Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca doradcy w Money Expert S.A. ?

10.01.12, 13:01
    Witam,
    podczas drugiego etapu rekrutacji dano mi do zrozumienia, że firma jest zainteresowana moją osobą, zresztą wzajemnie. Mam podjąć decyzję, czy chcę pojawić się na ostatnim t.zw. finalizacyjnym spotkaniu, które jest już właściwie dobiciem pieczęci.
    Czy może ktoś podzielić się ze mną rzetelną opinią z perspektywy zatrudnionego w tej firmie, albo w ogóle znający branżę doradczą ? Dodam, że jestem świeżo upieczoną absolwentką ue i poza pojęciem o instrumentach bankowych mam tez trochę doświadczenia w handlu, szczególnie bezpośrednim.

Dziękuję za info
    Mała Polka
    Obserwuj wątek
      • Gość: Boris Praca w Money Expert S.A. ? IP: *.bsi.3s.pl 10.01.12, 15:30
        wiem jedynie, że system wynagrodzeń jest prowizyjny, a właściwie mieszany. firma już od dłuższego czasu na rynku więc nie jest to żaden fajans finance ;) patrząc z perspektywy banku-mojej pracy i rynku, na dzień dzisiejszy może być ciężki kawałek chleba. Jakie warunki ?
      • Gość: MaxKolonque Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.sileman.net.pl 10.01.12, 18:26
        Musisz mieć zmysł handlowca i dużo samozaparcia. Branża dla najlepszych, jeżeli masz analityczny umysł, łączysz fakty i potrafisz odrobinę przewidywać, ale przede wszystkim współpracować z bankami to jak najbardziej polecam. Sama firma ? Ciężko się wypowiadać poza tym, że wiem że jest punkt u mnie w mieście
      • Gość: Redbulleye Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 23:04
        jestem w srednio stalym kontakcie z kolega ktory przeszedl do me z of (zainteresowani wiedza ocb) ja zostalem. trafil zajewpyte klientow i ma jak paczek w masle bo zalatwil jednemu kredyt, to sie roznioslo itd juz lancuszek mu sie zrobil. o to tez ogolnie biega w doradztwie ktore jest wlasciwie nietypowym handlem ze trzeba sprzedawac skutecznie i robic sobie siec klientow. jak nie jestes z krk to powo;)
      • Gość: Deuter Doradca finansowy ME IP: 67.159.36.* 11.01.12, 00:25
        Money Expert ok, ale problematyczna jest koniunktura aktualnie. Z karierą to na dwoje babka wróżyła...
      • fair.play Bez pracy nie ma Kołaczy 11.01.12, 12:49
        Doradca finansowy to akurat przypadek pracy prowizyjnej zatem im więcej i lepiej zrobisz tym więcej tych kołaczy będzie. Firma posiada tytuł dobrego pracodawcy zatem warto spróbować, zważywszy że to początek Twojej kariery.
      • Gość: Ania_Kołkiewicz Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 67.159.36.* 11.01.12, 16:45
        Pracowałam na przełomie 2008/09, okres kryzysu i podziałałam aż 3 miesiące. Ponieważ nie miałam stałej umowy to sobie podziękowaliśmy, ale w przyjaznej atmosferze. Dla mnie przeciętna firma, szału nie ma, warto spróbować.
      • mala.polka Praca w Money Expert - Ile się zarabia ? 11.01.12, 19:38
        Witam dużo pozytywnych opinii czytam i takich wynikających bardziej z obecnej sytuacji. Dzięki za informację. Czy ktoś wie w jakich granicach się zarabia ?
        • Gość: Białystox Godne zarobki i $$$$$$ w ME IP: 95.154.230.* 11.01.12, 21:02
          na początku nie wyjdziesz z 2 chyba, że przyfarcisz i szybko zbudujesz sieć. wszystko zależy od prowizji czyli zamożności klienta i ilości sprzedanych instrumentów. Tak naprawdę to możesz i 10k zarobić jak przyjdzie do Ciebie kulczyk po poradę i mu zmontujesz kredyt, albo fundusz na parę baniek ;D Myślisz, że przyjdzie ?
          • mala.polka Re: Godne zarobki i $$$$$$ w ME 12.01.12, 00:29
            no właśnie słyszałam i czytałam dużo w necie, że z zarobkami bywa różnie i wcale nie jest tak kolorowo. Ponieważ wszyscy doradcy na początku czy to w ME, Expander, Open Finance swój dochód opierają głównie o prowizje i czy to nie jest tak, że bez klientów zobaczę wielkie "0" po jakimś czasie?
            • Gość: Białystox Re: Godne zarobki i $$$$$$ w ME IP: 95.154.230.* 12.01.12, 10:43
              Wszystko zależy gdzie aplikujesz, tu ma znaczenie region i szef a do tego Twoje doświadczenie i przydatność. Napisz coś więcej.
      • Gość: Archon Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.wnoz.us.edu.pl 12.01.12, 16:01
        polecam ale uważaj na umowe.
        • Gość: neutralnie-happy Pracuj i ucz się ME IP: 95.154.230.* 12.01.12, 16:21
          akurat miałam okazję pracować, ciężko powiedzieć jakie odczucia dla mnie 4/5 może to nie robota dla mnie. Problematyczna podstawa, ale super premie i prowizje. Trzeba mieć zmysł handlowca i handlować tak jakby każdy instrument był Twój i zarabiał dla Ciebie. To nie jest robota dla tych co chcą 8h na pudlu poprzewijać ploteczki.
      • Gość: quatro80 Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.232.251.226.atman.pl 12.01.12, 21:03
        nadal pracuje w ubezpieczeniach samochodowych, ale jestem lotny czyli bez biura i na wlasnej dzialalnosci. fakt, ze wspolpracuje z roznymi posrednikami ale zusamen do kupy mozna zarobic. dziewczyny z punktow tak fajnie juz chyba nie maja, ale glowy nie dam.
        • Gość: BarszczZielony Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 21:59
          dziewczyno sie zastanow lepiej nad inna branza, moze na handel ale obwozny. kredyty dla bogaczy, teraz sredniaki juz nie dostana marzen na kreske a to oni nakrecili rynek posredniakow. chyba,ze na krotko zdobyc doswiad zenie i wio.
      • Gość: Łajka Money Expert Praca IP: 67.159.5.* 13.01.12, 01:37
        to napisz czy byłaś i czy się na trzecim etapie kończy bo właśnie wysłałam cv.
        • fair.play Money Expert Praca 13.01.12, 17:03
          problem umowy to zupełnie inna historia. bez względu na rodzaj pracy i pracodawcę warto pilnować jakości umowy. Mimo, że mają tytuł inwestora w kapitał ludzki, to zawsze można więcej wyciągnąć z pracodawcy ;)
        • Gość: dante Re: Money Expert Praca IP: 67.159.5.* 15.01.12, 19:16
          a w jakim regionie jest znowu nabor?
          • Gość: Mastricht Re: Money Expert Praca IP: *.techentrance.com 01.03.12, 03:24
            warszawa mimo, że ucinają punkt, to nadal jest zapotrzebowanie
            • Gość: Łajka Re: Money Expert Praca IP: *.1and1.pl 01.03.12, 03:26
              Holiday Inn jest już zamknięty czy nadal reorganizują ?
        • Gość: dixixixi Re: Money Expert Praca IP: *.torservers.net 02.05.12, 13:54
          Gość portalu: Łajka napisał(a):

> to napisz czy byłaś i czy się na trzecim etapie kończy bo właśnie wysłałam cv.

Dziwne, mi na drugim podziękowano ze względu na moje oczekiwania finansowe. Już na pierwszym jednak dostałam konkretną ofertę pracy w money expert.
      • Gość: kredytobiorca Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.ecatel.net 14.01.12, 06:31
        czy aby to jest bezpieczne ? czy można na tym zarobić ?
        • Gość: benek Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.e-wro.net.pl 14.01.12, 22:41
          Byłem doradcą finansowym w dużej firmie i powiem tak-było cięzko!
          Raz pogryzły mnie psy jak pojechałem na osiedle i chodziłem po domkach aby ludzi zachęcic na fundusze inwestycyjne! zresztą jednen człowiek, którego udało mi się namówić, znalazł mnie i...chciał mnie pobic, bo stracił ok. 50% kapitału. Ja mu na to, żeby własnie teraz zainwestował, bo tak nas uczyą na szkoleniach, że ludzie mają ciągle mieć poczucie, że to najlpeszy czas na inwestycje. I wtedy ten gościu powiedział, że mi...wpier***i! Uciekałem, az zgubiłem jednego buta! Generalnie, to nie polecam!
          • Gość: kamyk Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 03:06
            dobry motyw z tym butem kolego. jak sprzedawales fundusze obwoznie to nic dziwnego, ze ci chcieli urwac leb. money expert to troche inna bajka, bo to klient lrzychodzi do ciebie, inny target i instrumenty. robie w konkurencji z tej samej polki i polecam jezeli masz cel w zyciu i samozparcie.
            ps tobie ziomek bez buta, powo w zyciu :)
            • Gość: skywalkerLDZ Praca w Money Expert S.A. ? IP: 95.154.230.* 15.01.12, 16:07
              nie jest sztuka zajac sie czyms kiedy jest na to wznoszaca koniunktura. robota jak kazda inna, duzym plusem ciagly kontakt z ludzmi i zarobki uzaleznione od skutecznosci.
          • 88radzio Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 15.01.12, 19:34
            dajcie jakieś konkrety. też wysyłałem cv w zeszłym tygodniu w odpowiedzi na ogłoszenie. Jakie tam są realne warunki ? Podajcie jakieś widełki jeżeli ktoś wie dla początkujących, z jakiego pułapu się zaczyna i czy można coś negocjować.

88Radzio
            • Gość: Koniec_Niedzieli Praca Money Expert IP: *.ecatel.net 15.01.12, 19:46
              Co chcesz wiedzieć Radzio ? Dowiesz się po pierwszej wypłacie. Ile się naj***esz tyle dostaniesz - teoretycznie. Kwestia dobrej umowy, nie licz na niewiadomo co. Fakty i mity o zarobkach w tej branży przyciągają wszystkich, ale śmietanka tylko dla najlepszych.
              • Gość: dragon88 Re: Praca Money Expert IP: *.nixip.net 02.05.12, 21:14
                Ja mam taką opinię, że żadna praca nie hańbi bo niektórzy już wspominali tutaj, ze nei warto, że to system prowizyjny, że to dla ambitnych i zażartych. Z tym ostatnim się zgodzę, bo do takiej pracy byle gimnazjalista się nie nadaje. Z tego też poniekąd wynika ten system prowizyjny, bo taki jest przeznaczony dla odpowiedzialnych osób. I taki system będzie coraz częściej wykorzystywany, kapitalizm :)
            • Gość: Dawno i prawda Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 21:49
              Pieniądze były są i będą ale tu kolego trzeba być dobrym, a żeby to sprawdzić trzeba spróbować bo cechy potrzebne od bycia doradcą wychodzą z początkującego w praniu.
              • fair.play Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 16.01.12, 00:28
                2k na początek ? w me może tyle zrobisz...
            • 88radzio Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 16.01.12, 10:56
              to za 2 tysiące ile trzeba sprzedać usług ? jest jakaś stała marża, czy w zależności od produktu (kredyt/ubezpieczenia) ?
              • fair.play Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 16.01.12, 13:15
                heheh to Ty się podziel tą wiedzą z Nami. Co do ME się nie wypowiadam tylko całej branży - nie ma żadnych widełek ani reguł. Jesteś dobry zgarniasz dolary, jesteś przeciętny - ruble. To nie jest praca na budowie, gdzie jeden robi, drugi udaje, trzeci śpi, czwarty na rewirze i wszyscy mają równo po 10/h. Sam sobie w takiej robocie żaglem, sternikiem...księgowym ;)
                • Gość: L-egia Praca w Money Expert S.A. ? IP: 74.63.112.* 16.01.12, 16:19
                  chyba powinniście być bardziej powściągliwi. Pro przytuli 4, ale już z dobrą handel nawijką. Młody musi się dużo nauczyć na 2 tysiące...oczywiście mówie tu u punktach jak Money Expert, Expander itd.
                  • fair.play Praca w Money Expert S.A. ? 17.01.12, 10:35
                    myślę że 2 to jest takie graniczne dla wielu Polaków, stąd ta kwota
                    • Gość: Wroclawiak Re: Praca w Money Expert S.A. ? IP: *.psychz.net 01.03.12, 02:15
                      nie wiecej niz dwa na reke
                  • mala.polka Praca w Money Expert S.A. 19.01.12, 11:20
                    Ciekawa jestem waszych opinii, w przyszłym tygodniu mam rozmowę. Te 2 na rękę w odpowiedzi do komentarzy to bym chętnie na początek wzięła ;)
        • Gość: mikeys Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 109.169.37.* 02.05.12, 17:52
          Gość portalu: kredytobiorca napisał(a):

> czy aby to jest bezpieczne ? czy można na tym zarobić ?

bezpieczne jest w 100% bo to nie jest żadna lichwa, ale czy zarobisz w Money Expert, to już inna sprawa.
          • Gość: liliputek Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 199.87.234.* 02.05.12, 20:46
            hahah no nie wiem, jak babola klientowi zrobisz to zawsze może Cie trafić na mieście ;) żartuję, ale trzeba jednak mieć łeb na karku kiedy się dysponuje setkami tysiąców klienta.
        • Gość: Agnieszka_Dembczuk Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 66.90.104.* 02.05.12, 18:01
          sprawdź sobie bezpośrednio na stronie moneyexpert.pl/oferty_pracy a najlepiej to uderz do miejscowego punktu i zapytaj o oferty, albo ogólnie o warunki.
          • Gość: ukrop Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 69.163.40.* 02.05.12, 22:21
            dzięki za link, ale na doradce to wszyscy szukają :?
      • Gość: BonaTyaraLPG Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.12, 11:08
        idealne rozwiązanie, żeby się podszkolić i uderzać bezpośrednio do banku. na początku trzeba zapłacić frycowe, ale z czasem warto przejść bliżej źródła. ludzie dywagują nad płacami..."Do roboty..."(Kazik, 12 groszy)
        • Gość: GASGASGAS Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.bib.wnoz.us.edu.pl 17.01.12, 13:25
          @ BonaTyaraLPG - 4 grosik dla władzy !

mocno przereklamowani, ale wyżyć się da. takie fakty o doradcach !
          • Gość: Dave666 Praca w Money Expert S.A. ? IP: 67.159.36.* 17.01.12, 18:49
            "Jeżeli ktoś jest ekspertem w obrocie moich pieniędzy to jestem to ja" Dopóki nie dojdziesz do tego samego wniosku nigdy nie będziesz dobrze zarządzać cudzymi pieniędzmi. Najważniejsza jest satysfakcja i Twoje kompetencje,później ie rozmawia o pieniądzach.
        • Gość: maka Money Expert praca w banku IP: 74.221.212.* 02.05.12, 12:06
          No tak, na pewno jest łatwiej szukać pracy w banku z takim doświadczeniem, ale jak ktoś szuka w obsłudze klienta. Na głębsze struktury nie ma szans raczej.
      • Gość: rakietka79 Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 21:17
        Jezeli potrafisz kręcićlody to jak najbardziej. Ale do bycia doradcą potrzebna jest wiedza, nie mozna doradzać bez niej. No i oczywiście samozaparcie Money Expert czy OFinance jak najbardziej bo to top.

• Gość: Katka Praca w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 21:09
          czy do pracy w Money Expert potrzebne jest wyższe wykształcenie ?
          • fair.play Praca w Money Expert ? 20.01.12, 01:18
            raczej tak, ewentulnie w trakcie studiów związanych z finansami i bankowością. Money Expert to nie bank PKO, chociaż i tam zdarzają się kariery Nikosia ;)
            • Gość: gandalf Re: Praca w Money Expert ? IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.12, 14:04
              oczywiscie, ze nie. nie ma zadnej regulacji, na potwierdzenie przyklad mojej znajomej, ktora studiowala ekonomie i na 5 roku pracowala na polowke etatu. zatem kwestia dogadania z managerem
              • Gość: sundayka Re: Praca w Money Expert ? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 12:46
                a po innych kierunkach do money expert, albo inne stanowisko?
                • fair.play Praca w Money Expert ? 23.01.12, 00:03
                  raczej tak, chociaż rynek jest przesiąknięty magistrami i tytuł stracił znaczenie. można dlatego polecić taki kierunek rozwoju i kariery dla ludzi znających swoją wartość, a odrzucających standardowe ścieżki, awansowane zgodnie z Bóg wie jakimi zasadami i inne cechy prekorporacyjne.
                  • Gość: actatar Praca Money Expert IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 18:40
                    Praca w doradztwie money expert, openf albo expandrze to najlepszy sposob na rozwoj na poczatkowych szczeblach kariery. Jezeli srednia krajowa nie bedzie ci wystarczala i bedziesz ambitna to idziesz dalej do firm, ktorych instrumenty defacto sprzedajesz czyli do-bankow.
                    • mala.polka Praca Money Expert 23.01.12, 20:01
                      dzieki, troche prozaicznie ale czy ktos wie czego sie dokladnie spodziewac?
                      • mala.polka Praca Money Expert 23.01.12, 20:03
                        Na rozmowie kwalifikacyjnej.

> dzieki, troche prozaicznie ale czy ktos wie czego sie dokladnie spodziewac?
                        • Gość: brukselka Praca Money Expert IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 22:57
                          dotarłam do dwójki, niestety nie zaprosili mnie na trzecią finalną. szkoda, no ale cóż. na finalnej rozmowie to już chyba tylko negocjacja warunków...
                          • Gość: Basia Praca Money Expert jak wygląda rekrutacja IP: 173.0.61.* 02.05.12, 12:09
                            Hej, mogłabyś coś więcej napisać o rekrutacji w money expert ?
                            • Gość: I tyle będzie Re: Praca Money Expert jak wygląda rekrutacja IP: *.static.edis.at 02.05.12, 18:43
                              korporacyjny standard...
                              • Gość: Pendrake Re: Praca Money Expert IP: *.hotspotchat.net 02.05.12, 21:22
                                jaka tam korporacja, gdybyś do pko aplikował, to rozumiem ale money expert jest za krótkie w uszach i nie ma jeszcze takich struktur.
                • Gość: technix Re: Praca w Money Expert ? IP: *.static.edis.at 01.03.12, 03:12
                  finanse, bankowość i pokrewne, najlepiej po ekonomicznej lini
                • Gość: Rafik Re: Praca w Money Expert ? IP: 204.12.225.* 01.03.12, 03:14
                  marketing i zarządzanie, też są ok
                • Gość: Ariel Lubowicz Re: Praca w Money Expert ? IP: 174.137.63.* 01.03.12, 03:16
                  jeżeli masz wiedzę, to nawet po prawie, oczywiście jak się potrafisz sprzedać odpowiednio.
        • Gość: MoneyExpert Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.de 29.02.12, 23:53
          Szukasz dobrej pracy, tylko czy cię stać na taki wysiłek? Praca jest bardzo dobra, niestety trzeba przejść długie szkolenia i wypocić trochę łez...
        • Gość: Abraham Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 109.169.37.* 29.02.12, 23:55
          rzeczywiście jest niezła praca, ale niestety nie jest to robota w budce z lodami jak niektórzy sądzą.
        • Gość: Miuosz Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.twikamdns.com 29.02.12, 23:57
          zawsze warto spróbować pracy w Money Expert
        • Gość: Maki Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.twikamdns.com 01.03.12, 00:25
          i bardzo dobrze, niech robią na te kredyty. nic do końca nie jest uczciwe !
        • Gość: grażyna.wolszcak Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.itypo.nl 01.03.12, 00:30
          wszyscy ciekawscy, a nikt nie chce robić, standard w polskich realiach. polecam skończyć szkołę i aplikować, a później się wypowiadać
          • fair.play Money Expert praca ? 05.03.12, 02:33
            money expert ? ciekawe kiedy nadejdzie fuzja ?
            • Gość: Kalhstrom Re: Money Expert praca ? IP: 176.31.222.* 02.05.12, 11:53
              chyba już się dokonała ? Jakoś cicho i żadnych opinii w necie.
              • Gość: daktyl0 Re: Money Expert praca ? IP: *.torservers.net 02.05.12, 17:47
                Opinie to możesz szukać wśród klientów najlepiej, a fuzja już dokonała się jakieś dwa miesiące temu. Czy Money Expert z tego coś ugra to czas pokaże.
                • Gość: aliorebanq Re: Money Expert praca ? IP: *.proxnetwork.com 02.05.12, 22:05
                  wątpie, to raczej sztuka dla sztuki...
        • Gość: Gandalf Money Expert IP: *.shootoffers.com 01.03.12, 00:55
          niestety trzeba się narobić i mieć wiedzę, za friko niestety nikt nie daje medali.
        • Gość: WNoZ Money Expert IP: *.210.77.15.as42926.net 01.03.12, 01:12
          byłem na rozmowie, nie polecam, aroganccy bardzo !
        • Gość: Gruszka Money Expert IP: *.se 01.03.12, 01:16
          jeżeli już nie masz innych propozycji to próbuj, lepszy byłby bank.
        • Gość: Wroclawiak Money Expert IP: *.psychz.net 01.03.12, 02:14
          praca jak kazda inna, ale jednak ma nizszy status
      • Gość: tapir2012 Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.12, 22:57
        smieciowych nie daja, ale tez nie masz szalu. standard plus prowizje czyli trzeba miec mocne nerwy zeby za 2 tysionce robic komus zarobku 15. nie lepiej zrobic to samemu?
        • fair.play Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 26.01.12, 10:34
          zgadzam sie, ale ta dziewczyna i wielu innych po szkolach bez doswiadczenia potrzebuje sie gdzies obic i nabrac szlify. przeciez do banku nie pojdziesz bez glejtu, o free na wlasna reke nawet nie wspomne.
        • Gość: Grzeszuk8 Opinia Money Expert IP: *.1e100.net 18.04.12, 19:48
          Tradycyjnie i ogólnikowo, nikt nei potrafi dać jasnej opinii o money expert. olaboga ludzie, przecież forum jest anonimowe...
          • Gość: T-1001 Re: Opinia Money Expert IP: 31.210.77.* 02.05.12, 22:15
            Jak zwykle, gdzie nie poszukasz jakiś opinii, to ciężkie debaty się pojawiają, tylko nikt konkretów nie daje.
      • Gość: GOŚĆ Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.85-237-166.tkchopin.pl 27.01.12, 13:07
        Pracowałem w ME w zeszłym roku - krótko to trwało, bo nie było warto tego przeciągać.
        Są dwa warianty pracy - na etat i na własną działalność.
        W drugim przypadku wiadomo, za wszystko płacisz sama (dostaniesz tylko wizytówki, telefon i laptopa, no i oczywiście możliwość korzystania z biura - ksera itd.)
        W pierwszym przypadku (na etacie) propozycja jest taka - zatrudnienie na 1/64 etatu :-)))))
        Zarobisz ok. 24 zł miesięcznie podstawy (a frima dzięki temu dostanie dofinansowanie na pracownika, miejsce pracy itd).
        Jak masz doswiadczenie lub zdolności negocjacyjne to mozesz powalczyć o podstawę (minimum krajowe) - jakieś 1100 zł :-)))
        Prowizje i plany sprzedażowe są tak skonstruowane, że najpierw (porządnie) musi zarobić firma. Nawet jak zrobisz kredyt za 1 mln zł to zarządają od Ciebie sprzedaży produktu inwestycyjnego.
        Przy aktualnych trendach na rynku może wyciagniesz 1500 zł (1000 podstawa + 500 zł prowizji). Nawet jak pójdzie doskonale - dobry/duży kredyt + inwestycje więcej niż 6-7 nie wyciagniesz !!! A taki przypadek zdarza sie może raz w roku... więc ogólnie rocznie przekroczyć 25 tys. zł jest ciężko.

Z dwojgo złego to jeśli juz, ja bym się zdecydował na własną dzialność, ale do tego musisz mieć wiedze i doświadczenie.
        • Gość: damka Praca doradcy w Money Expert S.A. IP: *.bsi.3s.pl 28.01.12, 13:05
          zgadza się, wszystko zależy od "obrotności" doradcy. Kuzynka w Krakowie pracuje, ale jest rzeczywiście ogarnięta i zawzięta w temacie, to nie raz na imprezach rodzinnych wychodzi, że zarabia więcej niż mąż ;) Praca pozwala w całości rozliczać za wyniki, dlatego chodzi głównie o prowizje, a te są zależne od zaanagażowania. Praca dla samozdyscyplinowanych !
        • Gość: Pucia Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.12, 10:54
          25 netto rocznie to nie tak zle...
          • Gość: Roman Wsza Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.12, 19:28
            Jak w ogle mozna poważnie rozmawiać o pracy w tej firmie ktorej strona www przedstawia reklamę "lakata 14%" a w gornym banerze jakiś facet wymachuje sztabkami złota czy ludzie naprawdę są aż tak głupi ?

• Gość: tuszewicki.p Praca Money Expert S.A. ? IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 18:48
              co ma wspolnego prezentacja uslug z warunkami zatrudnienia i de facto jakoscia uslug jakie swiadczy firma? chyba niewiele, znam ich akurat ze strony klienta i akurat jestem zadowolony z profesjonalizmu. w temacie pracy to raczej prosze poczytac o godle, ktore otrzymali i dlaczego bo to bardziej oddaje realia, albo bezposrednio informowac sie f2f od osoby pracujacej.
              • Gość: :):):):):):):):):) Praca Money Expert ? IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 22:39
                Realia można od razu przedstawić. Zarobisz dwa tysiące czyli...realną średnią krajowa, bo te 3500 to sobie można między bajki włożyć. Z drugiej strony jak pomyślę o Tych ludziach co ich prywaciorze robią za 1100 i 200 złotych corocznej premii (śmiech) to jednak zalatuje różnicą. Samemu się najlepiej wyszkolić i kręcić lody na własny rachunek !
                • Gość: Gudzovaty Praca Money Expert IP: 74.63.112.* 01.02.12, 08:21
                  zadne korpo nie pozwoli ci sie tak o wyszkolic, zeby samemu krecic lody. co ewentualnie moze to jakiegos klienta na boku robic, ale to tylko z vip section ;)
                  • Gość: Ametyst Praca Money Expert IP: *.ds3-s.us.edu.pl 02.02.12, 12:36
                    Jak ktoś zaczyna się dopiero orientować na rynku to dobry pomysł, zawsze ma się nad sobą kogoś bardziej kompetentnego. Do własnego robienia klientów z poziomu firmy doradczej jak Money Expert trzeba się wiele nauczyć, ale możliwość pewnie jest.
                    • Gość: kasia87 Praca Money Expert IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 15:00
                      Stabilna, ale ciężka praca, dlatego trzeba się poświęcić przy każdym
                      nowym projekcie.
                      Według mnie warto szczególnie na początku kariery w kredytach.
                      • Gość: Krnąbrny Praca Money Expert IP: 176.31.202.* 19.02.12, 16:43
                        Czy taka ciężka praca ? Zapraszam na budowę ;) Do pracy w Money Expert i innych o profilu doradztwa finansowego trzeba się zwyczajnie nadawać.
                      • Gość: Maka.19PB20 Praca Money Expert IP: 178.209.46.* 25.02.12, 12:50
                        pracowałam w podobnym "tworze" szału nie ma, ale miło wspominam atmosferę w zespole. Za tym akurat tęsknie teraz w korpo :/
                    • Gość: Chrabal Money Expert praca opinie IP: *.dfri.se 02.05.12, 01:13
                      Można mieć pewne ale, bo nei są długo na rynku, ale firma na coraz lepszym poziomie w ocenie samych banków.
                    • Gość: kokoszkaMAJ Re: Praca Money Expert IP: *.ipredator.se 02.05.12, 12:00
                      przyszedłem z banku, po redukcjach i dostałem projekt na kredyty konsolidacyjne. niby super sprawa, ale ostatecznie nie wyrabiałem targetów. mieszkaniowe to dobra sprawa, z resztą trzeba się najejeje*ć
                • Gość: pinkpantera Re: Praca Money Expert ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 18:29
                  czy bez jakiejkolwiek wiedzy w ogóle można się pchać do doradztwa ?
                  • Gość: Bananek Praca Money Expert ? IP: 176.31.202.* 04.02.12, 18:45
                    możesz wszystko, ale bez przesady. Doradztwo, doradztwu nierówne. W sklepie z butami też doradzasz ;) Na pewnym etapie, ważna jest umiejętność sprzedania siebie i firmy klientowi, żeby się zdecydował, ale później już głównie kompetencje i wiedza. Z ulicy jeden na milion zrobi karierę !
                    • Gość: maku01 Praca Money Expert ? IP: *.org 05.02.12, 12:51
                      Od tego są właśnie szkolenia w takich firmach.
                      • Gość: €uro Praca Money Expert ? IP: 176.31.202.* 05.02.12, 13:02
                        ale dostają się ludzie z wiedzą, to nie jest tak, że wyszkolą biologa z ulicy, chyba, że ten ma pojęcie o rynku i jego funkcjonowaniu. Ogólnie trzeba mieć wykształcenie kierunkowe.
                      • Gość: zlotowa Praca Money Expert ? IP: *.ecatel.net 05.02.12, 13:15
                        koleżanka pracowała we Wrocławiu i na samym początku tam są tylko szkolenia ! ciekawe tylko komu te kredyty dzisiaj przyznają ? konsolidacyjne chyba...
                        • Gość: swidnica. Re: Praca Money Expert ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 14:35
                          akurat ten punkt przy rynku jest dobry i moge przyznac im kompetentnosc, co by sie zgadzalo z tym co piszesz o tych szkoleniach. szkoda, ze tak ciezko sie umowic we wskazanych godzinach.
                          • fair.play Praca Money Expert ? 07.02.12, 01:13
                            Wrocław to akurat finansami stoi, nie wspominając o nowych technologiach. przyczułek europy.
                            • Gość: kaja Re: Praca Money Expert ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 23:58
                              pracowalam w krakowie i tez moge polecic tamtejszy money expert, chociaz nie bylo lekko z p.M...
                              • Gość: kobeeB Praca Money Expert ? IP: 95.154.230.* 08.02.12, 15:44
                                praca doradcy najlepsza jest w większych miastach, gdzie jest pieniądz. na prowincji ciężko o dobrego klienta, który dostarczy raz a dobrze. W przypadku me, to nie jest przerost formy nad treścią i fartownie mają punkty tylko w dużych miastach, of znowu idzie w ilość i za chwile w Pińczowie postawią punkt...
                                • 88radzio Praca Money Expert ? 08.02.12, 15:48
                                  no bez przesady, wszyscy gracze z branży doradztwa mają punkty tam gdzie są też punkty banków. przecież wszyscy żyją w synbiozie.
                                  • Gość: axis69 Praca Money Expert ? IP: *.directvps.nl 10.02.12, 22:54
                                    byłem na rozmowie, niestety porażka, myślałem, że tam się jest łatwo dostać a tu chu*** tarirara
                                    • 88radzio Praca Money Expert ? 11.02.12, 12:40
                                      Chyba dawno temu, teraz już nie jest tak ciężko i zależy gdzie. Co chwilę widać rekrutacje na necie. Na doradce zawsze się załapiesz jak nie tu to tam. Nie dajcie się ludzie takiej demagogii, że nie ma roboty !! Ja tak własnie już szukam ale bez depry !
                                      • Gość: stodwadzieścia3 Re: Praca Money Expert ? IP: *.dualrack.com 02.05.12, 21:37
                                        Bez przesady, nie ma takich wielkich tych rekrutacji...jak w zwykłej firmie, żadna nadzwyczajna rotacja.
                                  • Gość: najlepszyt Re: Praca Money Expert ? IP: 64.18.130.* 02.05.12, 18:12
                                    Money Expert to jest firma zagraniczna, czy z polskim kapitałem ?
                        • Gość: kama3 Re: Praca Money Expert ? IP: *.hotspotchat.net 02.05.12, 21:24
                          Gość portalu: zlotowa napisał(a):

> koleżanka pracowała we Wrocławiu i na samym początku tam są tylko szkolenia ! c
                          > iekawe tylko komu te kredyty dzisiaj przyznają ? konsolidacyjne chyba...

we Wrocławiu dalej pracuje Pan Różycki ? słynna persona na dolnym...
                  • Gość: Bingo Re: Praca Money Expert ? IP: 74.221.212.* 02.05.12, 18:09
                    Money Expert ma dobre opinie, ale nie do końca jest to rozpoznawalna marka.
        • Gość: truele Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 176.31.202.* 29.02.12, 23:49
          praca w money expert, a szczególnie praca doradcy w money expert pozwala wysnuć następujące opinie, że moneyexpert jest ok, ale z czołówką musi jeszcze powalczyć, takie mam opinie :)
          • Gość: diler-powietrza Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dualrack.com 02.05.12, 12:12
            jak na firmę doradztwa finansowego przystało ;) w branży traktują Cię jak ostatniego wałkarza, szczególnie w życzliwej Polsce gdzie z przyklejoną łatką trzeba później do śmierci napierać.
      • Gość: ZbarskiMarus Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.210.77.15.as42926.net 11.02.12, 13:18
        Bardzo ciekawy temat,

czy rzeczywiście doradca finansowy może wytargać takie pieniądze jak tu niektórzy piszą ? Połowa pewnie nie ma pojęcie, kolejna połowa z pozostałej połowy słyszała plotki. Dobry doradca, potrafi sprzedać tonącemu brzytwę i musicie o tym pamiętać, często jednak ze sprzedaży tych brzytw robi największe pieniądze, większe niż ze sprzedaży kół ratunkowych. Nie chcę jednak uogólniać, natomiast nie wkładajcie doradcy w ramy pieniężne. Poprostu się nie da !
        • Gość: prawdaekranu Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 178.209.46.* 11.02.12, 17:30
          się nie da...do jednego wora "2 tysiące netto miesięcznie" !
          • Gość: forex Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.12, 19:56
            to dobrze czy zle? jak oceniacie zarobki, zalozmy te 2000 tauzeny do reki, chociaz mi sie to nie bardzo zgadza z realiami czyli prowizji na poziomie 0,3-0,5%
            • Gość: Konus Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 176.31.202.* 13.02.12, 19:17
              ktoś pracował w Wrocławiu ?
              • Gość: Tanita Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.041-176-74686e1.cust.bredbandsbolaget.se 14.02.12, 10:03
                Aplikowałam 4 lata temu do Wawki, to nie wspominam dobrze rozmowy, wtedy nie zrobili na mnie wrażenia specjalnego.
                • Gość: true Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.centertel.pl 14.02.12, 11:22
                  to Ĺźe ciÄ? nie przyjÄ?Ĺ? ktos i musiaĹ?aĹ? wyemigrowaÄ? nie znaczy, Ĺźe sÄ? Ĺşli. Moze siÄ? uda jak wrĂłcisz :)
                  • Gość: Łajka Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.1and1.pl 01.03.12, 03:27
                    atmosfera jak w Money Expert loool;)
                    • Gość: Dominiq0 Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 95.154.230.* 05.03.12, 02:30
                      praca w money expert i opinię tutaj mówią same za siebie. część jest zadowolona, a część nie - życie nie ma co drążyć :D
      • 7akuza Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 16.02.12, 14:55
        pilnuj tylko, żeby Ci śmieciówy nie wcisnęli !
        • Gość: Grabarz Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.pl 18.02.12, 17:20
          problem w tym, że to ludzie sobie dają wciskać śmieciówy. Oczywistym jest, że w obecnej sytuacji na rynku wielu desperatów bierze każdy ochłap jednak minie ten czas i ludzie jak w latach 70-90 przypomną sobie o związkach i postawią pracodawców do pionu.
          • Gość: Kuszi Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.69-162-137.static.steadfastdns.net 19.02.12, 22:33
            najpierw praca, potem płaca, nie na opak !
            • Gość: MarekNocny Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.odrioo.com 21.02.12, 00:55
              właściwie to każdy kto pracował w mlmie może się wypowiedzieć. ja nie mam najlepszego zdania, bo nie potrafiłem robić jak w zegarku, na plan. To niestety domena dzisiejszych czasów, na akord, na zlecenie. Wybrałem, mniej płatną ale spokojniejsza pracę
              • Gość: Kimbra Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.69-162-137.static.steadfastdns.net 21.02.12, 01:18
                niestety do tej pracy trzeba mieć zapał, a najlepiej jakiś cel, który przytrzyma na wypadek bessy.
              • Gość: Kaja Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 109.169.37.* 21.02.12, 01:34
                chyba odrobinę przesadzacie. Wiadomo, że początki są ciężkie, ale właśnie dlatego, żeby odpadli Ci co sienie nadają. Słaby doradca, to przede wszystkim niezadowolony klient, już o satysfakcji samego doradcy nie wspominam.
                • Gość: AdamSłodowy Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.12, 22:31
                  pewnie połowa zabrała głos Kaju nie z tej bajki. żeby coś powiedzieć o pracy doradcy trzeba wejść w paszczę demona !
                  • prebiotyk Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 26.02.12, 22:35
                    demona...nie przesadzaj, praca jak każda inna, fakt system prowizyjny, ale przynajmniej wiesz za co pracujesz, a nie stała pensja i albo się nudzisz, albo masz od zafajdania papierów. nie można oceniać nie pracując jako doradca to fakt, ale te wszystkie mity są często grubo przesadzone. Średnia i stabilna praca,, tyle.
                    • Gość: BUnia Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: 176.31.202.* 28.02.12, 08:28
                      W kryzysie takie firmy nie zwalniają?
                      • Gość: Magiera Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.1and1.pl 01.03.12, 03:31
                        Kryzys to my dopiero zobaczymy, to co się teraz dzieje to są jedynie korekty na rynku, nawet te zawirowania z 2008-10. W zależności od tego jaką będziesz mieć umowę to możesz spać odpowiednio spokojnie. Niestety przy obecnej sytuacji nie wiem jak z wakatami w ME, niedawno jeszcze szukali wszędzie, a teraz może być niestety coraz gorzej.
                        • Gość: telon Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.echostar.pl 03.03.12, 02:15
                          dajcie jakies wskazowki, najlepiej jak ktos pracuje/pracowal w doradztwie.
      • Gość: Kiluś Praca w Money Expert ? IP: *.bsi.3s.pl 05.03.12, 02:26
        Bardzo wymagająca praca, trzeba mieć orient i starać się przy każdym kliencie. Trzeba pamiętać, że klient, któremu sprzedasz kredyt za 500 tyś nie zrobi ci miesięcznej pensji. Poradzisz sobie jeżeli masz charakter.
        • truckero Praca w Money Expert ? 05.03.12, 15:18
          praca doradcy inwestycyjnego wszędzie jest ciężka. Przede wszystkim w Polce wygląda to jak wygląda, na górze siedzą ci co czeszą dół piramidki. Kokosów nie ma, ba, nie ma nawet zadowalających pieniędzy, ale doświadczenie przy operowaniu ofertami tylu funduszy i banków procentuje później.
      • Gość: tuulin Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 23:14
        możesz negocjować warunki póki jest jako takie zainteresowanie produktami, do oszczędzania i kredytami. może niestety przyjść gorszy okres i wtedy pewnie bardzo ciężko będzie się dostać. Ktoś w ogóle aktualnie aplikuje jeszcze ?
        • tadeusz.lisek Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 07.03.12, 12:18
          bardzo ciężka praca - masz stalowe nerwy i pupę to się nadajesz.
          • truckero Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? 08.03.12, 18:02
            za coś tą kasę trzeba brać. rzeczywiście jednak nie ma zbyt wielu kawek w urzędowym czasie pracy...
            • Gość: Majeczka Re: Praca doradcy w Money Expert Łódź IP: 74.63.112.* 09.03.12, 23:48
              Halooo, jeszcze 3 lata wstecz mimo g***nej sytuacji na rynku jakoś nikt z bacikiem nie latał nad nami, a pracowałam w Łodzi na Zachodniej jednym z najlepszych punktów, pod względem sprzedaży. Dużo robił teamwork, bo każdy każdemu starał się jakoś pomóc i nie było parcia na szkło. Mnie macierzyństwo przegoniło, niestety przedłużone i zmieniłam branżę, natomiast miło wspominam rok pracy z hakiem tam. Wracając do wątku głównego, bo żadna to tajemnica, z premiami ok 2200 na czysto, jak na piotrowską szwalnię to było nieźle wtedy.
              • Gość: Kaszlot Re: Praca doradcy w Money Expert Ĺ?ĂłdĹş IP: 31.61.14.* 10.03.12, 02:37
                dzisiaj warunki o niebo lepsze niz kiedys, czasy standupu maja chyba za soba.
                • ewa.blaut Praca w Money Expert 10.03.12, 12:51
                  świeżynka o ekspertach, wrto przeczytac zanim się zacznie wspołpracę
                  media.365pr.pl/pr/205398/ekspert-finansowy-do-uslug-czyli-praca-w-money-expert-s-a
                  • luckylukee1 Money Expert - opinie 10.03.12, 14:36
                    nie wiedziałem, że oni specjalizują się też w produktach samochodowych ? Czyli co, można być mobilnym sprzedawca polis ? Jak rozumiem jest to sprzedawanie produktów operatorom flot samochodowych, bo chyba w indywidualnego klienta nie uderzają ? Pierwsze słyszę, żeby od tej konsolidacji Money Expert nie zaczął wychodzić z mojej lodówki hahaah, a tak na poważnie to trochę siedzę w pokrewnej branży i pierwsze słyszę, ze jest taka sieć, nowocześnie się robi.
                    • Gość: rzeznik z karbia Re: Money Expert - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.12, 00:33
                      jaka praca jest teraz dla mlodych w kraju? pewnie dostac sie tam mozna tylko po znajomosci jak do kazdej fajnej pracy, reszta chooyni zostaje do wziecia za 800 netto w upracy. slabo sie czlowiekowi robi, a miasto sie wali :/
                      • Gość: kon001 Re: Money Expert - opinie IP: *.centertel.pl 12.03.12, 15:27
                        na slasku jest jeszcze rekrutacja? macie jakies opine o money expert w katowicach?
                        • Gość: BielskoBAlior Money Expert - opinie IP: *.1and1.pl 13.03.12, 21:07
                          teoretycznie przyjęcia są nonstop, jest to branża tak silnie rotująca, że jak ktoś jest zainteresowany to może rozesłać do wszystkich i w końcu się odezwą. W katowicach to sie chyba niedawno of otworzył, a Money Expert to akurat nie wiem, gdzie jest. Powodzenia w bankowości, ciśnij cytrynę póki słodka ^^
                          • Gość: Mariosz Re: Money Expert - opinie IP: *.surfert.nl 14.03.12, 16:33
                            największa rotacja jest w Warszawie i Małopolsce, jeżeli już to tam, zresztą tam też jest najwięcej klientów.
                            • Gość: HAPPYHOUR Re: Money Expert - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 23:17
                              byl fajny punkt w wawie przy holliday inn ale sie ekipa rozeszla po bankach, szkoda bo team w 2009 byl na topie i mimo ze pracowalam z nimi krotka chwile to zdecydowanie polecam. akurat punkt likwiduja, niewykluczone zatem ze gdzies otwiera sie nowy punkt w ramach reorganizacji.
                              • truckero Re: Money Expert - opinie 16.03.12, 20:06
                                ktoś kto aktualnie robi w ME móglby podać przynajmniej orientacyjną w Warszawie ?
                                • Gość: Pronobis Money expert praca opinie IP: *.ecatel.net 24.03.12, 21:18
                                  Kraków, jeszcze pół roku temu ok 2,700 brutto średnio, bo raz było lepiej raz gorzej. dla mnie za mało jak na realia w wielkim mieście. Warszawa pewnie podobnie, ewentualnie ciut więcej.
      • Gość: raban Re: Praca doradcy w Money Expert S.A. ? IP: *.041-176-74686e1.cust.bredbandsbolaget.se 31.03.12, 00:41
        ciekawa opcja dla studentów i szukających doświadczenie w branży. koniunktura może siada, ale dobry sprzedawca zawsze sobie poradzi. dźwignią handlu bajera ;)
      • dimitriuso Money Expert praca opinie 02.04.12, 00:04
        Jestem ciekawy jak wygląda teraz sprzedaż t.zn.prowizje od kredytów. Przecież jest o wiele ciężej dostać kredyt, a co za tym idzie również sprzedać kredyt. Chyba, że można dorobić na innych instrumentach finansowych ?
        • 7akuza Re: Money Expert praca opinie 11.04.12, 23:26
          prowizja została ta sama, ciężej jednak sprzedać cokolwiek, bo już na wstępie rodzą się problemy z otrzymaniem kredytu...
          • Gość: Kryst88 Money Expert praca opinie IP: *.zvid.net 12.04.12, 16:39
            niedawno skończyłem pracę, po 2 latach o.Wrocław. Szczerze, bez fajerwerków ale nie można się przyj***ać do managementu. Ja się wypaliłem po ponad roku, bo akurat propozycja wyjazdu do Norwegii sie pojawiła, która była 10x bardziej intratna niż praca tu w PL. Polacy jak już wyjeżdżacie, to tylko po dobre pieniążki na północ.
            • Gość: Damn Re: Money Expert praca opinie IP: *.onuse.pl 12.04.12, 17:29
              bo akurat Wrocław-Poznań i bodajże Kraków to najlepsze punkty.
      • Gość: Kosi Money Expert praca opinie IP: 95.154.230.* 13.04.12, 17:59
        Jako klientka mogę potwierdzić, że Wrocław jest ok. Nie było idealnie z otrzymaniem kredytu, ale wszystko się udało po lekkim rozciągnięciu w czasie. Szczególne podziękowania dla p.Agnieszki
        • Gość: Koleadners Money Expert praca opinie IP: *.vfserver.com.49.154.184.in-addr.arpa 16.04.12, 20:18
          Money Expert praca opinie
      • Gość: Tabaż Praca opinie Money Expert IP: 109.169.37.* 16.04.12, 20:21
        nie jest to bank, zapomnijcie o konkretnych pieniądzach...
      • Gość: Burman Money Expert opinie praca IP: *.static.edis.at 16.04.12, 20:31
        pozytywny wydźwięk był ale parę lat wstecz, teraz do 2 dociągniesz i bye bye. Czasy eldorado na rynku finansowym już dawno się skończyły.
        • Gość: Kalaris Money Expert opinie praca IP: *.zvid.net 16.04.12, 21:57
          money expert dobrze sobie radziło, teraz to wygląda już nie tak ciekawie jak kiedyś. podajcie jakieś kwoty, ale czyste bez premii, dzięki.
          • Gość: Zachar321 Money Expert opinie praca IP: 76.73.16.* 17.04.12, 09:28
            Znajoma pracowała i zaciążyła. Próbowała do końca pracować, na pół etatu, ale nie wytrzymała niestety, jak stwierdziła później po co sobie flaki wypruwać. I rzeczywiście, czy jest sens na dobrą sprawę tak się zażynać ? Ale który pracodawca dba teraz o zdrowie swoich pracowników ?
          • Gość: Rozenbaum Re: Money Expert opinie praca IP: *.041-176-74686e1.cust.bredbandsbolaget.se 17.04.12, 10:25
            A na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest gorzej ? Wydaje mi się, że po fuzji jest lepiej niż było wcześniej. Sprawdź dane zanim zaczniesz wyrokować.

pzdr
            R
            • Gość: Aga321231 Money Expert opinie praca IP: 208.77.19.* 17.04.12, 10:45
              A co, może jest lepiej ? Inflacja pożera wyniki ! Jak jeszcze raz usłyszę o pieniądzach dla Grecji to mnie krew zaleje !
              • Gość: DampRRoR Money Expert IP: *.static.edis.at 18.04.12, 19:50
                dajcie spokój, nikt mi nie wmówi, że teraz robota w handlu takimi usługami jest dobra. powiem więcej jest mierna (plus). Plusik z sentymentu do działki finansowej ;)
                • Gość: Kisiel Money Expert IP: 109.169.37.* 20.04.12, 00:24
                  Wolałbym pracować w konkretniejszej firmie jak pko albo ing, ale money expert to mi się jakoś dziwnie kojarzy.
                  • Gość: Gorzki76 Re: Money Expert IP: *.proxnetwork.com 24.04.12, 19:36
                    dzisiaj to się praktycznie każda fima kojarzy dziwnie z zewnątrz, bo ludzie stali się bardzo podejrzliwi. Lepiej sprawdzić, później oceniać, a jaką opinię o Money Expert sobie wyrobisz jako pracownik to zupełnie inna historia.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka