Dodaj do ulubionych

Darmowe szablony CV

20.10.12, 13:11
Zapraszam po darmowe szblony CV. Wejdź na stronę www.kuzniarozwoju.pl
Obserwuj wątek
    • jannowicki2505 Re: Darmowe szablony CV 11.01.13, 10:40
      Ja z kolei polecam www.cvw5minut.com/ . Można stworzyć naprawdę fajne CV, sprawdzone!
      • tobiasz4242 Re: Darmowe szablony CV 24.03.13, 20:27

Ja korzystałem z portalu goodcv.eu/ naprawdę sporo ciekawych wzorów cv mają.

meble kursy żeglarskie mazury
        • tobiasz4242 Re: Darmowe szablony CV 10.08.13, 22:21
          Ja zarabiam 4000 i nie narzekam sprzedaje kawę na rynku

[url=http://mnmedia.pl/]pozycjonowanie stron Mińsk Mazowiecki[/url]
        • tomcy1 Re: Darmowe szablony CV 12.03.14, 23:33
          fajna strona i maja niedrogie szablony. a widziales kreator cv na interviewme.pl/ ? maja drozsze szablony cv ale mozna je dostac za darmo, a niektore sa naprawde ciekawe
        • tomcy1 Re: Darmowe szablony CV 06.06.14, 19:39
          a znasz jakies darmowe serwisy? ja tu znalazlem fajne szablony cv ale najlepsze sa platne :(
          interviewme.pl/szablony-cv-galeria
    • calaveras Re: Darmowe szablony CV 28.03.13, 14:06
      Ja z kolei szczerze polecam cvwzor.com
      Atrakcyjne i profesjonalne wzory.
    • pracastala.pl Re: Darmowe szablony CV 12.04.13, 16:07
      Witam.
      Ciekawie to wygląda.

Pozdrawiam
      • tobiasz4242 Re: Darmowe szablony CV 26.05.13, 13:40
        Można zapytać co tak ciekawe wygląda

www.megainwest.pl
        • wojtekkijanski Re: Darmowe szablony CV 01.03.14, 20:33
          Na googcv.eu jest opcja wybrania angielskiego cv. Wie ktoś może czy oni tłumaczą polski na angielski czy trzeba wpisywać angielskie słowa ???

do angli transport meble hotelowe producent mińsk
          • olaszym86 Re: Darmowe szablony CV 19.09.14, 14:23
            Akurat z tym serwisem nie miałam styczności, ale za to widziałam, że na interviewme.pl oferują usługę tłumaczenia CV, ale też i listu motywacyjnego. Może warto spróbować :) A jeśli skorzystałeś z usług goodcv to daj znać jakie efekty
            • szaron1 Re: Darmowe szablony CV 28.01.15, 00:21
              NIE POLECAM szybkie cv!!! Konto premium to oszustwo; mimo opłacenia i kilku maili z mojej strony, nie odblokowały się funkcje premium. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony serwisu na próby wyjaśnienia sytuacji. Typowi internetowi złodzieje.
    • piot197 Re: Darmowe szablony CV 01.02.15, 23:43
      Całkowicie za darmo, 25$ na zachętę codziennie nowe i proste zadania do wykonania, sprawdź!!! bit.ly/18FsM1w Ciekawość nic nie kosztuje. ?
      • wojtekkijanski Re: Darmowe szablony CV 02.07.15, 21:36
        150 zeta za cv to chyba przesada :)

[url=http://www.mpi-systems.pl/kategoria/20/pompy.html]www.mpi-systems.pl/[/url]
        [url=http://www.ksiegowosc-piaseczno.eu/]ksiegowosc-piaseczno.eu[/url]
        • kwiatek884 Re: Darmowe szablony CV 15.03.18, 12:18
          a co uważacie na temat zdjęć w CV? Czy są jakieś uniwersalne wytyczne?
          • remigius991 Re: Darmowe szablony CV 20.03.18, 10:52
            Na tym blogu list-motywacyjny.pl/jakie-zdjecie-w-cv/ jest praktyczny poradnik dotyczący wszelkich aspektów związanych z przygotowywaniem CV i listu motywacyjnego. Zdjęcie najlepiej sobie zrobić takie profesjonalne, biznesowe. Ważne żeby było raczej do ramion, a nie całą sylwetka i lepiej odpuścić sobie mocno kolorowe ciuchy. Wiadomo, że zdjęcia z imprez itd. odpadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka