nie podciągnę się ileś tam razy to od razy dziękujemy?
        • Gość: do stefek Re: Czy ktoś wie jak te testy sprawnościowe wyglą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:19
          stefek jesli chcesz sie czegos wiecej dowiedziec to mój gg 2165732
        • korzonekk Re: Czy ktoś wie jak te testy sprawnościowe wyglą 24.05.04, 11:19
          wyglada to tak:dostajesz kwitek od kadrowca ze masz sie zglosic w okreslone
          miejsce na godz. 7.30. Oprocz Ciebie przyjdzie tam zbieranina w wiekszosci
          polglowkow i miesniakow - ok. 250-300 osob i ustawi sie w kilkudziesiecio
          metrowej kolejce (jak testy zacza sie o 10 bedzie dobrze).Jest komplentny
          balagan i burdel.Aha jak nie masz butow zmiennych to mozesz od razu wyjsc albo
          wydlubywac resztki ziemi jakims ostrym narzedziem.Jak juz wejdziesz na sale
          wypuszcza Cie z niej (chyba ze do toalety - za ktora we Wroclawiu musisz
          zaplacic 2 zl. - i to Polska wlasnie). Jak odpadniesz na laweczce mowia Ci do
          widzenia i czesc. Drazek, pilke lekarska i test zwinnosciowy mozna 1 raz
          powtorzyc jak sie uda za 1 razem. Aha i jeszcze jedno. U nas prowadza to
          bokserzy z Gwardii, takze wdawanie sie z nimi w dyskusje nie ma wiekszego
          sensu. Pozdrawiam.
        • korzonekk Re: Czy ktoś wie jak te testy sprawnościowe wyglą 24.05.04, 11:21
          chcesz dowiedziec sie wiecej 2198340
      • Gość: K. Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:10
        Dzień Dobry! Własnie sie staram o prace w policji, etap rekrut. czyli test
        sprawościowy plus jeden z testów psych. ms przeszłam czekają mnie już tylko
        badania lekarskie plus rozmowa z psychologiem plus jeszcze jeden test. Bardzo
        wierze, że się uda!! I już w lipcu wyjadę na szkolenie. Prorytetem dla mnie
        jest też ukonczenie studiów. Studiuje nauki polityczne 4rok. Póxniej zamierzam
        robic doktorat... trzymjacie kciuki za mnie!!!:)
        • viking73 Re: Jak znaleźć pracę w policji 24.05.04, 13:46
          Gość portalu: K. napisał(a):
          - czeka(..) mnie, (...) rozmowa z psychologiem

Ciekawe, czy będzie Cię pytać, czy liczysz latarnie przy drodze;-)
        • Gość: wujekdobrarada@go2 Re: Jak znaleźć pracę w policji GOSC K. IP: *.lublin.mm.pl 01.06.04, 09:12
          GOSCIU K.daj znac na mojego emaila ja tez sie staram do policji i chce robic
          doktorat i w lipcu na szkoleje jechac,chcialbym pogadac.
      • seba2011 Re: Jak znaleźć pracę w policji 24.05.04, 11:29
        Czyli z wojskowa kategorią zdrowia "D" nie mam szans ???
        • Gość: ralf sam nie wiem, kto mowi prawde.... IP: *.staszew.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 12:43
          Czekam juz prawie 8 miesiecy za przyjeciem (etap selekcyjny zaliczony), Kadrowa
          mowi mi, ze w lipcu bedzie malo przyjec, mniej niz w marcu (a bylo ich 40), tu
          pisza, że bedzie ich 5 razy wiecej, sciema na maxa....... I tak dostaja
          sie "naj-naj..." wiecie o co biega.
          • Gość: Romper Masz kat. D? IP: *.acn.pl 24.05.04, 13:39
            ?
      • Gość: ROMPER KATEGORIA D IP: *.acn.pl 24.05.04, 13:37
        CZY OSOBNIK Z KATEGORIĄ D MOŻE BYĆ POLICJANTEM W KRYMINALNYM? POLICJA MA NIECO
        INNE WYMAGANIA NIŻ WOJSKO? JEST TU KTOŚ Z KADR POLICYJNYCH?
        • Gość: zsaku Re: KATEGORIA D IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 24.05.04, 13:50
          wszelkie informacje dot. przepisów, Policji itp. znajdziecie na stronie
          www.przepisy.e-box.pl/ jest tam rowniez forum dyskusyjne na którym
          mozecie wielu rzeczy dowiedzieć sie bezpośrednio od samych funkcjonariuszu
          • Gość: Romper Re: KATEGORIA D IP: *.acn.pl 24.05.04, 14:05
            Dzięki, ale już tam byłem, policjanci nie pracujący w kadrach nie są pewni jak
            to jest.
        • wielki_czarownik Z tego co wiem, to nie. 24.05.04, 14:20
          Musisz mieć A. Wyobrażasz sobie inwalidę goniącego bandytów? A kryminalka to nie jest zabawa a`la Sherlock Holmes gdzie trzeba TYLKO myśleć.
          • Gość: Romper Re: Z tego co wiem, to nie. IP: *.acn.pl 24.05.04, 14:32
            Inwalidę? Przecież powołuje się takich pod broń w czasie wojny.
            • wielki_czarownik No właśnie - w czasie wojny 24.05.04, 14:45
              Bo tylko wtedy są przydatni - jako mięso armatnie bez żadnej wartości bojowej.
              • Gość: Romper Re: No właśnie - w czasie wojny IP: *.acn.pl 24.05.04, 20:04
                Tylko wtedy przydatni, tak? A w jakim czasie pan przebiega 10 km? bo ja w 47
                min.
            • Gość: yhgg Re: Z tego co wiem, to nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:40
              hhhhh
        • Gość: Fafik Re: KATEGORIA D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:10
          Dzisiaj rozmawialem z kadrowcem we W-wiu. Musisz miec tzw. "czysta A" bez
          zadnych dodatkowych adnotacji.
        • Gość: Jarek Re: KATEGORIA D IP: 213.227.75.* 17.06.04, 08:34
          Mam podobny problem, też kategoria D. Powodem była astma, mam nowe wyniki
          badań, które pokazują, że choroba ustąpiła, czy jest jakiś sposób zmiany
          kategorii na A?
      • Gość: BUUU BROŃ DO ŁAPY TO KUSI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 13:54
        WIDAĆ WIELU SIĘ SKUSIŁO PO OSTATNICH DONIESIENIACH O ZMIANACH W POLICJI !!!!
        broń do łapy i mogĄ strzelać do niewinnych ludzi. o ku.wa co się w tym kraju
        będzie działo. SPADAM STĄD
        • Gość: mmroczka Re: wszystko mnie totalnie wpienia !!!!!! IP: *.net.pl / 80.51.216.* 29.06.04, 00:29
          każdy kręci jak tylko może!!! zawsze do czegoś się uczepią albo do
          okularów,albo złe studia czasem w ogóle ich brak. Sprawnościówki też nie
          pasują!! ale TRZEBA IŚĆ Z GŁOWĄ PODNIESIONĄ DO GÓRY i pokazać na co nas stać
          tych, którzy chcą być w policji. nie z dlatego tylko, że nie ma pracy i jest
          się po studiach prawniczych to już od, razu gdzie??? do policji. "DZIWNY JEST
          POLSKI ŚWIAT"
      • Gość: ekinom studenci studiów zaocznych moga starac sie o prac? IP: *.petrus.com.pl 24.05.04, 14:34
      • Gość: gosia Re: to chyba nie prawda IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 14:39
        w związku z ukazaniem się artykułu na ramach wyborczej postanowiłam zadzwonić
        do działu kadr policji w miescie w którym mieszkam i dowiedziałam się że
        żadnych przyjęć nie ma bo nie ma na ten cel pieniędzy, zaskoczeni tym faktem są
        również pracownicy policji
        • Gość: Romana To na pewno nie prawda! IP: *.pt-2.petrotel.pl 24.05.04, 14:52
          Potwierdzam Gosiu - ja pofatygowałam się osobiście i usłyszałam to samo.
      • Gość: POICJANT Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:54
        Do tego dochodzi jeszcze kilka etapów o których tu nie napisano -należy jeszcze
        doliczyć niesiące czekania na wakat(bez znajomości nie ma co próbować) i kurs
        podstawowy-10 miesięcy w warunkach skoszarowanych i dopiero wtedy można liczyć
        na przyjęcie
        • Gość: zych Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.com.pl / 195.205.11.* 24.05.04, 17:26
          Skierowanie na kurs podstawowy jest juz jednoznaczne z przyjeciem (trwa 4
          miesiace, pozniej kilka miesiecy kursu specjalistycznego).
          • Gość: Marysia Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.autocom.pl 25.05.04, 10:37
            Nie!!!!!!!!!!Bzdura!!!!!!!!!!!1
          • Gość: Fafik Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:13
            Bzdura^2. Szkolenie(-a) musizs ukonczyc, a czy dostaniesz pozniej etat to juz
            sprawa drugorzedna... niestety.
            • Gość: zych Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.tvgawex.pl 27.05.04, 08:38
              No to teraz ja napisze: BZDURA
              Nikt nie wysle cie na szkolenie, jesli nie bedzie mial dla ciebie wolnego
              etatu. Proste.
              A szkolenie owszem, musisz ukonczyc.
      • Gość: FUNKCJONARIUSZ Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:00
        WIADAĆ ŻE CYWIL PISAŁ TEN ARTYKUŁ KTÓRY NIE MA POJĘCIA O SPOSOBIE NABORU DO
        POLICJI NIE WIERZCIE ŻE TAK ŁATWO JEST SIĘ DOSTAĆ DO POLICJI
        NIE WIDZIAŁEM W TYM ARTYKULE WZMIANKI O MIESIĄCAZH CZEKANIA NA WAKAT,O
        BADANIACH METODĄ MULTI SELECT-KTÓRE ZDAJE MOŻE 20% A TAKŻE O KURSIE PODSTAWOWYM
        W POLICJI NIE JEST TAK KOLOROWO WIELU MŁODYCH LUDZI MOŻE SIĘ ROZCZAROWAĆ
      • Gość: grucha Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:00
        ja spełniam wszystkie "wymagania" (wykształacenie prawnicze, języki itp.), no
        może oprócz wujka komendanta (hihi) i kadrowa w mojej komendzie powiatowej
        nawet nie chciała ze mną rozmawiać (z tego co wiem, sama jest kompletnym
        matołem bez studiów)
      • Gość: jolita Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.mclink.it 24.05.04, 15:04
        Chcesz pracowac w policji? Idz, moze, jak bedziesz szczesciarzem, nie beda ci
        kazac strzelac do ludzi.
        • Gość: mgrinz Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:23
          popieram wątki początkowe, to firma "rodzinna" i tyle...
          plecy, plecy...
          sam pochodzę z pragi, dzielnicy znanej ;)))
          znam dresów co zostali policjantami i wielu "uczciwych i dobrych" co odpadli na
          testach psychologicznych,
          ciekawe jak to jest , że dres co kiedyś napadał na ludzi albo kradł, dziś nosi
          mundur,
          a żyjący zgodnie z prawem i zasadami absolwent politechniki dostaje parę razy
          opinię , że się nie nadaje i w dodatku jest to opinia sprzeczna ze stanem
          faktycznym,
          np. mój kumpel , który jest honorowym dawcą krwi, wakacje spędza opiekując się
          dziećmi z biednych rodzin na koloniach dostał opinię "nie umiejącego współczuć"
          i na tej podstawie odsunięty przez psychologa,
          ja , uważany wśród znajomych za osobę towarzyską zostałem odrzucony
          jako "odludek nie umiejący współpracować z innymi"...
          a może to przez dobre oceny na indeksach i po 2-3 obce języki w stopniu
          komunikatywnym ???
          bo ten wcześniej wspomniany dres. to umie tylko dać w mordę (jak jest z
          kumplami, bo sam to nie jest taki odważny) i nawyzywać kogoś słabszego
          fizycznie...
          ja nigdy nie miałem "chęci" bicia innych, on "z kolegami" doczepiał się moich
          słabszych kumpli "za wygląd - nie nosili dresów", a teraz on nosi mundur....
          sad but true
          no i znam paru "dobrych psów" - poszli na wcześniejsze emerytury...
          a niedawno rozmawiałem z jednym "z wymiaru sprawiedliwośći", pytałem, czy "coś
          zrobią w jednej sprawie", a w odpowiedzi usłyszałem "po godzinie 15 jestem
          cywilem, po co się narażać"... tak pracuje nasz "wymiar (nie)sprawiedliwości"...
          sam nie wiem, czy warto, ale jeszcze trochę "ideałów" mam w sobie i bardzo
          chętnie bym znów wystartował do policji, ale już utraciłem nadzieję, że
          bez "wujka" się uda...
          • Gość: mgrinz Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 15:33
            aaa i jeszcze jedno... w czasie MBS badający powinien być w sali, a nie
            wychodzić, bo wtedy są tacy co wyciągają kalkulatory !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Gerwazy Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:19
            Dodałbym jeszcze teścia ew. tatusia. Jak policja funkcjonuje możesz przeczytać
            na:
            www.policjainaczej.prv.pl

• Gość: darek Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.gsk.pl / *.gsk.pl 24.05.04, 15:36
        Spójrzcie na ogłoszenie na www.usc.gov.pl - inspektor w KWP Opole - wymagana 20-
        letnia praktyka w policji - kto spełnia to wymaganie ? Nikt. Policja istnieje
        w tym kraju od 15 lat. Przykład naboru - swoich.
        • Gość: Trippin Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.04, 15:56
          niezle spostrzezenie, komentarz tez bardzo dobry. 20-letnie doswiadczenie
          oznacza, ze ktos FACHU uczyl sie za Kiszczaka. no, jest powod do dumy, bo z
          Kiszczakiem sam MICHNIK sie bratal...
          w tym kraju to dopiero za 50 lat bedzie normalnie
        • Gość: gosc Marcin Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 24.05.04, 17:32
          posluchaj inteligencie Darku Inspektor w KWP Opole jest pracownikiem sluzby
          cywilnej a nie policjantem Zastanow sie trzy razy zanim cos skomentujesz
      • Gość: Cooper Cop CZY MOZE KTOS JASNO POWIEDZIEC?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 16:45
        Czy moglby mi ktos jasno powiedziec, tak na 100 % czy wada wzroku rzeczywiscie
        calkowicie dyskfalifikuje??!! Ja widzialem policjantow w okularach! Mam wade -2
        nie jakies tam denka od sloikow, zadnego astygmatyzmu itp. Zwykla wada. Nie
        nosze okularow, tylko kontakty. Jestem wysportowany, ten test nie bylby dla
        mnie problemem, biegam (100 metrow w niecale okolo 11 sekund)i plywam. Studiuje
        ekonomie, znam dwa jezyki, planuje nauke trzeciego. I nie wierze, ze przez taka
        glupote moglbym odpasc!
        • Gość: Rodan pare odpowiedzi IP: *.toya.net.pl 24.05.04, 19:15
          Nieprecyzyjnie napisano w artykule. Wada wzroku ktora cie dyskwalifikuje
          calkowicie to powyzej -6 lub +6 - tak jak na komisji wojskowej powyzej tej
          granicy dostajesz D. Aha co do wczesniejszych pytan to MUSISZ miec kat A.
      • Gość: rafal CHCESZ MORDOWAĆ BEZKARNIE ? WSTĄP DO POLICJI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 17:04
      • Gość: rafal CHCESZ MORDOWAĆ BEZKARNIE ? WSTĄP DO POLICJI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 17:04
      • Gość: Patton I te wszystkie wymagania za maks. 87$ tygodniowo? IP: *.union01.nj.comcast.net 24.05.04, 17:43
        Ten kraj jest absolutna paranoja. Chca dac nowe, prawie dayktatorskie
        uprawnienia policjantom, ktorzy zarabija po ciezkich studiach prawniczych 87,5
        USD tygodniowo? Moze za dlugo mieszkam w Stanach, ale czy ktos po tamtej
        stronie wielkiej wody moze mi wytlumaczyc jak mozna przezyc (nie mowiac o
        utrzymaniu rodziny) za 12.5 USD dziennie, czyli za 50 zl.? Absolutna paranoja!
        • Gość: mgr inż Re: I te wszystkie wymagania za maks. 87$ tygodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 09:21
          oh, mr. Patton, i earn 35 PLN / day
          lub krótko mówiąc...
          50 zł dziennie - chciałbym tyle zarabiać...
          bo mam 800 / miesięcznie, a mojej "firmie" to i tak nieźle, bo niektórzy
          pracownicy mają 600
          a niedawno na innym forum jakiś pies się skarżył, że ma tylko 1800 na rękę...
      • Gość: Ferdynand K. Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 17:45
        Mam pytanie! A jak znalazł się w policji STĘPIEŃ /ten z 13-tego
        posterunku/,przecież on ma soczewki jak lornetka!
      • Gość: SHE Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.05.04, 17:47
        Z TA WADA WZROKU TO JUŻ PRZEGIECIE. CIEKAWE JAK SIĘ ZACHOWAJĄ CI, KTÓRZY TAK
        DURNE PRZEPISY WYMYSLILI JESLI KTÓRYŚ Z POLICJANTÓW PO PARU CZY PARUNASTU
        LATACH SŁUZBY BEDZIE MIAŁ GORSZY WZROK? WYRZUCĄ GO PRACY? NIE SĄDZE, W KAZDYM
        BĄDŹ RAZIE JAKOS NIE WIDAC TEGO PATRZĄC NA POLICJANTÓW NA NASZYCH ULICACH...
      • Gość: majoir czy z kategorią D można zostać policjantem ??????? IP: *.tsi.tychy.pl 24.05.04, 17:59
        Przecież policja i to wysyła do swoich lekarzy na badania , i to powinno byc
        podstawą !!!!!!!!!jak to jest czy ktoś wie ?????????????????
        • Gość: RODAN TYLKO KAT A !!!! IP: *.toya.net.pl 24.05.04, 19:17
          to jest pierwsze sito "lekarskie". Jak cwaniaku uciekles przed wojskiem to teraz
          cierp.
          • Gość: POLICJANT GUZIK PRAWDA Z "D" TEZ MOŻNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 16:43
            JA MAM "D" I JESTEM A CAŁY WIDZ POLEGA NA TYM ŻE PLICJI NIECHCE SIE BADAĆ OD
            NOWA WSZYSTKIEGO BO NIE MA KASY NA TO I NAJŁATWIEJ Z "A" IM BRAĆ, A PO DRUGIE
            JEST USTAWA Z MAJA BODAJŻE 2003 ROKU MÓWIACA O TYM , IŻ SŁUZBY TAKIE JAK URZAD
            CELNY, ABW, BOR, STRAŻ GRANICZNA , POLICJA , MAJA SWOJE KOMISJA LEKARSKIE I
            NIKT NIE MA PRAWA W INGERENCJE KAT WOJSKOWEJ , KATEGORIA WOJSKA JEST TYLKO DO
            PRACY W WOJSKU I NIKOGO NIEPOWINNA OBCHODZIC , POSIADAM PISMO OD KOMENDANTA
            GŁÓWNEGO Z DANYMI ITP ,TAKŻE JATE TO WYMYSŁ NASZYCH URZĘDASÓW Z DAWNYCH CZASÓW
            KTRZÓRZY SĄ NIEDOKSZTAŁCENI W KIRUNKU PRAW I OBOWI.AZKÓW SWOICH , PRZYKRO
            MI ,ŻE NIEPOTRAFIA MYSLEĆ I ROBIĄ TO CO IM SIE KARZE :(, JA SIĘ DOSTAŁEM ALE PO
            WIELKICH TŁUMACZENIACH I POKAZYWANIU PISMA Z WKU, WIEM ILE TO KOSZTUJ EBO ONI
            NIBY I TAK WIEDZĄ SWOJE ALE JAK TRAFICIE NA KOGOS MADREGO TO GRATULACJE ALE TO
            JEST BARDZO TRUDNE SZCZEGÓLNIE W POLICJI I BARDZO CIĘŻKO IM TO NAŚWIETLIĆ BO
            JAK IM NIKT NIE KAZE TO NIEPOMYŚLĄ NORMA Z CZASÓW , BO KTO TAK PRACUJE JAK NIE
            CI Z CZERWIENI , ALE ŻYCZE SZCZĘŚCIA JA TRAFIŁEM NA NORMALNYCH
            • mac.card Re: GUZIK PRAWDA Z "D" TEZ MOŻNA 13.11.04, 11:41
              Nie mogłem się oprzeć, żeby nie skomentować wypowiedzi POLICJANTA.

Jak łatwo jest krytykować, że gdzieś tam pracują durne urzędasy z dawnych
              czasów, niedokształceni. Łatwo. Tym łatwiej kiedy samemu prezentuje się poziom
              taki jak POLICJANT. Braki w ortografii zapewne wytłumaczy dysleksją, dysgrafią,
              dysortografią, albo jakąś inną dys...coś tam. Ale jak wytłumaczy elementarny
              brak znajomości netykiety.

Panie Boże, strzeż nas przed takimi policjantami. Jak on napisze protokół?
              WIELKIMI LITERAMI?
      • Gość: petitka Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 19:37
        Pod koniec sierpnia ub. roku zdalam egzamin sprawnosciowy. Dwa tygodnie pozniej
        zdalam wszystkie testy psychologiczne. Przez cztery kolejne miesiace mnie
        zwodzili, kiedy dzonilam. Najpierw komendant byl chory, a do komisji
        lekarskiej dopuszczali jedynie po rozmowie z nim. Komendant byl na zwolnieniu
        we wrzesniu, w pazdzierniku i w listopadzie. I za ktoryms razem kadrowiec sie
        sypnal, ze przed jego pojsciem na zwolnienie dwie osoby bly na rozmowie i
        przeszly dalej. Zapytlam kto te osoby typowal i uslyszalam: ja. Powiedzialam
        dziekuje uprzejmie, przynajmniej wszystko wiem. Pod koniec stycznia dostalam
        odpowiedz: w zwiazku ze zmiana przepisow bla, bloa bla.
      • Gość: Troy Re: Jak znaleźć pracę w policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 21:55
        A w czym przeszkadza płaskostopie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka